Widok

stolik lack ikea dla dziecka?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
stanełam przed wyborem stolika dla corci chcialam mammut ale moja uwage zwrocil stolik lack ma ktos bo nie wiem jak z wykonaniem? bede kupowala przez internet wiec nie koge pomacac:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój syn miał chyba z 3 lata ten stolik ,ale pozalewał go woda i blat zaczął po pewnym czasie odłazić ,ale gdyby nie to to stolik całkiem ok ,za taką cenę nawet sie opłaca .Mieliśmy niebieski fajny żywy kolorek,teraz nie widzę tego koloru w ofercie .
my mamy lack + krzeselka svala, dla jednego dziecka jest ok, ale jak jest juz 2 to troche ciasno nie ma miejsca na kredki ;), jest leciutki i dosc wytrzymaly (mlodzierz wlazi na niego), jednak jak wyzej napisano do puki na sucho uzywany, mysmy mieli jeden w pokoju do jedzenia i jeden w pokoiku do rysowania, i ten do rysowania przetrwal do dzis w dobrym stanie, a ten do jedzenia nie nadawal sie juz na pokazywanie go gosciom ;) ale byly kupione za 20-30zl wiec nam nie zal,
mozna z nich i kredki i farbki zmyc, mamy kolor brzozy, te blyszczace pewnie sie lepiej trzymaja.
ja mam dla swojej 3 latki

super jest
i wiele przeżył juz

lepszy blyszczacy czy mat?
Ja mam dla dzieciaków taki stoliczek i sprawdza się znakomicie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dopóki się dziecko w róg , bardzo ostry nie uderzy.
mamut kup
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
moje dziecko nie jest dzikie:) w pokoju tez mam stolik no i w kuchni i jakos jeszcze nie zachaczylo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
my tez mamy dla synka ten stolik i jest ok
image
image
Ale ,przecież autorka nie napisała ile dziecko ma lat może ma 3 może 4 więc nawet ten róg na wysokości główki by nie był ,a jak dziecko zaczynające chodzić to zawsze za jednym zamachem kupując stół ,można kupić przyklejane na rogi ochronki ,w ikei maja ,np łapki .
mamy stolik lack, ktory łącznie ma już ponad 7-8 lat: najpierw stał w moim pokoju u rodziców, później w garażu a teraz Młody go używa. Za tą cenę jak dla mnie rewelacja - mąż czy ja na niego czasami wchodzimy aby np. zdjąć fianki itp., Młody na nim je/maluje/lepi z ciastoliny i po przetarciu wilgotną szmatką blat jest czyściutki. Kilka razy zalaliśmy go wodą i nic się nie stało (np. jak całą noc stał na nim kubek z rozlaną wokolo wodą). mamut jest dla mnie za duży i wogóle jakoś mało stabilny. osobiście polecam a na rogi można zawsze nakleić ochraniacze :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Które imię dla dziewczynki? (46 odpowiedzi)

Wy zawsze jesteście pomocne. Nie możemy dojść do porozumienia z mężem. Jestem ciekawa, które...

białe blaty w kuchni (42 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada białe blaty w kuchni, ładnie to wygląda, ale czy jest wygodne?

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

do góry