Widok

stroj na wesele xl pomocy!

Kupię Temat dostępny też na forum:
dziewczyny blagam poprosze o porade, za tydzien ide na wesele i chcialabym dobrze wygladac, (co jest trudne po 2 ciazach).
tak mysle co kupic, za sukienkami nie przepadam macie jakies moze propozycje?
gdzie najleiej mi sie wybrac na zakupy w gdansku?a mzoe ktoras ma cos odsprzedac?
bede wdzieczna za wszytkie porady
dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moze moja sie spodoba, mozliwosc negocjacji ceny :)
http://forum.trojmiasto.pl/Mam-2-sukienki-do-sprzedania-jedna-rozmiar-XL-druga-38-moze-ktoras-bedzie-chetna-t162693,1,130.html

jezeli juz to sukienka musi byc przed kolana, za kolano wygladam strasznie.ale dzieki
Czarnula troche poźno piszesz ja bym poszła i poszukała fajnej tuniki do tego leginsy szpile i jazda :d
kazdy rozumie co to ciaze
Hejka!
A byłaś może w C&A na Matarni??Mają tam fajne rzeczy i większe rozmiary.Zawsze można coś wyrwać,może coś znajdziesz;)Ja mam pare rzeczy w tych rozmiarach ale nie chcę ich sprzedawać więc nie pomogę.Mogłabym jedynie "wypożyczyć";)))))
do ca wybieram sie jeszcze dzis.
no ale juz po ciazy figura klapa, no ale cos trzeba dobram,mam nadzieje, ze nikogo nie uraze jak nie przyjde w sukience....
co czasaim i tak moze byx
co się przejmujesz dzieczyno!!!
ja zachaczyłam kilka wesel podczas ciąży i po ciążu również!i na każdym byłam w leginsach i jakiejś tunice lub sukience krótkiej ale z leginsami;)Do tego obcasy i wyglądąło super!a nie tam jakieś garsonki czy coś innego...ważne jest żeby dobrze się czuć i dobrze wyglądać!nie sposób jest ubrać się w coś na siłe i wyglądać jak baleron!a leginsy i obcasy do tego jakaś fajna tunika,bizuteria i parkiet Twój;)
polecam obciskające majtasy, moze nie sa wygodne, ale bedziesz czuła się pewniej, albo takie body http://allegro.pl/body-wyszczuplajace-ksztaltuje-sylwetke-xl-i1561813270.html

a co do ubioru to:
http://allegro.pl/wesele-sukienka-z-kokarda-krem-m-panterka-alex-i1538008689.html
http://allegro.pl/bluzka-bluzeczka-nowa-reserved-36-bezowa-okazja-i1552712838.html http://allegro.pl/nowosc-elegancka-plisowana-tunika-od-1zl-i1547797079.html i do tego spodnie czarne na kant czy leginsy

albo cos takiego (tylko tu mało widac :/) http://allegro.pl/tunika-spodnie-42-idealna-na-rozne-okazje-i1552286177.html

powodzenia ! i miłej zabawy :)
dzieki mam nadzieje ze bedzie dobrze spodnie i tunika:)
spodnie i tunika super, ale nie leginsy dziewczyny na wesele?????
no pewnie ż♣e leginsy nie mówie o jakis sportowych ale dużo ładniej wygladaja niz nie jedne zle dobrane spodnie
ja teraz mam przed soba 2 razy komunie raz chrzest i wesele i ide dokładnie w leginsach i 2 różnych tunikach bede sie czula swobodnie i nie bede sie martwiła czy tu mi fałdka wychodzi czy tam
i tak tez ibrana byłam już na 2 innych weselach w tym jenym wrecz na salonach i nikt nie mial do mnie pretensji a z m jako ostatni schodzilismy z parkietu i na weselu robiliśmy furore niż ma dziewczyna wbić się w coś i tylko pilnować sie zeby nie zapomniec o wciągnieciu brzucha i bedzie zestresowana siedziala zamiast sie pobawic
dobrze piszesz Oli Ag. ja tez uwazam, ze jak sie bede dobrze czula i to bede dobrze wygladac.
leginsy na wesele? Zero klasy. Pomijam już,ze skoro nie mozesz się wcisnąć w normalną kieckę to uwazasz,że bedziesz dobrze wyglądać w tego typu getrach? rozumiem,ze jest teraz na to moda,ale to strój który uwydatnia wszystkie niedoskonałości figury, a juz zwłaszcza w rozmiarze xl.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale dziewczyny są przecież piękne sukienki, czy też jakies fajowe spodnie które mozna ubrać.

i wcale nie trzeba pilnowac czy fałdka wychodzi tu czy tam ;)

ja rowniez do szczuplaków juz nie naleze a sukienke znalazlam i czulam sie w niej bardzo wygodnie i to bez wciągania brzucha :))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupiłam fajną kieckę w Camaieu (rok temu co prawda), zaliczyłam w niej 3 wesela ;) Mała czarna, ale odcinana pod biustem, śliczna :)

Tak mówicie o spodniach i tunice- próbowałam sobie dobrać taki zestaw, ale nie miałam pojęcia jakie spodnie do jakiej tuniki... Może macie jakieś przykładowe fotki?
Tuniki zawsze mi się z legginsami właśnie kojarzą.
ja moge odsprzedac gorset i spodnica (zlotawa jakby spodnica w ksztalcie A i gorset sznurowany czarny) moge na maila przeslac fotki:)
rozm xl to 40 czy 42 bo ja tez mam sukienke srebrna przed kolano w pasie wiazana tasma prosta ale legancka
Ja rok po ciąży gdy byłam jeszcze bardzo po ciążowa miałam 3 wesela.

Odskoczyłam imprezki w sukienkach (nie wyobrażam sobie iśc na wesele w leginsach) i tak jak ktoś już napisał - skoro sądzisz,że w sukience wyglądasz źle to jakim cudem chcesz dobrze wyglądac w leginsach i tunice???

Podstawa to sukienki odcinane pod biustem,bardzo dobrze maskują brzuch.
xl to 42 rozmiar. chetnie zobacze ta srebna sukieneczke mozesz podeslac mi fotki na czarnula25@wp.pl
i juz pisalam ze jezeli tunika to spodnie bo w leginsach nie chodze

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry