Widok
my sami dekorowaliśmy samochód Dekoracja była powiązana z motywem przewodnim ślubu i wesela - różą Więc były tiulowe róze i wstęga z tiulu oraz na klamkach tiulowe kokardy i sztuczne aksamitne bordowe róże
Oto co mi wyszło
P.S. Jesli chcesz to podeslę ci na gg lub maila troche niebanalnych dekoracji na samochód

Oto co mi wyszło
P.S. Jesli chcesz to podeslę ci na gg lub maila troche niebanalnych dekoracji na samochód

Jesli mogę os poradzić to najlepiej brac sobie jakiś motyw przewodni ślubu i wesele i wtedy wszystko (cała dekoracja, bukiet itd.) bedą ze sobą współgrać i wsztsko bedzie w dobrym guście, i kolr przewodni bedzi eten sam np. wesele nad morzem to zaproszenia z motywem morskim i np.muszelkami lub włożoe do butelek z piaskiem i muszelkami, przy bukiecie muszelki , na winietkach muselki, na dekoracjach też; wesele z motywem cally/cantandeski - bukiet z call, zaproszenia z callą, podziękowania, na stołach np. na menu połozone calle które póxniej można włożyć do wazonów na stołach itd., itp. ..... Mozliwości jest strasznie wiele