Widok

strony erotyczne, czaty itp

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy przyłapałyście kiedys faceta jak wchodził na tego rodzaju strony?
i Czy uważacie że to jest coś złego, czy to rzecz normalna ?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jesli chodzi o chaty to chyba nie trzeba komentowac.to przeciez sie niczym dobrym nie konczy,w koncu whcodza tam po to by kogos poznac.
nie popadajmy w skrajności.
skoro facet spojrzy na jakąs laskę i stwierdzi, ze jest ładna, a baka spojrzy na faceta i powie, ze jest interesujący to nie znaczy, ze sie nie kochaja i maja ochote wskoczyc z kimś innym do łożka

mój facet to w ogóle ewenement ;))

no co ty?:(((((kurde to jeszcze tacy zyja?to moze zacznij od tego dlaczego sobie tego nie zyzczysz i jak to widzisz.
no jasden ze nie.to jest normalne ale za plecami ogladanie golych babek jesli zone to boli to jest straszne.
to niech żona ogląda gołych facetów
a kto jej broni :D

gosik tylko ze kobiety to chyba slabo kreci:)))
byłam ciekawa jak reaguja na to inne kobiety i czy faceci faktycznie tak maja jak mój

nie jeden tak ma i nie jedną to denerwuje ;))

i nie powiedziałam, ze sobie tego nie zycze, tyko zastanawiam sie czy to wynika z braku czegos.. czy oni tak poprostu mają..

Moze zróbmy taki eksperyment ;D, ale ja przypuszczam ze M byłby jeszcze bardziej tym zafascynowany niz my hehehe

jaki eksperyment? :D

zgadzam sie

bedziemy oglądac gołych facetów itd,

chciałam kupic sobie kalendarz z empiku co teraz wyszedł ten z facetami to kategorycznie powiedział NIE!!! hehe :)

kategorycznie?to kup tym bardziej i powiedz mu ze on tez ma kategorycznie przestac ogladac gole baby:)moze wtedy dotrze do niego
moj by chyba nie szalał z rozpaczy z tego powodu :D

hehehe, na pulpicie na kompie ustwie jakiegos przystojniaka z dużą pałą hehehe, ale mi sie humorek poprawił ;D

chyba by polecial monitorek przez okienko ;DDDD

nie wierzę...facet nie pozwolił Ci kupić kalendarza z empiku?nie osłabiajcie mnie:)))
ja też kiedyś chciałam kalendarz ze zdjęciami panów i też mi nie pozwolił hehe ;) no ale co sie dziwić, ja mu z babkami też nie pozwolę powiesić na ścianie, którą razem codziennie oglądamy ;)) a moim oglądaniem pięknych nagich męskich torsów na pewno by się za bardzo nie przejął ;) pewnie jeszcze by stwierdził, że to jakiś eksperyment... ;D

ja bym wisiala razem z kalendarzem znajac mojego mezusia:D
Eee, tam. Jezeli facet wchodzi na strony z gołymi babkami, to jest chyba całkiem normalne. Gorzej gdyby odwiedzał strony z gołymi facetami... Brrr. ;-) Pzdr. :-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry