Widok
ATMA
Pytasz: Jakich manipulacji? Może częściowo nie nazwał bym tego manipulacją, bardzej experymentem (bo nie wiem czy sie uda), ale do tego potrzeba chęci, kuponów, być może cierplwości i zaangażowaia ze strony innych gratkowiczów.No i jezeli coś by z tego wyszło to niewiadomo na jak długi okres.Tajemniczy jestem, nie?
ATMA
Zawzięta jesteś (lubię takie). Co do naszego tematu to stwierdziłem że nie ma sensu go dalej kontynuować. Ty masz swój światopogląd, ja swoj (chociaż chciałbym podkreślić że to jednak ja mam rację :)) Jestem racjonalistą i opieram sie głównie na logice, która moim zdaniem daje odpowiedzi na wszystkie pytania.To wszystko - kropka. POZDRAWIAM!
7sk
Owszem, nalezy im pomagac.. i napewno za wszelka cene podnosic na duchu.. nie mozna poddawac sie razem z nimi.. jednak dla mnie juz same ujawnianie sie z myslami samobojczymi jest pewna oznaka slabosci.. poniekad glupoty:).. Napewno nie zostawie nikogo w potrzebie:).. moze male, ale jednak serduszko mam:)
Wicherek
Brawo Wicherek!
Jak sie czyta wasze wpisy to tylko sznurek w reke i pod molo ...... Czy naprawde w Trojmiecie nie dzieje sie nic przyjemnego? Moze by ktos napisal jak pomogl starej babci przejsc przez ulice i ona mu podziekowala.... Troche slonca i usmiechu kazdemu sie przyda. Pozdrwawiam wszystkich smutasow z kochanego Trojmiasta. Tesknie za wami bo mieszkam daleko i nie moge spacerowac po Monciaku czy pojsc na Molo zeby mi mewy na glowe narobily. W wirze codziennosci zapominamy zeby usmiechnac sie do obcej osoby i powachac kwiatki od czasu do czasu. Proponuje aby kazdy zaczynal swoj dzien od usmiechu do samego siebie w odbicu lustrzanym jak rano siedzi na klopie. Usmiechnij sie !!!
Jak sie czyta wasze wpisy to tylko sznurek w reke i pod molo ...... Czy naprawde w Trojmiecie nie dzieje sie nic przyjemnego? Moze by ktos napisal jak pomogl starej babci przejsc przez ulice i ona mu podziekowala.... Troche slonca i usmiechu kazdemu sie przyda. Pozdrwawiam wszystkich smutasow z kochanego Trojmiasta. Tesknie za wami bo mieszkam daleko i nie moge spacerowac po Monciaku czy pojsc na Molo zeby mi mewy na glowe narobily. W wirze codziennosci zapominamy zeby usmiechnac sie do obcej osoby i powachac kwiatki od czasu do czasu. Proponuje aby kazdy zaczynal swoj dzien od usmiechu do samego siebie w odbicu lustrzanym jak rano siedzi na klopie. Usmiechnij sie !!!