Widok

studiowanie

nad morzem studiuje się super, szkoda tylko, że trzeba się uczyć na wejściówki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

powaga;))

>Przychodzi polityk do lekarza i mowi:
- Panie doktorze, mam straszny problem, od trzech tygodni mam migrene.
A na to lekarz:
- Niech pan nie przesadza. Migrene to moze miec profesor, nauczyciel, artysta. Slowem - czlowiek myslacy. A panu to po prostu leb napier..la.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

PLAGIAT

zapytam tak , czy znasz tweety??? z VIII LO ?

La Chanson

owszem tak

pozdrowienia

kocham Sopot a zwłaszcza ulicę Kościuszki....

7SK

Co do tego ze kazdy ma jakis cel to chyba sie z toba nie zgodze. Czasem jak jakis cel upadnie to naprawde nie chce sie zyc i nie wiadomo co ze soba robic.
A ludzie potrafia czasem tak zgnoic(sorry za wyrazenie) i zniszczyc ze czlowiek nie wie co ze soba zrobic, wiec po co zyc?

Plagiat

Wobec tego moge liczyc na jakis krociotki mail?
POzdrawiam

Chwila Alchemika

"Ludzie wygadują przedziwne rzeczy...Czasem lepiej obcować z owcami , bo one przynajmniej milczą i zadowalają się szukaniem wody i pożywienia . Albo z książkami , bo opowiadają niewwiarygodne historie , kiedy mamy ochotę ich słuchać . Ale kiedy rozmawia się z ludźmi , opowiadają tak niestworzone rzeczy , że czasem nie wiadomo doprawdy , co powiedzieć...."

PLAGIAT

TAK WIĘC MAMY WSPÓLNYCH ZNAJOMKÓW . I SKORO JUŻ KOJARZYSZ TWEETY , TO MOŻE ...SKOJARZYSZ TEŻ MNIE ??? CHOĆ MOŻE I NIE .......

wracając do Alchemika

"A wszystkie dni wydają się takie same wtedy , kiedy ludzie przestają dostrzegać to wszystko , czym obdarowuje ich los , podczas gdy słońce wędruje po niebie....."

do siebie ...

jest mi zimno , jest mi smutno i.....czuję się taka samotna . Zróbcie coś , żeby ten ktoś na górze ,odpowiedzialny za pogodę w trójmieście włączył w końcu ogrzewanie...

La Chanson

raczej tak. jesli chodzilas z Tweety pod BO to tak, kojarze Cie. prawdopodobnie to od Ciebie sie dowiedzialem co takiego wyrabialem pewnej sobotniej nocy...

Pogoda

jest piekna czego ty od niej chcesz Chanson???

Garadiel

gdzie zniknelas?
zwlaszcze cie dopadly?

Multi

Byłem w multikinie nawet fajnie wygodne siedzenia tylko bilety drogie ale mają fajny 2 poziomowy parking podziemny.

Wrazenia z Multikina

Jadę samochodem- podobno jest duży parking. Skręcam w lewo koło opery, dobrze, że jestem z Gdańska, inaczej nigdy bym nie trafiła.
Ulica towarowa cała zastawiona samochodami. Myślę sobie- parking jeszcze nie gotowy... Ale nie, po prostu szlaban i opłaty: 3 zł. No pewnie,
jak ktoś ma samochód, niech płaci, np. niepełnosprawny! Pytam z tak sobie, gdzie znajdują się miejsca dla inwalidów. Odpowiedź: wszędzie, nie ma sprawy!
Dobra, no to wjeżdżam na parking podziemny, przynajmniej mi samochód nie zmoknie.
Ale, niestety, z parkingu trzeba jeszcze wyjść. Którędy? Otóż- drogą ewakuacyjną, po schodach! Uważam, że projektanci powinni otrzymać główną nagrodę
za jedyny w Europie parking podziemny bez windy! Brawo! A niepełnosprawny- niech dyla po schodach, trzeba było nie chorować!
A kiedy jeszcze podczas seansu na ok. 5 minut zapaliło się światło na sali, chyba po to, żebyludzie nie oglądali zbyt denerwujących scen
(skuteczne- nic nie było widać, z napisami włącznie) i ponadto przez cały czas oślepiały mnie napisy "droga ewakuacyjna", podjełam decyzję: do tego multiniedopatrzenia długo się nbie wybiorę!

Wrażenia z wrażeń o Multi

Całe szczęście że ja takich uwag nie mam. Nie jestem inwalidą jak na razie i dla mnie organizacja jest ogólnie dobra to że śwatło sie zapaliło sądze że jest to jeden przypadek na 100. A jak sie nie podoba to proponuję dom harcerza, bajka, znicz to są zaj... kina i tam pewnie dla ciebie jest lepiej

Multikino , nic ciekawego

Sorry, moze to tylko moje wrazenie ale calosc to McDonald`s wśród kin. Bardzo mnie to irytuje i pozostane przy Neptunie :-)

Lubię chodzić na cmentarz.

Lubię chodzić na cmentarz. Lubię zapach palących się zniczy. Lubię, gdy w mroku setki płomyków rozświetla cmentarz. Potem wracam przez jesienny las do domu. (Hebe - Gratka HP 4 listopada 2000)
Hebe czuje zapach zniczy, ale nie czuje zapachu ludzi, którzy zamknięci w nieszczelnych, drewnianych pudłach wyścielanych niepotrzebnie wygodnie, tracą powoli resztki oczu i którym rozlewają się jelita, brudząc bogato szyte ubranie.
Krótki, ale nowy artykuł na www.miltedus.hg.pl/hebe.html

Amstaff

Niech ktoś mi pomoże na biegu muszę kupić szczeniaka American Staffordshire jestem już zdecydowany jeśli ktoś ma lub wie kto ma plis o kontakt.

Inne tematy z forum Hydepark

Firma Stocznia Rybacka Spawmet lata 95 (3 odpowiedzi)

Szukam pracowników firmy Spawmet z Gdańska z lat 94-97. Potrzebuje informacji gdzie przechowywane...

Czy warto brać używany sprzęt pomiarowy na budowę? (3 odpowiedzi)

Potrzebuję sprzętu pomiarowego, ale mam ograniczony budżet. Ktoś zasugerował mi, że używany lub...

Klimatyzacja w biurze (56 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

do góry