Widok
ATMA
Teraz sie z Toba zgodze, masz racje.. nici nikt nie moze byc silnijeszy od samego siebie.. nie oznacza to tez, zeby widziec tylko siebie:)... trzeba zachowac proporcje..a ich moze nauczyc nas tylko zycie i wlasne doswiadczenie.. nie warto wiec go konczyc po nadjesciu niepowodzenie, ktore w danym momencie wydaje sie beznadziejnie przytlaczajace... Przepraszam, lecz dla samobojcy sa tchorzliwymi, zakrzyczanymi ludzmi, ktorzy nie moga sie odnalezc.. a przynajmniej na tyle oslepionymi, ze boja sie nastepstw poznania samych siebie... sorry, jesli kogos tym urazilam, nikt nie musi sie ze mna zgadzac:)
Garadiel
Chyba nie wypowiedzialam sie dosc dokladnie, skoro mnie nie zrozumialas. Nie mam na mysli zycia tylko dla samego siebie, nie o to chodzi. Ale celem i sensem zycia danej osoby nie powinny byc jedynie problemy i sprawy innej osoby, ukochanej osoby. Nalezy dostrzegac samego siebie w tym wszystkim. Dlaczego niektorzy popelniaja samobojstwo (prosze o wybaczenie, ze ponownie nawiazuje do tego tematu) po tym, jak osoba z ktora byli ich opuscila ? Bo cala tresc ich zycia krecila sie wokol tej osoby, zatracili siebie w tym wszystkim i nagle poczuli sie pusci, niepotrzebni nikomu. sztuka jest umiec sobie radzic w zyciu samemu i wiedziec, co sie chce osiagnac. Pozdrawiam.
Marzan!
Mazan.. chodzi tu o Kurier Nadbaltycki. Potrzebujemy roznych materialow do druku.. Jeseli lubisz pisac.. wiersze, felietony, cos proza, jakies recenzje to sie odezwij. Chodzi mi doslownie o wszystko. Oby przykowalo uwage odbiorcy.
I jest to rowniez propozycja do calej reszty ludzi ktorym podoba sie taka wspolpraca.
Marzan mam nadzieje ze sie odezwiesz
I jest to rowniez propozycja do calej reszty ludzi ktorym podoba sie taka wspolpraca.
Marzan mam nadzieje ze sie odezwiesz