Widok

studiowanie

nad morzem studiuje się super, szkoda tylko, że trzeba się uczyć na wejściówki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

~Garadiel~

A nie uwazasz, ze powinno sie probowac pomagac ludziom chcacym popelnic samobojstwo ? Oni tego potrzbuja.

ATMA

Ja ? Uchodzic za pesymiste ?? No co ty ?! Spytaj mojej dziewczyny, rodzicow, znajomych........ Plagiata...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ATMA

Teraz sie z Toba zgodze, masz racje.. nici nikt nie moze byc silnijeszy od samego siebie.. nie oznacza to tez, zeby widziec tylko siebie:)... trzeba zachowac proporcje..a ich moze nauczyc nas tylko zycie i wlasne doswiadczenie.. nie warto wiec go konczyc po nadjesciu niepowodzenie, ktore w danym momencie wydaje sie beznadziejnie przytlaczajace... Przepraszam, lecz dla samobojcy sa tchorzliwymi, zakrzyczanymi ludzmi, ktorzy nie moga sie odnalezc.. a przynajmniej na tyle oslepionymi, ze boja sie nastepstw poznania samych siebie... sorry, jesli kogos tym urazilam, nikt nie musi sie ze mna zgadzac:)

Garadiel

Chyba nie wypowiedzialam sie dosc dokladnie, skoro mnie nie zrozumialas. Nie mam na mysli zycia tylko dla samego siebie, nie o to chodzi. Ale celem i sensem zycia danej osoby nie powinny byc jedynie problemy i sprawy innej osoby, ukochanej osoby. Nalezy dostrzegac samego siebie w tym wszystkim. Dlaczego niektorzy popelniaja samobojstwo (prosze o wybaczenie, ze ponownie nawiazuje do tego tematu) po tym, jak osoba z ktora byli ich opuscila ? Bo cala tresc ich zycia krecila sie wokol tej osoby, zatracili siebie w tym wszystkim i nagle poczuli sie pusci, niepotrzebni nikomu. sztuka jest umiec sobie radzic w zyciu samemu i wiedziec, co sie chce osiagnac. Pozdrawiam.

7SK

I wszystko jasne :))) A moze w rzeczywistosci nie jestes pesymista, tylko chcesz za takiego uchodzic, co ?

Pogoda

Dlaczego narzekacie na pogodę? Dlaczego cały czas narzekacie? Może powiecie, co Was nie gryzie?
Miłego dnia

wypowiedż

WYPOWIADAM SIĘ !!!!!!!

bzz

bzz

g

idzie Korki ii Beka

Korki

Sprawą, która mnie najbardziej w Trójmieście denerwuje są KORKI!!! Są wszędzie: na Słowackiego, na Kartuskiej, na Łostowickiej. Szkoda, że nikt wcześniej nie pomyślał o remoncie dróg.

Pawka

..nazywasz innych "pseudofilozofami"... nie wiem za bardzo, jak mozna byc wogule pseudofilozofem..ale nie o to chodzi.. czytajac Twoja wypowiedz ktos moze stwierdzic tak samo jak Ty.. tazke Ciebie obdarzyc tym mianem...:)

Pawka

A może to Ty masz problem z własnym EGO skoro przeszkadzają Ci inni . A jeżeli od tego chce Ci się żygać , to siadaj do komputera z przygotowanymi woreczkami ... smacznego

Plagiat

Zycie jako "klamstwo i zart"?.... nie zgadzam sie.. calkowicie:PP... cos mi sie wydaje, ze za slabo Cie jeszcze mecze, skoro tak uwazasz;))...to Ty sie strzez, zwlaszcza teraz:)..

NAGŁÓWEK

Ech wy... PSEUDOFILOZOFOWIE. Rzygać się chce. Co jeden to lepszy. Każdy ma tyle mądrego do powiedzenia i ubiera to w "ę" i "ą". Widać dla niektórych tzw. hydeparki to jedeyny sposób na dowartociowanie

PLAGIAT

no ciekawe ... a tak serio , to Ty uważasz , że ta pogoda naprawdę jest taka piękna??? bo ja nie wiem . Chmurzasto , deszczowo , wygwizdowie... ble zimno , zimno , zimno -beznadziejnie . Ale to w końcu tylko pogoda .A jak tam nad Twoim niebem , słoneczko, czy chmurki?

Bakcylio

siłowanie się na obiektywizm jest tylko i wyłącznie cechą nauki, a ja z pewnoscią nie jestem naukowy. Obiektywizm to hipokryzja.

Kw

Kwadratowa niech będzie otwarta bo przynajmniej wszystkie łajzy tam chodzą i nie zatruwają powietrza dgdzie indziej

Marzan!

Mazan.. chodzi tu o Kurier Nadbaltycki. Potrzebujemy roznych materialow do druku.. Jeseli lubisz pisac.. wiersze, felietony, cos proza, jakies recenzje to sie odezwij. Chodzi mi doslownie o wszystko. Oby przykowalo uwage odbiorcy.
I jest to rowniez propozycja do calej reszty ludzi ktorym podoba sie taka wspolpraca.
Marzan mam nadzieje ze sie odezwiesz

KWADRATOWA

Artykul na temat pobicia policjanta w dzisiejszej gazecie morskiej strona 3
7.11.00

zakochalam sie

Milosc unosi mnie po domu
dwa kroki stapam po ziemi,
cztery kroki w powietrzu.
To jest miłosc...
Nie chce robic nic innego
j ak tylko kochac!
.........
.....
..

Inne tematy z forum Hydepark

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (105 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry