Widok

sufity podwieszane

Szukam fachowca, który zna się na ściankach działowych i podwieszanych sufitach...praca góra na tydzień w Gdyni...osoby chętne proszę o kontakt wraz z ceną za usługę...joasia.cala@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam wątek ;)
Mamy w mieszkaniu do zrobienia 3y sufity podwieszane .... w kuchni ok. 10m, w łazience ok.5 i w przedpokoju ok.6m + postawienie ścianki działowej...jaka byłaby kwota za usługę ?
dziwne, ze nie ma chetnych!!!!!!!11 a tylu tu fachmanow sie udziela...
Witam moja oferta to:sufit podwieszany 45 zł za m ,jest tych metrów u Pani 21 czyli daje to 945 zł ,natomiast działówki to koszt 40 zł za m ale nie pisze Pani ile jest m.Pozdrawiam i zapraszam do skorzystania z moich usług Mariusz Omieljanczyk 503-980-541 lub Mariusz.Omieljanczyk@interia.pl
Witam
specjalizujemy się w suchej zabudowie,wszelkich sufitach,ściankach działowych oraz nietypowych zabudów z płyty gipsowej.
email;snap@suchezabudowy.com.pl tel.791347239
Witam, nasza firma specjalizuje się w pracach związanych z suchą zabudową, jesteśmy licencjonowanymi wykonawcami firmy Rigips
http://www.multi-interio.pl
~asf oferta miała być na meila ...

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (48 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

mieszkania na sprzedaż (22 odpowiedzi)

witam jestem zainteresowana kupnem mieszkania i przeglądając ogłoszenia wpadłam na parę...

transport poszukuję tanio i solidnie (10 odpowiedzi)

hej może ktoś ma godny polecenia transport do przeprowadzki , potrzebne żeby załadować i...

do góry