Widok

sufity podwieszane

Szukam fachowca, który zna się na ściankach działowych i podwieszanych sufitach...praca góra na tydzień w Gdyni...osoby chętne proszę o kontakt wraz z ceną za usługę...joasia.cala@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam wątek ;)
Mamy w mieszkaniu do zrobienia 3y sufity podwieszane .... w kuchni ok. 10m, w łazience ok.5 i w przedpokoju ok.6m + postawienie ścianki działowej...jaka byłaby kwota za usługę ?
dziwne, ze nie ma chetnych!!!!!!!11 a tylu tu fachmanow sie udziela...
Witam moja oferta to:sufit podwieszany 45 zł za m ,jest tych metrów u Pani 21 czyli daje to 945 zł ,natomiast działówki to koszt 40 zł za m ale nie pisze Pani ile jest m.Pozdrawiam i zapraszam do skorzystania z moich usług Mariusz Omieljanczyk 503-980-541 lub Mariusz.Omieljanczyk@interia.pl
Witam
specjalizujemy się w suchej zabudowie,wszelkich sufitach,ściankach działowych oraz nietypowych zabudów z płyty gipsowej.
email;snap@suchezabudowy.com.pl tel.791347239
Witam, nasza firma specjalizuje się w pracach związanych z suchą zabudową, jesteśmy licencjonowanymi wykonawcami firmy Rigips
http://www.multi-interio.pl
~asf oferta miała być na meila ...

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (45 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

Dom drewniany (17 odpowiedzi)

Czy ktoś może polecić firmę, która wybuduje mi dom drewniany całoroczny z dobrym stosunkiem ceny...

dobry i tani projekt domu (20 odpowiedzi)

gdzie najlepiej kupić lub zamówic projekt domu? macie jakieś doświadczenia i wskazówki?

do góry