Widok

sukienka na poprawiny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny co zakładacie na poprawiny??? najbardziej cieszyłabym sie z konkretnych zdjęć.. pomyślcie..dzieki..

monia111
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja to,troche inaczej tu wyglada niz w realu,kolor bialy,plus biale szpilki
http://www.allegro.pl/item98404317_janza2_hit_garnitur_wiosenny_pastelowe_kolory_r_38.html

Nie przeprasam za bledy
image

sylvi strój na poprawinki

image

gosiksz , super ta kiecka
będę szyła, mam nadzieje, ze wyjdzie tak jak na zdjęciu!

image

znalazłam taka suknie na allegro i bardzo mi sie podoba - juz sie chyba zdecydowałam na nią ( na poprawiny i nie tylko)
co o niej myślicie dziewczyny?
tylko cena mnie troche dołuje bo prawie 900 pln

no ladniutka,ale cena powalajaca!nie boisz sie za taka cene kupowac w ciemno?to jaks dobra firma ze tak ja cenia?
no przepiekna ale cena mnie zniecheciła chyba przesadzona jednak; /mysle ze w takiej cenie mozna znaleźć conajmniej 2 równie ładne sukienki:)ale fakt jest piękna na zdjęciu, ale muszę cię ostrzec ze suknie apart mocno zdobione w rzeczywistosci bardzo sie róznia od zdjec!dostałam zdjecia na maila sukni z allegro i wygladaja zupełnie inaczej-moim zdaniem gorzej aczkolwiek nadal pozostaja piekne

wiem ze to troche przesada z ta ceną :)
tym bardziej ze moja suknia ślubna ( która juz wisi w szafie) kosztowała mnie TYLKO 700...
udalo mi sie fartem odkupic od babeczki, ktora sie rozmyśliła na sam koniec, tzn. zamówła inny model...
Ale ta suknia tak bardzo mi sie podoba że chyba zaczne na nia zbierac kaske

ktos kupił juz taką suknie na tej aukcji, napisałam do tej osoby zeby w miare możliwosci przysłała real foto ...
tak w ciemno to rzeczywiście strach kupowac
zobacze czy mi odpowie... a może do czasu naszego ślubu troszke stanieją:)?

Ale fakt, na zdjeciu BOSKA!

dobry pomysl i popros o zdjecia "na osobie"ja za kazdym razem tak robie bo na modelkach to komputerowo rozślwietlaja itp wydłużaja im nogi,wyszczuplają...moja koleżanka pracuje w agencjii ktora zajmuje sie obróbka takich zdjąc znanych gwiaz zw niemczech wieć troszke o tym wiem...

monia masz racje, narazie sie wstrzymam,
jak dostane zdjecie to je tutaj wkleje - sama jestem ciekawa jak wygląda w rzeczywistości

Jezu ale ta suknia jest super jeżeli wygląda tak w rzeczywistości to jest warta tych pieniędzy
hej dziewczyny ja kupilam wlasnie ta kreacje i czekam na przesylke , rozm. 38 , jak dojdzie do mnie to dam wam znac czy warto.....;-)

monia111 - podbiłam dla ciebie watek - tytuł taki sam jak ty utworzyłaś :) tam jest więcej zdjęć

dzieki, chodzi mi o sukienke nie az tak "balowa"... jakas prosat, moze byc krótka. dzieki

monia111
Czekam na info :) Nie wiesz czy mają też 34?
image

image

dam znac po weekendzie, ponoc wtedy ma przyjsc do mnie przesylka...sama jestem ciekawa,, ja zamowilam w Otto.de
oto link:
http://www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe-Site/de_DE/-/EUR/OV_DisplayProductInformation-Start;sid=OzpvemKl3gZreib037tbuDf1B8lzi_t4hGmWLkDaaSXKNDC6nnTEFm99SCiM4g==?BundlePage=0&CategoryName=sh781976&dynPageSize=11&ListSize=11&ls=0&ProductID=qaF_AAABJMMAAAEKZCRNPK_k&ProductPage=0

rozmiar 34. tez maja.........

do góry