Widok

sukienka na specjalną okazję

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczynki a może wy macie jakąś fajną sukienkę na sprzedaż?
szukam i szukam ale nic fajnego nie mogę znaleźć.
chodzi głównie o cenę :(
chodzi o sukienkę dla córki
rozmiar na 10 miesięcy

nak87@tlen.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nanana a moze poszperaj cos w lumpkach? kiedys widzialam w jednym lumpku na zaspie cudne! sukienki balowe dla takich dziewczynek :) byly przepiekne jakies falbanki bufki itp . szkoda ze nam nie szykuje sie zadna imprezka bo bym cosik kupila mojej :) a ceny to zaledwie kilka zl . ale to bylo na Zaspie
jestem z gdyni, z samego końca-chylonia
nie mam z kim córci zostawić a taki kawał nie będę jej ciągać skm itp

córka ma na razie 8 miesięcy. impreza jest za 2 miesiące.
rozmiar hm... teraz ma 70 cm wzrostu. 74-max 80 rozmiar -przynajmniej tak myślę. zależnie od rozmiarówki...

najchętniej jakąś a'la balową, dżinsowa odpada-mam takie ale to trochę inny rodzaj imprezy. to będzie na długi weekend majowy więc raczej na krótki rękaw

nie ukrywam w tamte rejony polski jeżdżę rzadko. z córką byłam tam trzy razy. teraz pojadę z nią po prawie pół nieobecności więc chcemy wyglądać ekstra:D
przynajmniej córa
a czego konkretnie szukasz i na jaki rozmiar? może przyjedziesz jutro na forumowe spotkanie połączone z wyprzedażą do Oliwy? Mam dużo ubranek dla dziewczynki - kiecki też:)
jutro cos poszukam i wysle foto na maila

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry