Widok

sukienka na specjalną okazję

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczynki a może wy macie jakąś fajną sukienkę na sprzedaż?
szukam i szukam ale nic fajnego nie mogę znaleźć.
chodzi głównie o cenę :(
chodzi o sukienkę dla córki
rozmiar na 10 miesięcy

nak87@tlen.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jutro cos poszukam i wysle foto na maila
a czego konkretnie szukasz i na jaki rozmiar? może przyjedziesz jutro na forumowe spotkanie połączone z wyprzedażą do Oliwy? Mam dużo ubranek dla dziewczynki - kiecki też:)
jestem z gdyni, z samego końca-chylonia
nie mam z kim córci zostawić a taki kawał nie będę jej ciągać skm itp

córka ma na razie 8 miesięcy. impreza jest za 2 miesiące.
rozmiar hm... teraz ma 70 cm wzrostu. 74-max 80 rozmiar -przynajmniej tak myślę. zależnie od rozmiarówki...

najchętniej jakąś a'la balową, dżinsowa odpada-mam takie ale to trochę inny rodzaj imprezy. to będzie na długi weekend majowy więc raczej na krótki rękaw

nie ukrywam w tamte rejony polski jeżdżę rzadko. z córką byłam tam trzy razy. teraz pojadę z nią po prawie pół nieobecności więc chcemy wyglądać ekstra:D
przynajmniej córa
nanana a moze poszperaj cos w lumpkach? kiedys widzialam w jednym lumpku na zaspie cudne! sukienki balowe dla takich dziewczynek :) byly przepiekne jakies falbanki bufki itp . szkoda ze nam nie szykuje sie zadna imprezka bo bym cosik kupila mojej :) a ceny to zaledwie kilka zl . ale to bylo na Zaspie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

do góry