Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja wogóle tam nie byłam w tym salonie.

Kupowałam swoją sukienkę na okrzei w salonie Angel, który bardzo zresztą polecam.
pozdrawiam,
ja też zamawiam swoją na Okrzei. zaraz Ci powysyłam ładne bukieciki :) A welon hmm... ja chcę swój zostawić sobie. Z resztą sukienkę też. :) Na wieczną pamiatkę :)
Witam,tak zachwalacie ta suknie ze az chcialabym zobaczy slub mam we wrzesniu i wlasnie jestem w trakcie poszukiwan pozdrawiam podaje email kwiatki22@amorki.pl
mój email: jgargol@wp.pl
prześlijcie proszę zdjęcie tych bukietów!
Ja zapłaciłam 3600 z kryształkami svarowskiego i mniejszą ilością tiulu.
http://langoria.pl/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=40&func=viewcategory&catid=5 tutaj masz linka do tej sukienki, Giovanni się nazywa, to jest ta z różową wstążką
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba pojawiła się nowa gwiazda wśród "księżniczek", w zeszłym roku jak brałam ślub najpiękniejszą księżniczką była Cinderella ale muszę przyznać że ta suknia jest sto razy ładniejsza :) Na pewno będziecie wyglądały w niej jak gwiazdy:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam ja też biore we wrześniu ślub i też się zastanawiam nad tą sukienką przymierzałam ja no w mojm salonie ona kosztuje 2650zł tylko ma delikatny minus bo jest ciężka i myśle żeby doszyć do niej ramiączka bo wyszystko leci w dół pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
składa sie ona z 6 warst tilu a warszawie ona kosztuje 4500 bo powiedziała mi ta pani co sprzedaje jeśli będziecie mieli coś fajniejszego to dajcie znać na aniako83@o2.pl
Jak Dla mnie ta sukienka wogóle nie jest ciężka... duzo sukienek mierzyłam w renomowanych salonach w warszawie i tam są dopiero ciężkie sukiemki po 8-10 kg.
Aniu a gdzie jest ten salon , w którym ona kosztuje 2650zł? to jest 1500zł różnicy.
witam jak jesteś z Gdańska czy okloic to jak jedziesz do warszawy to przez Płońsk i ten salon tam się znajduje na ulicy Zduńskiej to naprawde warto się przejechać to jak mówisz 1500zł różnicy bo ja sama przymierzałam ją to zapraszam :) do Płońska
do Płońska mam 50 km :) Dzięki serdeczne :)
Witam to jak wybierasz się do płońska i jak ja kupisz to daj znać pozdrawiam serdecznie
A moze ktoś wie gdzie mogę kupić buty ślubne, gdzie jest wybór. Mam trochę problemów z kupnem bo mam dużą nogę i nie mogę nigdzie dostać. Czy znaćcie moze jakiś sklapy z butami ślubnymi w Warszawie?
odsprzedam tą suknie po 11 września szyta na wzrost 170 cm i rozmiar ok 36 :) kontakt nina210@wp.pl
zapomniałam dodać + obcas ok 5 cm:)
i ja odsprzedam po 30 sierpnia 2010 - szyta na 170 cm wzrostu, rozmiar 38, obcas ok 5,5 cm.
tel 511-114-994
Ja też dziś kupiłam jest boska,
demetrios 933, 939, b155 które mierzyłam się przy niej chowają:)

Szybko szarzeją,bo w salonie takie szare mierzyłąm a ta bielutka:)
Śliczna, a jedyna, wymarzona:)
odsprzedam po 14 sierpnia 2010r.:)
Wszystko jak oryginał.
Rozmiar 34, kryształki 10 warstw tiulu:)
wzrost 169 cm, 8 cm obcas:)

mail: misia83@wp.pl
Dziewczyny, dzwoniłąm do tego salonu w Płońsku i pytałam o cene sukienki bo kolezanka wyzej napisala 2500 zl, ale niesteyy ta pani nie chciala odpowiedziec mi przez telefon. Chyba sie tam wybiore gdyz nie daleko bo 30 km stamtad mieszka moja babcia... wiec moze warto... moze faktycznie jak kosztuje 2500 to nie ma sie nad czym zastanawiac.... Cena w trojmiescie jest powalajaca......

Co o tym sadzicie?
do góry