Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
ja zakupiłam tą suknie i jesteb bardzo zadowolona. Jest poprostu piękna, lekka i ma to "coś". Napewno bedzie trudniej niż w sukniach wązkich ale cóż ślub ma się raz w zyciu. pozdrawiam!
typowa princesa - mi nie podobał się materiał :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
to ta suknia?? z rózową szarfa??
http://moda.allegro.pl/item864465977_bajeczna_suknia_slubna_angel.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam! Maria a bedziesz chciała odsprzedać tą sukienke po ślubie?
Witam Basiu, tak bede chciała sprzedać ze wszystkim. Podaje meila marioneta@poczta.onet.pl
Mierzyłam suknie jest bajkowa, materiał (tiul) jest sztywniejszy niz np w sukniach demetrios jest lepszy gatunkowo zdecydownie, sukienki demetriosa też mierzyłam tez sa czarujące ale np suknia którą dziewczyny mierzą dopiero od 4 miesiecy jest już szara, mam wrażenie że te sukienki szarzeją same. Do tego tiul jest miękki więc łatwo go sie przydeptuje. Suknia GIOVANI była bieluteńka mimo juz długiej eksploatacji. I wyszywana kryształkami svarowskiego pieknie się mieniła i mimo całego swojego ciężaru wygląda lekko i powabnie. I ona będzie moją suknią ślubną :) decyzja zapadła :) To jest suknia z klasą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się w 100 %, suknia jest przepiekna! Prezentuje się idealnie i jak na swoj wygląd jest bardzo lekka. Zakupiłam również 2 szerfy rózowe dla moich małych siostrzyczek które bedą przed nami szły do ołtarza.
Pozdrawiam,
tak dokladnie
a jaka jest cena tej sukienki?
4.5 tyska
Jeśli dobrze pogadasz w salonie to 3,8 tys.
Suknia jest piękna!!!
Też zdecydowałam się na nią, tylko z mniejszą ilością tiulu żeby na dole nie była taka ogromna.
Ślub w sierpniu 2010.
Jeśli któraś jest zainteresowana odkupieniem po ślubie, proszę o smsa na 511-114-994 /podam adres mailowy/.
a powiedz ile zaplaciłaś?
Zapłaciłam (po licznych negocjacjach) 3600 zl.
Ale uważam, że warto:)
Mi powiedziały 4200, im mniej warstw tiulu tym mniej kosztuje, a jeżeli zdecyduje się zamienic kryształy svarowskiego na zwykle to wtedy 3600 właśnie ale ja je zostawiam bo one dodają uroku. A powiedz Ty wynegocjowałaś 3600 ze svarowskim? Byłoby dobrze.
Wynegocjowałam cenę 3800 z kryształkami i bez odejmowania tiulu. Uzyskałam rabat na targach w styczniu.
a jakie dodatki do tego sobie organizujesz? jakieś ozdoby? jakie kwiattki? Myslałaś już?
Tak podaj maila to wyslę Ci kilka bukietów pięknych , które uważam, że pasują do niej, welon chciałam ten długi obszywany kryształkami, o reszcie nie myślałam jeszcze, slub w sierpniu. Ja właśnie dzisiaj idę negocjować także dzięki za info . :)
jeśli się coś jeszcze kupuje u nich to można cenę negocjować czy poprostu zaczęłyście pytać o niższą cenę??
Patrzyłyście w salonie langoria??
Jestem umówiona na mierzenie i właśnie nad tą suknią się zastanawiam, przez telefon powiedziały mi Panie, że 4400zł.
mój meil. marioneta@poczta.onet.pl
p.s. ja też będę miala taki welon wiec możemy kupić jeden :)))
do góry