Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://allegro.pl/suknia-slubna-princessa-i2678766470.html

Na sprzedaż!!!
k.lubinska@vp.pl
Sprzedam - Piękna suknia ślubna angel giovani z fioletową wstążką roz 40, tren + welon

Szczegóły:
ja sprzedam 38/40 za 1200zł slask bb:) moj adres email esmo@vp.pl gg885308
http://allegro.pl/suknia-slubna-giovani-angel-jak-nowa-po-odswiezeni-i2354605810.html

zapraszam
Ciekawa cena
julka
Cena oczywiscie do negocjacji

Sprzedam suknie slubna GIOVANI-ANGEL 34/36 - model 2010/2011/2012

Sprzedam suknie GIOVANI-ANGEL kolor bialy 34/36/38 - model 2010/2011/2012 z salonu ANGEL
Wiecej szczegolow:
suknia 34/36/38 w salonie uwazaja ze nawet 40 sie zmiesci,
poniewaz jest z tylu patka kryjaca i gorset wiazany.
Ozdobiona jest kryształkami Svarowskiego, które pięknie się mienią.
Obwod biustu 80-90
Obwod pasa 65-75
Dlugosc sukni 118 - moze byc krotsza
Wzrost okolo 176 - moze byc nawet krotsza
rozmiar biustonosza - B - moze byc nawet C bo jest push-up
Rozowa wstazka z mozliwoscia odpiecia
Suknia jak nowa - Panie w salonie zdziowione ze wogole nie byla ubrudzona, jest w idealnym/bardzo dobrym stanie.
Okolo 15.09.2011 odbior z salonu po dodatkowym praniu.
Mozliwosc wyslania zdjec lub obejrzenia osobiscie na terenie Warszawy

Warszawa,
mozliwa wysylka.
tel. 601332037
Julka
jula86@o2.pl
Hej, hej :)

Jeżeli ktoś ma do sprzedania tą siknie to z chęcią odkupię ;)

Rozm 38/40

olala4@o2.pl
Angel Giovani suknia ślubna księżniczka w rozm. 34-36 na 170 cm wzrostu plus 7 cm obcas. Suknia w stanie idealnym, wyczyszczona, uzupełniona o kryształki, gotowa do ślubu. Do sukni dodaję dwa welony. Pytania proszę kierować na oshisun@wp.pl
Podbijam temat. dziewczyny czy któraś z was chce sprzedać ta suknie rozmiar 38-39 wzrost 170+6 cm obcas może być 7.

prosze o kontakt email. Lobuziara21@Gmail.com

odkupie z wszystkimi dodatkami. Pozdrowionka
witam:) popieram wszystkie piszące tutaj dziewczyny, suknia giovani jest suuuuuper:)) zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia;p jestem zainteresowana kupnem takiej sukni, jeżeli któraś z Was zechciała by takową odsprzedać to proszę o info na maila marzenaposmyk@wp.pl, mam rozmiar 36/38, wzrost 168 cm + obcas jakieś 7 cm:)) czekam na wieści.... a dziewczyny gdzie w okolicach Katowic można taką suknię przymierzyć??? Ślub mam w sierpniu 2012 więc jeszcze trochę czasu przede mną;p;p;p;p
A ja taką sprzedaje ale rozmiar 38/40
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-giovani-z-piekna-szarfa-ogl4215266.html
Możesz posłac realne zdjecia na e-mial sylwusia.kochana@wp.pl oraz ile chcesz za sukienke jestem nią zainteresowana prosze o wszystkie wymiary:) czekam
Ju odebrana po czyszczniu.
Warszawa, mozliwa wysylka. 601332037
Hej dziewczyny :)
Pomóżcie mi, błagam.
Zakochałam się w sukni GIOVANI, noszę rozmiar 38, ale mam okrągłą buzię. Zastanawiam się czy taka princeska będzie pasowała czy będę wyglądać jak pyza. Czy któraś mogłaby mi doradzić.

Sprzedam suknie GIOVANI-ANGEL 34/36 - model 2010/2011

Wiecej szczegolow: suknia 34/36/38 w salonie uwazaja ze nawet 40 sie zmiesci poniewaz jest z tylu patka kryjaca i gorset wiazany. Wzrost okolo 176 cm.
Suknia jak nowa - Panie w salonie zdziowione ze wogole nie byla ubrudzona, jest w bardzo dobrym stanie. Okolo 15.09.2011 odbior z salonu po praniu. cena do uzgodnienia.
Warszawa, mozliwa wysylka. 601332037
Angel Giovani suknia ślubna księżniczka w rozm. 34-36 na 172 cm wzrostu plus 7 cm obcas. Suknia w stanie idealnym, wyczyszczona, gotowa do ślubu. Do sukni dodaję obuwie ślubne w rozm. 38 i dwa welony. O szczegóły i zdjęcia proszę pisać na maila oshisun@wp.pl

Sprzedam suknie GIOVANI-ANGEL 34/36 - model 2010/2011

Sprzedam suknie slubna GIOVANI-ANGEL 34/36 - model 2010/2011
Warszawa 601332037
sprzedam suknie giovani...mam do niej dwie wstazki rozowa i czarna rozmiar 36,38 wojewodztwo pomorskie ...:D cena 2200 do negocjacji :D korona i kolia gratis :D mlemanczyk1@gmx.de szyta na 165cm wzrostu
Moja śliczna suknia szuka nowej właścicielki :) Angel Giovani w idealnym stanie ze srebrno-szarą kokardą w rozm. 36 na 172 cm plus 7 cm obcas. Więcej informacji pod adresem mailowym oshisun@wp.pl. Zapraszam!
do góry