Widok
Żaneta w Płońsku sukienka kosztuje 3500zł ale myślę, że coś jeszcze wynegocjuję, jadę 08.05 więc na pewno dam znać. Domyślam się że też jesteś z okolic Trójmiasta.
Ładnie nam się wrzesień obstawił.
Ja 04.09
Mentorka 11.09
Żaneta 18.09
Teraz już są takie czasy że księża zazwyczaj nic nie mówią jak kobieta z gołymi ramionami w dzień ślubu do kościoła wchodzi. Moja mama sama mi powiedziała żebym bolerka nie brała, gdzie myślałam że będzie robiła problemy. Pani w salonie powiedziała,że bolerko nawet 2 tyg wcześniej można zamówić więc poczekam na prognozy pogody bliżej terminu.
Ładnie nam się wrzesień obstawił.
Ja 04.09
Mentorka 11.09
Żaneta 18.09
Teraz już są takie czasy że księża zazwyczaj nic nie mówią jak kobieta z gołymi ramionami w dzień ślubu do kościoła wchodzi. Moja mama sama mi powiedziała żebym bolerka nie brała, gdzie myślałam że będzie robiła problemy. Pani w salonie powiedziała,że bolerko nawet 2 tyg wcześniej można zamówić więc poczekam na prognozy pogody bliżej terminu.
Kamila, skoro jedziesz do Płońska 8 maja to może i pojadę tam zamówić :) Ustawimy się na tę samą godzinę. Będzie miło :) Ja welon zakładałam właśnie długi a na niego krótszy. Celowo nałożyłam na ramiona żeby zobaczyć czy je zakryją. Jeśli masz konserwatywną rodzinę to z powodzeniem wystarczy. A nas ks na naukach poprosił tylko o to żeby ogromnych dekoltów nie zakładać bo ksiądz to też facet i żeby go nie stresować. Szczery gość :)
Mentorko a widziałaś do tych moich różowych kolczyków wisiorek? Też jest śliczny i łapię się na tym, że coraz częściej myślę o tym komplecie. Jest taki delikatny, nie chcę przesadzić z długimi kolczykami żeby nie wyglądać jak cyganka. Mam ciemną karnację i ciemne włosy do tego smukłą twarz więc sama rozumiesz... podpowiedzcie coś, jak myślicie? Na co dzień chodzę w długich kolczykach ale nie z "milionem" świecidełek :)
Ale miałam zaległościiiiii.....a tylko kilka godzin mnie nie było ;)
Żaneta mój mail kamilcia_w@op.pl
Gabi ja wstępnie jestem umówiona w Płońsku na 11, ale spróbuję jeszcze pogadać z babkami w Langori, zobaczymy co mi powiedzą, jeżeli nie zejdą z ceny w sobotę możemy wstępnie umówić się w Płońsku.
Co do biżu nie kupuj pochopnie i bez przymiarek, w salonie poproś o kilka modeli i wtedy zobaczysz w jakich będziesz się lepiej czuła, a później możesz sobie już w necie szukać odpowiedniego modelu.
Żaneta mój mail kamilcia_w@op.pl
Gabi ja wstępnie jestem umówiona w Płońsku na 11, ale spróbuję jeszcze pogadać z babkami w Langori, zobaczymy co mi powiedzą, jeżeli nie zejdą z ceny w sobotę możemy wstępnie umówić się w Płońsku.
Co do biżu nie kupuj pochopnie i bez przymiarek, w salonie poproś o kilka modeli i wtedy zobaczysz w jakich będziesz się lepiej czuła, a później możesz sobie już w necie szukać odpowiedniego modelu.