Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mentorko wyprzedziłaś mnie z wpisem, myślałam o tych kolczykach co podawałaś link wcześniej.
Żaneta ja przymierzałam suknię w Langorii ale zdecydowałam sie na wyjazd do Płońska po tę suknię, a bolerka nawet nie przymierzał, jakoś chyba nie chce, tylko to pogoda zadecyduje.
Welon wybrałam dwa, długi do kościoła a krótki na całą imprezę.
Kamilcia, dziękuje za propozycje:) za klika dni pójde do salonu bo jeszcze nie zamówiłam welonów, wtedy poprzymierzam jakąś biżuterie i zobacze w czym mi dobrze (krótkie czy długie itd), co pasuje do sukienki i wtedy się do Ciebie zgłoszę:)
i jeszcze jedno pytanie na temat bolerka i tego typu rzezczy... mi się wydaje że do tej sukni nic takiego nie pasuje ale moja mama mnie intensywnie namawia bo biore ślub we wrześniu
S do kosciola pojdziesz z odkrytimi ramionami????? ja bym te znie brala ale raczej nie wypada.... ale to oje zdanie
Poza tym mierzylam bolerko i pięknie pasuje. A uwierzcie to bolerko można później wiele razy wykorzystać na różne uroczystości.

Napisz mi prosze ile płacisz za ta sukienke w Płońsku razem z welonami? dzieki ;)
Żaneta napisz mi jakie bolerko będziesz miała tzn z jakiego materiału i jak wygląda?:)
Żaneta w Płońsku sukienka kosztuje 3500zł ale myślę, że coś jeszcze wynegocjuję, jadę 08.05 więc na pewno dam znać. Domyślam się że też jesteś z okolic Trójmiasta.
Ładnie nam się wrzesień obstawił.

Ja 04.09
Mentorka 11.09
Żaneta 18.09

Teraz już są takie czasy że księża zazwyczaj nic nie mówią jak kobieta z gołymi ramionami w dzień ślubu do kościoła wchodzi. Moja mama sama mi powiedziała żebym bolerka nie brała, gdzie myślałam że będzie robiła problemy. Pani w salonie powiedziała,że bolerko nawet 2 tyg wcześniej można zamówić więc poczekam na prognozy pogody bliżej terminu.
No to powiem Ci ze w Langorii kupuje ja taniej niz 3500 negocjowalam dobrze ;)
No piękny ten wrzesień ;))

jak chcesz pogadac o cenie to wysle Ci na emaila moj numer telefonu ;) Powaga mozna sie dogadac i zanaczam mam z krysztalkami Svarowskiego ;)
A powiedzcie w ktorym kosciele macie slub i gdzie wesele
p.s. to bolerko jest z satyny i pieknie pasuje, zreszta bardzo je chce bo takie bolerko przyydaje sie do wszystkiego i jednak wole miec do kosciola..... tu nie chodzi i ludzi ale jakas samozachowawczosc.... ale to moje zdanie
ja nie chcę bolerka, a ramiona zasłonie 3 warstwami welonu.
ja ramiona będe miała zasłonięte długimi włosami i welonem więc już sama niewiem:) każdy robi według swojego uznania i tak jest dobrze:) jak ostatanio widziałam jakie kobitki kupują suknie z przezroczystymi gorsetami to dopiero się załamałam:D
a moja mama i ciocia prawie zawału dostały:)
ja Kościół św. Mikołaja w Gdańsku i wesele hotel Venus pod Gdańskiem:)a wy:)
Kamila, skoro jedziesz do Płońska 8 maja to może i pojadę tam zamówić :) Ustawimy się na tę samą godzinę. Będzie miło :) Ja welon zakładałam właśnie długi a na niego krótszy. Celowo nałożyłam na ramiona żeby zobaczyć czy je zakryją. Jeśli masz konserwatywną rodzinę to z powodzeniem wystarczy. A nas ks na naukach poprosił tylko o to żeby ogromnych dekoltów nie zakładać bo ksiądz to też facet i żeby go nie stresować. Szczery gość :)
No to mam juz sukienke ;))))))

MY bierzemy ślub w kościele Matki Boskiej Brzemiennej w Gdańsku Matemblewie a wesele mamy w Hotelu Otomin w Otominie :) Już niedługo ten czas tak szybko leci :)
Mentorko a widziałaś do tych moich różowych kolczyków wisiorek? Też jest śliczny i łapię się na tym, że coraz częściej myślę o tym komplecie. Jest taki delikatny, nie chcę przesadzić z długimi kolczykami żeby nie wyglądać jak cyganka. Mam ciemną karnację i ciemne włosy do tego smukłą twarz więc sama rozumiesz... podpowiedzcie coś, jak myślicie? Na co dzień chodzę w długich kolczykach ale nie z "milionem" świecidełek :)
wydaje mi się że widziałam:) musisz przymierzyć w sukni w czym Ci będzie najlepiej :) w salonie w którym kupowałaś suknie jest biżuteria? chociaż żeby sie zorientowac jaki typ kolczyków jest najlepszy...
Ale miałam zaległościiiiii.....a tylko kilka godzin mnie nie było ;)

Żaneta mój mail kamilcia_w@op.pl

Gabi ja wstępnie jestem umówiona w Płońsku na 11, ale spróbuję jeszcze pogadać z babkami w Langori, zobaczymy co mi powiedzą, jeżeli nie zejdą z ceny w sobotę możemy wstępnie umówić się w Płońsku.
Co do biżu nie kupuj pochopnie i bez przymiarek, w salonie poproś o kilka modeli i wtedy zobaczysz w jakich będziesz się lepiej czuła, a później możesz sobie już w necie szukać odpowiedniego modelu.
do góry