Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jasne, że chcemy. Nie przeszkadzał Ci tren?
Dziewczyny teraz wyraźnie widać różnicę pomiedzy sukienkami tamtej koleżanki i Patryśki. Aż bije po oczach :)
Dziekuje Gabi :* jak chcecie to mogę Wam troszkę wiecej pokazac zjdec ;)
http://img813.imageshack.us/i/jaaa.jpg/
Ale cudownie!!!! Nie mogę się napatrzeć, zamurowało mnie serio. Wow wow wow !!!! PIĘKNIE wyglądałaś!

Uploaded with ImageShack.us
image

Sorki za to pierwsze zdjecie ale jeszcze nigdy nie wrzucałam zdjęc na serwer :)

Jeśli chodzi o sukienkę to muszę przyznać ze była idealna nic mi nie przeszkadzało , goście jak mnie zobaczyli to byli w szoku prawie kazdy z osobna podchodzil i mówil o jej wygladzie, zresztą same zoabaczycie ze bedziecie bardzo zadowolone ja to nie mogłam sie napatrzec na siebie.... :)) ten jeden dzień w zyciu. Co najlepsze księza w kosciele wpartywali sie we mnie jak w anioła jakiegos no i oczywsicie po slubie kazdy z nich podchodził i mi gratulował ale nie pomijając tego jaką mam piekną suknie :)
image

image

Patryska pochwal się zdjęciami i wrażeniami, plissss!!!
Patrycja plissss i na g43riel4@yahoo.com

Gratuluję i ja!!!!

Opisz wrażenia :)
Patryska, gratuluję i wszystkiego dobrego!:)
Napisz jak się suknia sprawowała, było Ci w niej wygodnie? podobała się gościom?:D
Czy mogłabyś pokażać jakies fotki jak się prezentowała?:D będę wdzięczna:D mój meil nina210@wp.pl
hey no i mam do sprzedania suknie u mnie juz pa :) jak cos to zapraszam na priv moje gg : 3511257
Ja juz mam zamówione welony. Przymiarka dopiero 3 tyg przed ślubem więc jeszcze mam czas żeby buty kupić.

Dzisiaj zamawiam materiały na sukieneczki dla dziewczynek.
pewnie:)
w przyszłym tyg jade do Gdańska zamóić wkońcu te welony, buty itd:D już się nie moge doczekać żeby znowu przymierzyć suknie:D
Moi też z pewnością z piosenką sobie poradzą ale ja nadal nie jestem zdecydowana. I cóż :) Szukam dalej :)

Bardzo chciałabym zobaczyć Wasz film z wesela :) Wymienimy się płytkami?? :)
a z zespołem jeszcze nie rozmawiałam ale dziewczyna śpiewa cudnie (słyszałam ją na żywo) więc licze na to że sobie poradzi:)
ja też szukam jeszcze czegoś, ale narazie nic mi sie nie podoba więc zostajemy przy tej piosence:) a na kurs tańca idziemy jakoś o lipca:) licze na to że ktoś kto będzie z nami prowadził zajęcia zaproponuje nam oś fajnego i ułoży do tego choreografie:)
ani ja ani mój narzeczony nie umiemy walca:D ciekawe jak to będzie:)
Mentorko , wy już na 100% wiecie, że będziecie do "It is You" tańczyć?
Ja ciągle szukam czegoś pięknięjszego,ale nic mi się nie podoba :/
Dzisiaj napisałam do zespołu żeby mi coś zaproponowali . I wspomniałam o It is You, jeśli spodoba mi się w ich wykonaniu ta piosenka to się chyba zdecyduję. Mój narzeczony jest średnio zachwycony nią ale sam lepszej nie wymyślił.
A ona jest taka.. bajkowa, magiczna, piękna.
W sobotę zaczynamy kurs, żeby trochę walca podszkolić angielskiego i musimy sie na coś zdecydować.
A Twój zespół ją potrafi?
do góry