Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez w przyszłym tyg pojadę jeszcze na Okrzei bo tam maja ten długi welon obszywany kryształkami (jesli dobrze pamietam to kosztował 600zł ale mogę się mylić) a w Płońsku mają zwykły długi gładki obszyty tasiemką i kosztuje ok 300zł. Oczywiście i tak są na zamówienie ale musze sie jeszcze raz tamtemu z kryształkami przyjżeć :) Z resztą na zdjęciu tym z targów co wkleiłam właśnie ten welon długi wisi, kiepskie to zdjęcie bo tel robiłam i obiektyw miał tłusty :/ ale jak się przpatrzycie to widać kryształki aż do dołu.
Gabi przymierzałam ten welon z kryształkami, jest prześliczny, i te kryształki tak się mieniły....miodzio...
Mentorka też pewnie ma ten z kryształkami, idealnie pasuje.
Wiem bo w Warszawie tez go przymierzałam a w Płońsku go nie mają. Ale można zamówić. Mi w Płońsku zakładały zwykły długi a na niego krótki z krzyształkami. Wy z domu piszecie czy z pracy? Ja niestety siedzę w pracy, taki piekny dzisiaj dzień, przynajmniej w Warszawie a ja mam tak dużo pracy :( A jaka pogoda w Gdańsku? Siostra moja pojechała do Gdańska na 5 dni.
ja się chyba zdecyduje na zwykły welon bez kryształków... Panie w Langorii powiedziały że z kryształkami 1000 zł ... :(
i ja chce do kościoła miec długi, około 3,5 metra a poźniej przebiore na krótszy bo w tym podwójnym tak dziwnie wyglądałam i chyba mi nie pasował:)

dziewczyny oglądąłyście film "wojny ślubne"?:) tam laska miała podobna suknie do nas tylko przy biodrach bradziej nastroszoną:)
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
i właśnie taki welon chce mieć:)
O to jeśli dobrze zapamiętałam cenę to w Warszawie taniej :) ale mogłam coś pomieszać :) 1000zł trochę szkoda bo ten długi welon to i tak tylko do kościoła. Ale krótki wzięłaś z kryształkami?
Nasza suknia ładniejsza a welon boski, taki też mi się marzy :) mimo że wszyscy namawiają mnie na tren to jednak ja wolę długi welon.
Gabi ja mieszkam w Malborku i też siedzę w pracy także nie jesteś sama ;) Zresztą jak wracam do domu to staram się już kompa nie włączać, a że i tak siedzę w pracy prawie całe dnie także co jakiś czas mogę tu zerkać.

Co do Gdańska pewnie Mentorka będzie miała lepsze informacje ale u mnie świecie piękne słonko i ptaszki śpiewają. Coś w pracy mruczeli, że w nocy mają być burze, ale ja dzielnie wierzę że pogoda może jednak zacznie się do nas ciepło uśmiechać. Widzisz Twoja siostra do Gdańska a mój brat od wczoraj siedzi w Warszawie ;) Jak dziś jego dziewczyna przejdzie do kolejnego etapu "Śpiewaj i walcz" to pewnie z nimi w przyszłym tygodniu pojadę do Wawy.
Gabi, a nie pomyślałaś że jak później tren podciągniesz do góry to Ci tyłek powiększy?
Nasza suknia sama w sobie jest duża, a tu jeszcze tren. Tren chyba lepiej pasuje jak te suknie mają mniejszy gabaryt, ale to oczywiście Twój dzień i masz czuć się najlepiej na świecie.
dziewczyny co do pogody w Gdańsku nie mam info ponieważ mieszkamy z moim w bydgoszczy ...a wesele w gdańsku bo pochodze z gdańska:)

krótkiego też chyba nie wezme z krystzałkami... niewiem poprostu czy to nie będzie za dużo "błyszczenia" :) ale jeszcze zobaczymy:)
hehhehe wychodzi na to ... ze ja mam pierwsza Slub ;) 05.06.2010r. :D

ale fajnie:D
Wiem, że tren okropnie wyglądałby podpinany, z resztą ja od początku trenu nie chciałam tylko długi welon. Panie w Warszawie powiedziały że gdybym chciała koniecznie tren (mimo że nie chcę!) to mi zrobią odczepiany. Moja mama z siostrą mnie namawiały ale juz im przeszło bo ja się uparłam na długi welon a to mój dzień :) One już swój miały :) Ja też długo siedzę w pracy, dzisiaj postaram się wyjść wcześniej w końcu piątek a jutro mam wesele koleżanki. A jeszcze apropos trenu, moja siostra miała ogromną suknią i jeszcze tren do tego wyglądała cudownie ale potem go odpięła, tylko że ona jest wysoka, dużo wyższa niz ja. Miała suknię demetriosa.
A Mentorko, ten krótki welon z kryształkami wcale sie nie gryzie, jest piękny i idealnie pasuje. Jeśli zabraknie mi kaski żeby długi też był z kryształkami to ten krótki na pewno będzie je miał. Ale to moja opinia oczywiście :)
Patryśka ty idziesz na pierwszy ogień więc liczymy na Twoje spostrzeżenia i sugestie ;)
Wszytko masz już załatwione?
ja bardzo chciałam tren ale mama przekonała mnie że to kiepski pomysł bo wrześnień jak to wrzesień, może padać, i do tego te suknie juz tak ładnie z podpiętym trenem nie wyglądały:) jak mierzyłam naszą Giovani to miała taki krótki tren ale to musi być strasznie niewygodne jeżeli nie można go podpiąć:)
Oj ja też krótkiego z kryształkami nie przepuszczę, długi mogę zostawić gładki, ale krótki to nie.
ja pisze z domku ale za chwile wychodze do pracy, wiecie praca "lajtowa" ale i tak chyba niedługo z niej zrezygnuje bo jeszcze studiuje 2 kierunki :(
Poza tym chwila na sali i będzie czarny bo to kurzu się na niesie z dworu no i oczywiście zdeptany na maxa.
Patryśka, oczywiście czekamy na fotki i relację:)

Musze pojechac do salonu i jeszcze raz "rzucić okiem" na to wszystko może macie racje z tymi kryształkami bo mama i ciocia też mnie namawiały:)
do góry