Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mentorka jak sobie pomyślę o studiowaniu to mnie skręca, a co dopiero dwa kierunki. Moją edukację skończyłam 12.01.10 i mam nadzieję ze już nikt mnie do szkół nie zagoni.
kamilcia uwierz ze ja tez mam już dość :( mam nadzieje zostać pierwszym mgr jeszcze przed ślubem a drugim rok później i wtedy to juz mnie włami nie zaciągną:D:D
Kamila witaj w klubie haha. Ja też skończyłam edukację ale we wrześniu 2009, dwa kierunki. Uf już tam nie wrócę, nooo może kiedyś.
Mentoraka to niedługo będziemy musiały trzymać kciuki za Ciebie, koniecznie daj znać, a właściwie można wiedzieć co studiujesz?
teraz będę się bronić z biotechnologii medycznej (chociaż pisanie pracy mgr idzie mi jak krew z nosa:)) a drugi kierunek to zarządzanie i będę pisać o inwestycjach w sektor biotechnologii i jej znaczeniu dla rozwoju nowoczesnej gospodarki:) to tak w skrócie, żebyście się nei zdziwiły dlaczego tak odemienne kierunki soebie wybrałam:D
O rany kobieto szacun :) hehe. Moje to logistyka a drugi zarządzanie finansami. Moja jedna praca typowo logistyczna na temat spedycji a druga bardziej skomplikowana, wprowadzałam firmę w której pracuję jeszcze raz na giełdę. :) A ten transport to dlatego, że mamy firmę transportową :) tylko dlatego.
dla mnie finanse i logistyka to czarna magia dlatego tez podziwiam. A to wyprowadzanie na giełde to już wogóle - świetna sprawa:)
jak jak się uczyłam finasów na zarządzaniu to zawsze kończyłam na pierwszej stronie bo dalej mój mózg już się przegrzewał:) dobrze że dała ten sam test... :)
Widzicie zupełnie w innych światach się obracamy, a Giovani nas ściągnęła w to samo miejsce. Rachuneczki i giełda to dla mnie masło maślane, ja nawet nie wiem ile dni urlopu mi przysługuje i ile mi z wypłaty na jakieś ubezpieczenia idzie, nic, kompletnie zielona masa jestem, a biotechnologia to już w ogóle jakieś czary mary. Ja jestem budowlańcem.
O Kamila to wcale nie jesteśmy aż tak dalekie od siebie hehe ja pracuję w firmie deweloperskiej, robię przetargi na materiały budowlane haha mam je w jednej garści, podwykonawstwo też nie jest mi obce ;)
No zobacz, czyli jednak więcej nas łączy niż myślałam ;)

Dziewczyny dzwoniłam właśnie do salonu w Warszawie, pani powiedziała że suknia kosztuje 3800zł, a komplet welonów (ten długi i krótki) obszyty swarkami 280zł, aż poprosiłam żeby powtórzyła.
Zadzwoniłam do Płońska z Pani powiedziała ze sam ten krótki tyle kosztuje. Wiecie co oni chyba ceny sobie wymyślają jakie im pasują.
hehe dobre. :) czyli już 3800 :) Kamila poczekamy jeszcze chwilę i będzie 2800 kosztowała :) nie, tak poważnie to kazały 4 miesiące przed ślubem więc 8 maja ostatecznie musze ją zamówić. Ale widać że da się wynegocjować sporo. A z tymi welonami 280zł to aż dziwne nie? Pytałaś czy to na pewno Swarovski? Bo przecież nawet samych kryształków nie da się za tyle kupić. 140 sztuk kosztuje ok 40zł (3mm)
No tak mi powiedziała ale ja nie kumam już ich, wiesz może chciała mnie zachęcić żebym przyjechała. Jakoś zaczynam mieć mieszane uczucia.
Kamila przyjedź do Płońska, tam cena jest na metce na manekinie 3500 więc mogą tylko obniżyć :) a mi się nie chce wierzyć że te welony 280zł kosztują, to aż niemozliwe, ja oczywiście podjadę tam w przyszłym tyg bo mam rzut beretem. I zapytam wprost. A co? :)
image

te buciki mi sie podobają, są takie głaciutki, niestety - obcas jest za wysoki :(
no ja się czuje jak ryba w wodzie przy biologii molekularnej, genetyce itd a finanse czu budowanictwo to dla mnie czary mary:)

buciki są śliczne!:)

aż nie chce mi się wierzyć że ten welon taki tani. Tyle kosztują zwykłe, proste welony....
dziewczyny wyślijcie Wasze fotki na meila g43riel4@yahoo.com miło jest widzieć z kim się rozmawia :) ja odeślę swoją. :)
wysłane, czekam na wasze nina210@wp.pl :)
Kamila Wołowiec się nazywam resztę znajdziecie na NK
do góry