Widok
teraz będę się bronić z biotechnologii medycznej (chociaż pisanie pracy mgr idzie mi jak krew z nosa:)) a drugi kierunek to zarządzanie i będę pisać o inwestycjach w sektor biotechnologii i jej znaczeniu dla rozwoju nowoczesnej gospodarki:) to tak w skrócie, żebyście się nei zdziwiły dlaczego tak odemienne kierunki soebie wybrałam:D
O rany kobieto szacun :) hehe. Moje to logistyka a drugi zarządzanie finansami. Moja jedna praca typowo logistyczna na temat spedycji a druga bardziej skomplikowana, wprowadzałam firmę w której pracuję jeszcze raz na giełdę. :) A ten transport to dlatego, że mamy firmę transportową :) tylko dlatego.
Widzicie zupełnie w innych światach się obracamy, a Giovani nas ściągnęła w to samo miejsce. Rachuneczki i giełda to dla mnie masło maślane, ja nawet nie wiem ile dni urlopu mi przysługuje i ile mi z wypłaty na jakieś ubezpieczenia idzie, nic, kompletnie zielona masa jestem, a biotechnologia to już w ogóle jakieś czary mary. Ja jestem budowlańcem.
hehe dobre. :) czyli już 3800 :) Kamila poczekamy jeszcze chwilę i będzie 2800 kosztowała :) nie, tak poważnie to kazały 4 miesiące przed ślubem więc 8 maja ostatecznie musze ją zamówić. Ale widać że da się wynegocjować sporo. A z tymi welonami 280zł to aż dziwne nie? Pytałaś czy to na pewno Swarovski? Bo przecież nawet samych kryształków nie da się za tyle kupić. 140 sztuk kosztuje ok 40zł (3mm)