Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kamilcia zaproszam Cie do znajomych :D wkońcu znajome już jesteśmy:)
Dziękuję za zaproszenie, już idę na NK
UUU a ja nie mogę w pracy na NK wchodzić :( ale w domu wejdę na pewno. Mentorko dokładnie tak sobie Ciebie wyobrażałam, pewnie po tej fotce fryzurki, która wysłałaś kiedyś :) Z tymi blond włosami będzie uroczo wyglądała w sukni :)
o Gabi widzę że Ci się udało ;)
tak, zasady trzeba łamać :) a Mentorka to Ewelina?
Gabi wysłałam zaproszenie:)
:) super :) obie blondynki :) wyłamałam się ;) ja musiałam już wyjść :/ miło Was było zobaczyć :)
ale z Was laski:):):) a Gabi, z tą ciemna karnacją i ciemnymi włosami będziesz wyglądała fenomenalnie w tej sukni:D juz się nie moge doczekac twoich fotek:)
Gabi ale ty masz karnację...czekoladka
ja Waszych również :) no ale ja pierwsza z nas bo 28 sierpień :)
Gabi 28.08
Kamila 04.09
Mentorka 11.09
Żaneta 18.09

Śluby co tydzień, ale nam się ustawiło fajnie:D
dziewczyny poszukuje zdjecia suknmi Jordan..jest z tej samej firmy co wasza wiec moze macie przypadkiem zdjecie na ktorym jest ona./np. z targow??
Kati a może zadzwoń do Langorii i poproś o fotki żeby Ci przysłali na meila?? :)
te śluby faktycznie nam się ładnie ustawiły :)
a co robicie w weekend majowy?:) my jutro jedziemy nad jeziorko a potem dwa dni poświecamy na rozdawanie zaproszeń. Wiem że szybko ale wesele mamy w ośodku wypoczynkowym i musimy do końca maja się zdeklarowac ile noclegów...
a co myślicie o takim bukiecie tylko w różu?
image
My wesele koleżanki a potem.. nie mamy planów, wyjazd nie wchodzi w grę bo w niedzielę będziemy odsypiać a we wtorek juz do pracy. My mamy zamiar zacząć zapraszać od czerwca bo tylko weekendy wchodzą w grę, do tego mamy remont domu do którego chcemy się po slubie wprowadzić no i niestety tylko w weekendy mamy czas a ilość osób musimy podać na początku sierpnia.
a bukiecik malutki, bardziej dla świadkowej
hmmm może faktycznie...
a wogóle to moja świadkowa będzie miała taki stroik na rękę, żeby mogła swobodnie "działać":D

A wogóle to zamiast kwaitów prosimy do artykuły szkolne dla domu dziecka i troche mam obawy jak goście zareagują:) ale mam nadzieje że zrozumieją:)
Też myśleliśmy nad tym, żeby zamiast kwiatów poprosić o coś dla dzieci, pampersy, kosmetyki, maskotki itp z napisem dla ktorego domu dziecka chcemy je wysłać ale po dłuższym zastanowieniu zrezygnowaliśmy całkowicie. Nie chcemy żeby goście poczuli się tak jakby musieli coś na ten ślub przynieść, w końcu to nie zbiórka charytatywna tylko nasz ślub. I zdecydowaliśmy, że nic nie będziemy pisać. Nie każdy przynosi kwiaty na ślub. A może dziwnie to zabrzmi ale kwiaty mam zamiar połączyć w różne bukiety i w niedziele po ślubie zawieźć bliskim, których niestety nie będzie na naszym weselu na groby. Między innymi babciom i dziadkom.
do góry