Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hey ja zamowilam welon o dlugosci 3 metrow a na sali go odepne i bede miala ten krotki. Zawsze marzylam o dlugim welonie. Udanej majowki zycze wszystkim fankom Giovani ;)
Cześć dziewczyny,
Też zamawiałam sukienkę w GIOVANI w Radomiu.
Napiszcie mi jakie ramiączka sobie dobrałyście, bo mi na umowie zapisały te grubsze, ale zastanawiam się, czy te cieniutkie nie będą ładniej i delikatniej wyglądały, a może któraś wzięła takie na szyję?
Hey ja nie bede miala ramiaczek w ogole ale pani mowila ze zawsze i tak zamawiaja te chudsze... ale ja z nich i tak zrezynuje. Mozna wiedziec wjakiej cenie kupilas ta sukienke??
Szczerze to o ramiączkach nawet nie myślałam, ale na 100% grubych bym nie wybrała.

Dziewczyny a byłyście może kiedyś na ślubie z druhnami?
Jakimi druhnami? Dużymi? :) Nie byłam ale mi osobiście się to nie podoba. Zbyt amerykańskie. Ja będę miała dwie 5 letnie druhenki. Niedługo koleżanka za mąż wychodzi i wiem, że ją będzie do ołtarza tata prowadził, osobno z młodym przyjadą do kościoła i on będzie przy ołtarzu czekał. Ona przyjedzie dopiero wtedy kiedy wszyscy goście będą w kościele. Moim zdaniem przewaga formy nad treścią. Nie podoba mi się to wcale. Ale wiadomo każdy ma inny gust.
Kuzynka moja tak robiła, osobiście tak nie chcę. Ona chciała żeby przyszły mąż zobaczyła ja dopiero w kościele.

Pytam o druhny z czystej ciekawości.
U nas świadkiem będzie mój brat, a świadkową siostra narzeczonego (bynajmniej tak planujemy).
Mam 17 letnią siostrę, która bardzo przeżywa ten ślub, dużo bardziej niż ja i tak sobie pomyślałam czy nie zaangażować jej w misję pt druhna, do towarzystwa mogę dokoptować jej kuzynkę, są w jednym wieku.
Wiem że bardzo by ją ucieszyła taka propozycja, jeszcze nic jej nie mówiłam że w ogóle coś takiego chodzi mi po głowie.
Na 1000% do ołtarza poprowadzi mnie tatuś.
Czyli podobają Ci się amerykańskie klimaty :) U mnie świadkową będzie moja siostra a świadkiem przyjaciel narzeczonego. Ale do ołtarza pójdę z ukochanym narzeczonym a poprowadzi nas ksiądz. Przed nami będą szły dziewczynki, za nami będą szli świadkowie a za nimi nasi rodzice. Uważam, że to najpiękniejszy orszak weselny. Gdyby prowadził mnie tata to co z mamą? Siedziała by z boku sama? EE nie podoba mi się ani trochę. Przepraszam za szczerość. :) ale tak jak pisałam wcześniej każda z nas będzie miała taki ślub jaki sobie wymarzyła :)
jeżeli chodzi o ramiączka to ja ich nie będe mieć :)
a mnie tata poprowadzi do ołatarza, wiem że to tradycja z zachodu ale moim zdaniem bardzo piękna:) mój tata jest bardzo przejęty swoją rolą a mama bardzo szczęśliwa więc wszystko gra:)
wogóle właśnie wróciłam z wycieczki majowej po rodzince, rozdaliśmy sporo zaproszeń no i rekacje na te artykuły szkolne były raczej bardzo pozytywne:)
a Twój narzeczony Mentorko też jest szczęśliwy, że to tata Cię poprowadzi? :) bo o nim nie piszesz :) nam się też bardzo udał weekend :) weselicho suuuper, wybawiliśmy się bardzo :) następne dopiero nasze wesele :)
mój narzeczony nie ma nic przeciwko!:) a nawet bardzo mu się to podoba:):):):)będzie stał pod ołtarzem i czekał na mnie:)

fajnie że wam się weselicho udało, też bym sobie poszła ale niestety najbliższe to rok po nas ...
:) to najważniejsze że i jemu się ten pomysł podoba. Mój byłby chyba zawiedziony. Ale nie zamierzam sprawdzać bo jak pisałam wcześniej nie wyobrażam sobie, żeby nie przejść z nim do ołtarza :) oo ile czekałaś na zaproszenia?
no właśnie, każdy musi mieć po swojemu i tak jest najlepiej:)

dokładnie nie pamietam, ale chyba po 3 dniach dostałam próbki na meila i 4 dni poźniej wysłali
O to szybko. Musimy i my już zamówić. Sporo zapraszania przed nami. A weekendów mało.
ja mam na dłuuugo dość herbaty i ciastek po tym weekendzie:) ale było bardzo miło, cieszę się ponieważ mieliśmy okazje poznać niektórych z naszych rodzin, wiadomo nie zawsze były wcześniej okazje :)
http://www.zaproszeniaonline.com.pl/produkt,273,0.html my się chyba zdecydujemy na te zaproszenia, są bardzo delikatne, skromne typowo ślubne a jednak haftowane jedwabiem i z kryształkiem.
Gabi proponuję żebyś zamówiła sobie najpierw to zaproszenie pojedynczo, żebyś mogła zobaczyć jak wygląda na żywo.
Widziałam, najpierw na targach a potem sobie jeszcze próbki zamawialiśmy kilku różnych zaproszeń. Są przepiękne na żywo i cudne w dotyku.
Hej dziewczyny,
czy nie przeszkadza wam ze ta suknia jest sznurowana? bo szczerze mowiac juz ja zamowilam i caly czas sie waham czy nie zmienic zamowienia, zeby wstawiono zamek. Wydaje mi sie ze sznurowanie wyglada duzo brzydziej niz zamek, ale panie w salonie strasznie odradzaly zamek, ze niby peka.
A co do butow, to zawsze uczono mnie ze do takiej sukni nie mozna zakladac butow z odkrytym palcem, ale to juz od was zalezy :) ja sobie kupilam 10cm obcasy http://www.allegro.pl/item1008335706_gladkie_subtelne_szpilki_lakierek_biale_10cm_39.html#gallery

zobaczymy jak sie sprawdza :)
ja powiem szczerze że kompletnie nie pamiętam jak ta suknia była zapinana...

zaproszenia bardzo ładn
do góry