Widok
Do MG w Warszawie suknia była wiązana, w Płońsku była zapinana na suwak. Mi bardziej zdecydowanie podoba się wiązana i taką zamówię. Dodaje uroku. Co do butów to masz rację, że zakryte bardziej pasują jednak w lato zdecydowanie wygodniejsze będą z odkrytym palcem. Butów i tak praktycznie nie widać a przecież chodzi o to żeby wytrzymać w nich całą noc i dobrze się bawić.
Wiesz Mentorko, jak weszłam do sklepu w Płońsku to pierwsze co mi sie rzuciło w oczy to właśnie to, że gorset był na suwak. No i bez trenu, reszta identyczna. Ale wiązanie mi sie bardziej podoba, no i jeśli schudnę do wesela to suknia mi nie spadnie z piersi :) Zadzwoń, może jeszcze można zmienić zamówienie.
wiecie co, to ja juz nic nie rozumiem, myslalam, ze sa tylko sznurowane giovani, pani w salonie mi powiedziala, ze jest mozliwosc zamka, ale oni to robia tylko na specjalne zyczenie, bo zdarzylo im sie kilka razy, ze z zamkiem ta suknia pekla, bo jest to za ciezka suknia na zamek, a teraz mowicie, ze wy macie z zamkiem, ja tez chcialam z zamkiem, ale pomyslalam, ze nie bede wymyslac, skoro wszyscy maja sznurowana
Aco do butow z ekoskory to sa dosc wygodne, kupilam wkladki, zeby stopa sie nie pocila, wiem, ze butow za bardzo nie widac, ale nie chcialam miec z odkrytym palcem a tylko takie moglam znalezc na tak wysokim obcasie i w rozsadnej cenie, bo sa tez przepiekne szpilki od louboutina, ale szczerze mowiac, za duzy koszt jak na jeden dzien, ale to juz kazdego indywidualna decyzja, pozdrawiam serdecznie :)
Aco do butow z ekoskory to sa dosc wygodne, kupilam wkladki, zeby stopa sie nie pocila, wiem, ze butow za bardzo nie widac, ale nie chcialam miec z odkrytym palcem a tylko takie moglam znalezc na tak wysokim obcasie i w rozsadnej cenie, bo sa tez przepiekne szpilki od louboutina, ale szczerze mowiac, za duzy koszt jak na jeden dzien, ale to juz kazdego indywidualna decyzja, pozdrawiam serdecznie :)

Uploaded with ImageShack.us

takie sukieneczki planuję kupić dziewczynkom, tylko ta kokardke z tyłu wolałabym mniejszą i naszyłabym kryształki na gorsecik chciac i bez kryształków uważam że jest ładnie :) co myslicie?