Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ucieło mi :/

zaproszenia bardzo łądne i delikatne:)
Do MG w Warszawie suknia była wiązana, w Płońsku była zapinana na suwak. Mi bardziej zdecydowanie podoba się wiązana i taką zamówię. Dodaje uroku. Co do butów to masz rację, że zakryte bardziej pasują jednak w lato zdecydowanie wygodniejsze będą z odkrytym palcem. Butów i tak praktycznie nie widać a przecież chodzi o to żeby wytrzymać w nich całą noc i dobrze się bawić.
A Ty MG kiedy masz ślub? Obawiam się, że w tej eco skórce nie będzie Ci najwygodniej. Spocą Ci się stopy. A do tiulu bardziej pasuje coś delikatniejszego np satyna. Ale oczywiście rzecz gustu :)
wiecie że ja nawet nie zwróciłam uwagi jak ta suknia była zapinana? ale wydaje mi się że sznurowana raczej napewno nie. teraz zaczynam się zastanwia ale nie przypominam soebie żeby Pani mnie "sznurowała".
W Warszawie byłam sznurowana :) Na pewno :) Tak mnie zasznurowały że oddychac nie mogłam :) Ale dodaje uroku moim zdaniem bardzo. Z resztą same zobaczycie na moich zdjęciach ;)
szkoda że nie wiedziałam, też bym pewnie wzieła sznurowaną bo tak lepiej się trzyma...
Wiesz Mentorko, jak weszłam do sklepu w Płońsku to pierwsze co mi sie rzuciło w oczy to właśnie to, że gorset był na suwak. No i bez trenu, reszta identyczna. Ale wiązanie mi sie bardziej podoba, no i jeśli schudnę do wesela to suknia mi nie spadnie z piersi :) Zadzwoń, może jeszcze można zmienić zamówienie.
spróbuje tam pojechac w przyszłym tygodniu i jak będę zamawiała te wlony to wtedy pogadam:)
Mentorko na 1000% w Langori ta suknia jest z zamek, nawet nie pomyślałam że można sobie wybrać inny wariant.
no właśnie ja też nie wiedziałam że jest taka możliwość...
Kamila, właśnie oglądałam twoją stronke, ale cudeńka potrafisz robić. Szok!:)
ja pewnie myślałabym że jest tylko wiązana gdybym nie pojechała do Płońska. :) Ale uwierzcie, że pięknie się prezentuje wiązana. Ja taką właśnie zamówię :) już w sobotę :) i znowu ją założę :) już się nie mogę doczekać. Kamila ja bedę w Płońsku ok 11:00
Gabi a zrobiłabyś fotke , żebym miała jakiś pogląd jak wygląda to wiązanie?:)
Jeśli będę w Warszawie na Okrzei to oczywiście. Ale nie obiecuję. Ona w Warszawie jest wiązana w Płońsku jest na suwak. Ale może zadzwoń do salonu w Warszawie może wyślą zdjęcia, chociaż wątpię.
Chociaż słuchaj, zadzwoń do Warszawy na Okrzei, powiedz, że zamówiłaś z Gdańsku suknię ale chciałabyś zobaczyć jak wygląda wiązana z tyłu a w Gdańsku jest tylko na suwak, może i wyślą zdjęcie.
wiecie co, to ja juz nic nie rozumiem, myslalam, ze sa tylko sznurowane giovani, pani w salonie mi powiedziala, ze jest mozliwosc zamka, ale oni to robia tylko na specjalne zyczenie, bo zdarzylo im sie kilka razy, ze z zamkiem ta suknia pekla, bo jest to za ciezka suknia na zamek, a teraz mowicie, ze wy macie z zamkiem, ja tez chcialam z zamkiem, ale pomyslalam, ze nie bede wymyslac, skoro wszyscy maja sznurowana
Aco do butow z ekoskory to sa dosc wygodne, kupilam wkladki, zeby stopa sie nie pocila, wiem, ze butow za bardzo nie widac, ale nie chcialam miec z odkrytym palcem a tylko takie moglam znalezc na tak wysokim obcasie i w rozsadnej cenie, bo sa tez przepiekne szpilki od louboutina, ale szczerze mowiac, za duzy koszt jak na jeden dzien, ale to juz kazdego indywidualna decyzja, pozdrawiam serdecznie :)
ja bym chyba wolała sznurowaną, wtedy suknia lepiej leży i jest dopasowana .... no i mniejsze prawdopodobieństwo zsunięcia się sukni.
image

Uploaded with ImageShack.us

image

takie sukieneczki planuję kupić dziewczynkom, tylko ta kokardke z tyłu wolałabym mniejszą i naszyłabym kryształki na gorsecik chciac i bez kryształków uważam że jest ładnie :) co myslicie?
a poniewaz obie dziewczynki mają ciemną karnację i ciemne włosy jak ja na głowę kupię im opaseczki z kokardeczkami na boku tylko zastanawiam się czy te opaseczki białe czy rózowe :) doradźcie.
śliczne te szukieneczki:) ale będzie pięknie... :) ja bym im dała opaski chyba białe ale już bez kokardki skoro już jedna będzie na sukience:)
do góry