Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A no bo Mentorko nic sie nie odzywasz to ucichło :) Kupiłam buciki dla dziewczynek :) i opaski :) teraz tylko do krawcowej muszę materiały zanieść bo stwierdziłam, że jednak szyję,
dziewczyny, co tak tu u nas cicho ostatnio?:D:D:D:D
Ja mam do odsprzedania sukienkę po 05.06.2010r. Ja mam sukienke nową z Warszawy ma 10 warstw tiulu , na suwak, itd....
sukienką jest na wzrost 170 , i rozmiar 38 .Chętnych zapraszam
na gg : 3511257
Wyślę Ci kilka z przymiarki :) ale muszę zgrać z telefonu na kompa :) Tyle że ciut przyduża była ta co mierzyłam ale i tak fajnie wygląda. :)
hope_89@o2.pl - czekam na zdjęcia:)

tak,oferta 2011... z tym,że mam ograniczone fundusze, więc raczej na najnowsze trendy się nie skuszę:D
Również zamierzam sprzedać swoją po 14.08.2010. moje gg 11367912
Brygida jesli chcesz ja z mi la checia odsprzedam swoja. podaj emaila to do Ciebie napisze, Pozdrawiam
ja już mam kupca, mam nadzieje że się nie rozmyśli bo co jakiś czas dostaje jakieś zapytania no i już odpowiadam że oferta nieaktualna...

Co do garnituru dla chłopczyka to jeszcze niewiem czy się zdecyduje ...:) trochę się jednak boje że Młody się zestresuje i ciocia będzie musiała go gonić przez miasto:D
UUU to spokojnie, może Ci się jeszcze pozmieniać :) Wejdzie kolekcja 2011 sukienek. Napisz swojego meila wyślę Ci zdjęcia mojej sukienki już po, jeśli nadal będziesz zainteresowana a ja zechcę swoją sprzedać to przyjedziesz i sobie przymierzysz. Niestety garniturków nie przewiduję ;) Mentorka coś o chłopcu pisała :)
Sukieneczki dla dziewczynek akurat nie będą mi potrzebne, fajnie by było jakbyś miała w pakiecie garniturki dla chłopców:D

13.08.2011:) więc jeszcze trochę mi zostało...
To wzrost i obcas zupełnie jak mój. Tyle że moja będzie 36 rozmiar wiązana z tyłu. Myślę że najtaniej będą miały te które ją najtaniej kupiły. Ja jeśli zdecyduje się swoją sprzedać to min 2,5tys będę chciała za nią wziąć z welonami w przeciwnym razie nie opłaca się jej sprzedawać. Suknia z welonami wyniesie mnie łącznie 4 tys. Do niej mogę dorzucić 2 sukieneczki dla dziewczynek. Ale i tak nawet nie wiem czy ją sprzedam. :) Kiedy Twój ślub?
170 + mini obcas:)
a wzrost?
W jakich cenach będziecie chciały odsprzedawać swoje suknie?
byłabym zainteresowana zakupem:)
rozmiar 34-36 ( na dzień dzisiejszy:))
A posłuchajcie Anity Lipnickiej "Calma"

Mi się też bardzo podoba Skrzyneckiej "Ten,którego kocham" słowa są cudowne i będę chciała żeby zagrali na weselu może po torcie?
Patrycja z tym Kopciuszkiem to mi klina zadałaś :) Muszę ją swojemu M pokazać. On ją dobrze zna ale nie pomyśleliśmy o niej.
Mi się podoba ta co Mentorka podała IT IS YOU ale mojemu narzeczonemu się nie widzi do tego tańczyć. Jeszcze nie wiem. Myslelismy o Wonderful Tonight Erica Claptona - słowa są piękne. Jest spokojna i nie trzeba się gimnastykować w tańcu bo jeśli się nie umie walca to nie problem się ośmieszyć a nam średnio walc wychodzi. Jeśli się nauczymy angielskiego walca ale tak żeby go swobodnie tańczyć to wybierzemy jakiś utwór do walca. Ale jeszcze nie wiem. A co do Twoich propozycji to najbardziej podoba mi się Moje jedyne marzenie, Farby nie znoszę :) Wielka miłość oklepana :) Chę być kopciuszkiem super. :)
Hey dziewczyny ;) powiedzcie mi czy wiece moze juz jaką wybierzecie piosnkę na pierwszy taniec... moze kilka propozycji ... ? :D

Moze ja zacznę w takim razie :D

*Wielka miłość-seweryn krajewski
*moje jedyne marzenie-anny jantar
*chce tu zostać-farba
*Metro- Chce byc kopciuszkiem
Ja jeszcze nie wiem czy swoją sprzedam, dlatego zbytnio jej nie oferuję. Chyba że mi na wózek dla dziecka zabraknie ;) Z drugiej jednak strony jak ma mi leżeć na strychu i miejsce zabierać to wolę ją sprzedać. Zobaczę w jakim będzie stanie po sesji nad morzem :)
4200 bez trenu.. dużo. Mentorko ja mam już zdjęcie w sukni :) siostra nie mogła się powstrzymać i mi zrobiła telefonem i ciągle zaglądam w ten tel :) Pierwsza przymiarka dopiero 3 tyg przed ślubem. :( już bym chętnie w nią wskoczyła :)
do góry