Widok
ja już mam kupca, mam nadzieje że się nie rozmyśli bo co jakiś czas dostaje jakieś zapytania no i już odpowiadam że oferta nieaktualna...
Co do garnituru dla chłopczyka to jeszcze niewiem czy się zdecyduje ...:) trochę się jednak boje że Młody się zestresuje i ciocia będzie musiała go gonić przez miasto:D
Co do garnituru dla chłopczyka to jeszcze niewiem czy się zdecyduje ...:) trochę się jednak boje że Młody się zestresuje i ciocia będzie musiała go gonić przez miasto:D
UUU to spokojnie, może Ci się jeszcze pozmieniać :) Wejdzie kolekcja 2011 sukienek. Napisz swojego meila wyślę Ci zdjęcia mojej sukienki już po, jeśli nadal będziesz zainteresowana a ja zechcę swoją sprzedać to przyjedziesz i sobie przymierzysz. Niestety garniturków nie przewiduję ;) Mentorka coś o chłopcu pisała :)
To wzrost i obcas zupełnie jak mój. Tyle że moja będzie 36 rozmiar wiązana z tyłu. Myślę że najtaniej będą miały te które ją najtaniej kupiły. Ja jeśli zdecyduje się swoją sprzedać to min 2,5tys będę chciała za nią wziąć z welonami w przeciwnym razie nie opłaca się jej sprzedawać. Suknia z welonami wyniesie mnie łącznie 4 tys. Do niej mogę dorzucić 2 sukieneczki dla dziewczynek. Ale i tak nawet nie wiem czy ją sprzedam. :) Kiedy Twój ślub?
Mi się podoba ta co Mentorka podała IT IS YOU ale mojemu narzeczonemu się nie widzi do tego tańczyć. Jeszcze nie wiem. Myslelismy o Wonderful Tonight Erica Claptona - słowa są piękne. Jest spokojna i nie trzeba się gimnastykować w tańcu bo jeśli się nie umie walca to nie problem się ośmieszyć a nam średnio walc wychodzi. Jeśli się nauczymy angielskiego walca ale tak żeby go swobodnie tańczyć to wybierzemy jakiś utwór do walca. Ale jeszcze nie wiem. A co do Twoich propozycji to najbardziej podoba mi się Moje jedyne marzenie, Farby nie znoszę :) Wielka miłość oklepana :) Chę być kopciuszkiem super. :)