Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja już bym chciała żeby po... ostatnio zaczełam się troche stresować:) śniło mi się że kamerzysta nie przyszedł:) a kiedyś że się obudziłam i okazało się że to już dzisiaj a ja nie mam sukni fryzjera NIC... szybko coś kupiłam z mamą wpadłam do kościoła a tam ksiądz po rosyjsku mówił...... ehhhhhh :)
Nie mów chop, nie wszystko złoto co się świeci. Wy na pewno też będziecie mieć super. No ale mam nadzieję, że wszystko będzie po naszej myśli.
super, ehhh zazdroszcze ale będziecie mieli weselicho :D:D:D
www. bickblack. pl antyspam mi sie włącza więc musiałam to oddzilnie napisać
sporo, ale jak możecie sobie na to pozwolić to czemu nie:)
a jak się nazywa ten zespół?
tak mówisz?? no niby właśnie dlatego sie na nich zgodzilismy, niby są najlepsi ale zobaczymy, różnie to bywa, no ale płacimy bagatela
6 tys :/
eee tam no co ty jak głupio?:) ja gdybym miała możlwiość też bym poszalała:) zespół ważna sprawa:)
Acha to sala podobnie wychodzi my mamy przedział od 190 do 215 na umowie, teraz w sobotę jedziemy juz konkretnie ustalic menu i cenę ale nie ma w cenie wódki i tortu :( . Najwięcej za zespół płacimy eh aż głupio sie przyznać, z tym zaszaleliśmy. Kamerzysta 2000.
my raczej nie szaleliśmy z wydatkami ponieważ ja jeszcze studiuje a mój narzeczony jest w trakcie specjalizacji więc z kasą krucho :(
zespół 3 000 zł
kamerzysta 1 200 zł
fotograf 1 200 zł ( bez wesela ale chyba się jednak zdecydujemy na to wesele)
sala 225 zł od osoby ale w cenie wszystko czyli wódka wino owoce ciasta tort itd
ten pomysł z końmi bardzo mi się podoba, jak zrobicie soebie sesje to daj znać gdzie wypożyczyliście te konie, ile to kosztowało i więcej szczegółów organizacyjnych:)
A Wy ile za fotografa płacicie? Jakie są tam w ogóle u Was ceny? Np od talerzyka? Zespół ile bierze? Kamerzysta? Ciekawa jestem czy tak jak w centrum Polski.
nas tam nie znajdziesz bo przecież my nie mielismy jeszcze slubu hehe. :) My mu płacimy 3200 za wszystko. Czyli jest praktycznie od rana, najpierw bedzie robil zdjęcia u Mojego narzeczonego jak sie będzie ubierał, potem mi, potem błogosławieństwo, ślub, wesle do 1 w nocy, no i plener w innym dniu, do tego chcemy żeby nam zrobił zdjęcia w apartamencie w sali bo jest przepiękny, link do sali juz dawałam wyżej. Ale my umowę podpisywaliśmy prawie dwa lata temu :) On teraz bierze prawie 5 tyś. Na koniach ja trochę potrafie jeździć ale bardziej to ma byc spontan :)
źle zrozumiałam, już widziałam tą sesje - piękna!:) słuchaj moge się spytac ile bierze taki fotograf? bo naprawde zdjęcia piękne...
przepiękne zdjęcia robi ten fotograf!!:) ale Was nie moge znaleźć? A potraficie jeździć konno czy tak na spontana?
http://www.mediafoto.pl/zdjecia/

lub możesz wejść na jego bloga tam ma wiecej ciekawych zdjęć

http://marekkrolik.com/page/4/
No pewnie, że nam sie chcę, to będzie super zabawa, nasz fotograf jest też moim kolegą ze szkoły średniej, będzie fajnie :) zostaniemy tam 2 dni :) kutry wiem że w Stegnie stoją i okolicach :) wexmiemy szampana i kieliszki, nakryje na plaży wysoki okragły stolik białym materiałem, zwiąże na środku kokardą, ja juz mam wizję :) a Kamiennym Potoku mieliśmy zamiar wynająć konie :) I wziąc je na plażę, nawet już nasz fotograf robił podobna sesję, chcesz zobaczyć? zaraz dam Ci linka
z tymi kutrami to niewiem ...to chyba gdzieś przy otwartym morzu:) w Sobieszewie jest podobno fajnie:) ja się zdam na swojego fotografa.... Gabi a chce wam się jechac tyle km na sesje?
Znacie morze jakieś magiczne miejsce na wybrzeżu, gdzie można sesje zrobić? Wybieramy sie na plener nad morze, na początku mysleliśmy o Sopocie ale może znacie jakieś inne? Ciekawsze? Bardziej romantyczne :) gdzie kutry stoją? Tylko żeby było w okolicach Trójmiasta bo tam mamy najbliżej. Chyba, że gdzies w okolicach Stegny? Tam są takie ładne lasy przy plaży.
ja staram sie urządzac tak żeby było jak najbardziej domowo, przytulnie i ciepło. Nie lubię nowoczesnych wnętrz, męcze się wręcz w nich, nie potrafię w nich odpoczywać. najchętniej widziałabym siebie gdzieś na wsi w kuchni z kamienia, z belkami na suficie itp, ale starałam się tak dobrać styl żeby nie wyszedł kicz bo o niego nie trudno :) zupełnie inaczej wygląda taka kuchnia faktycznie na wsi a inaczej w mieście więc starałam sie nie przesadzać z klimatem :)
uuuu fajne klimaty:) u nas raczej nowocześnie. przyznaje się że zmysłu plastyczno - dekoratorskkiego nie mam za grosz i strasznie się męczę, nic nie wychodzi tak jak chce no ale cóż... bywa... :)
do góry