Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem jeszcze, różne patrzyłam. Nie wiem. Pokaże Ci jutro z pracy kilka ładnych. Tymczasem czas spać :)
image

ta ładna bardzo, i podobaja mi się kolczyki, sliczne delikatne
image

ta też ładna ale pewnie szybko by się rozwaliła
śliczne, ale przy twoich ciemnych włosach chyba skłaniałabym się ku pierwszej:)
Zamówiłam sukienkę. :) 3500zł nic nie negocjowałam już. Sznurowaną, z ramiączkami odpinanymi, 10 warstw tiulu, nie odjęłam żadnej. Welon długi 3,5m i tylko rzucone na nim dżety (nie swarki) mieniące się ale mało, żeby nie naćpać i drugi podwójny obszyty swarovskim dookoła - piękny. Długi welon wyjdzie ok 180 zł a krótki 280zł także zamknę się w 4000tys :) jestem bardzo zadowolona z obsługi w Płońsku. Bardzo miłe Panie.. acha i mówiły że ma być później Pani z Malborka :) daj znać czy byłaś :)
http://www.zaproszeniaonline.com.pl/produkt,291,0.html a te zaproszenia ostatecznie zamówiliśmy, bardzo podoba nam się ich jedwabne wykończenie.
gratuluje zakupu sukni:):):)

zaproszenia śliczne:)

znalazłam fajne figurki na trot, można je robić na zmówienie i będa takie jak chcesz:) pokaże swoja suknie itd żebyśmy to my byli i będzie nasza kicia:)
http://doye.art.pl/speczamow.html
Faktycznie fajne te figurki :)
hejka
Ja wlasnie zamowilam ta piekna suknie:))) Slub mam 24 lipca wiec od 27 lipca bede miala na sprzedaz.Zaplacilam za nia 4200zl.Mam 164 cm wzrostu,okolo 56kg.Wrazie co podam wam moj email jakby ktos chcial wiecej szczegolow. ewa30@o2.pl
Ja sprzedam swoja po 18 wrzesnia 2010
Moj email : weronika20056@wp.pl
A gdzie Kinga zamówiłaś? Z trenem czy bez?
Mentorko a TY w końcu zmieniłaś zam na sznurowaną?
Ja zamowilam bez trenu.
jeszcze nie ale jedna dziewczyna jest zdecydowana na kupienie mojej sukni, a jej też bardziej pasuje sznurowanie:)
4200 bez trenu.. dużo. Mentorko ja mam już zdjęcie w sukni :) siostra nie mogła się powstrzymać i mi zrobiła telefonem i ciągle zaglądam w ten tel :) Pierwsza przymiarka dopiero 3 tyg przed ślubem. :( już bym chętnie w nią wskoczyła :)
Ja jeszcze nie wiem czy swoją sprzedam, dlatego zbytnio jej nie oferuję. Chyba że mi na wózek dla dziecka zabraknie ;) Z drugiej jednak strony jak ma mi leżeć na strychu i miejsce zabierać to wolę ją sprzedać. Zobaczę w jakim będzie stanie po sesji nad morzem :)
Hey dziewczyny ;) powiedzcie mi czy wiece moze juz jaką wybierzecie piosnkę na pierwszy taniec... moze kilka propozycji ... ? :D

Moze ja zacznę w takim razie :D

*Wielka miłość-seweryn krajewski
*moje jedyne marzenie-anny jantar
*chce tu zostać-farba
*Metro- Chce byc kopciuszkiem
Mi się podoba ta co Mentorka podała IT IS YOU ale mojemu narzeczonemu się nie widzi do tego tańczyć. Jeszcze nie wiem. Myslelismy o Wonderful Tonight Erica Claptona - słowa są piękne. Jest spokojna i nie trzeba się gimnastykować w tańcu bo jeśli się nie umie walca to nie problem się ośmieszyć a nam średnio walc wychodzi. Jeśli się nauczymy angielskiego walca ale tak żeby go swobodnie tańczyć to wybierzemy jakiś utwór do walca. Ale jeszcze nie wiem. A co do Twoich propozycji to najbardziej podoba mi się Moje jedyne marzenie, Farby nie znoszę :) Wielka miłość oklepana :) Chę być kopciuszkiem super. :)
Patrycja z tym Kopciuszkiem to mi klina zadałaś :) Muszę ją swojemu M pokazać. On ją dobrze zna ale nie pomyśleliśmy o niej.
A posłuchajcie Anity Lipnickiej "Calma"

Mi się też bardzo podoba Skrzyneckiej "Ten,którego kocham" słowa są cudowne i będę chciała żeby zagrali na weselu może po torcie?
do góry