Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam!
tez zadzwonilam do Plonska i pani w ogole nie chciala podac ceny przez telefon, dlatego jutro jade do Warszawy na Okrzei, zobaczymy, a jesli sie nie uda, to wtedy do Plonska
W WARSZAWIE JEST ZA 4800ZL
Kupilam dzis w Warszawie na Okrzei i zaplacilam duzo mniej niz 4800 nie wiem skad ta cena, nawet przez telefon Pani podala duzo nizsza, a jeszcze udalo sie sporo utargowac na miejscu. Pozdrawiam
Witam to ja jestem z płońska i naprawdę ona kosztuje 2650zł bo sama osobiscie ją przymierzałam i jak wczesniej pisałam ta pani co sprzedaje to powiedziała że warszawie ona kosztuje 4000zł a jest również szyta w salonie warszawie naprawde polecam i pozdrawiam
a i mam jeszcze pytanie bo zastanawiam się nad sukienką własnie o której mowa albo nad TAMARĄ czy ktos ja widział albo przymierzał bo akurat nie ma u mnie jej w salonie a widziałam tylko ją w necie na stronie www.angel.com.pl
co myślicie o niej
widziałam tą suknie i nie zrobiła na mnie wrażenia. Srednio mi sie podobala i nawet ja mierzyłam wyglądałam kiepsko. ale może z Tobą będzie inaczej.
musisz załozyć i wtedy bedziesz wiedziała.
Ja kupiłam suknię giovani.
Ale tamara mi się również bardzo podobała jest bardzo kobieca idealna dla osoby z wiekszym biustem, podkreśla kobiece kształty.
która to jest tamara bo nie moge znaleźć?
już znalazłam:)
Odkupię suknię angel giovani rozmiar 38. Nie stać mnie na nową

karolina.j.m@gmail.com
Czyli ile zapłaciłaś za ta sukienkę?
Ja kupowałam suknię Giovani w salonie w Płońsku przemiła obsługa suknia piękna a koszt: 3100 ale warto:) POZDRAWIAM
Ja sprzedam suknie giovani po 12 czerwca, kupioną w Warszawie.
troche nas jest:)) może dziewczyny napiszecie jakie dodatki będziecie miały bo ja się nie moge zdecydować:)
No to ja dziś też dołączyłam do grona fanek Giovani, widzę że sporo nas wybiera tę suknię.
Sukienkę przymierzałam w Gdańsku w Langori, cena 4200zł
Zastanawia mnie dlaczego ta w Płońsku jest ponad 1000zł tańsza.
Czy ktoś jest w stanie mi to wytłumaczyć?

ja płaciłam 4000 zł bo zdjełam 3 warstwy tiulu, ja włanie też niewiem czemu jest taka różnica w cenie....
i ponawiam pytanie o dodatki:)
Co do dodatków nie zastanawiałam się jeszcze za bardzo ale myślę że biżuterie zrobię sobie sama, bransoletka i długie kolczyki oczywiście z kryształami swarovskiego najlepiej kształt kryształków jak na sukience, co do naszyjnika nie wiem czy jest potrzebny, bo góra sukienki jest wystarczająco bogata, ilość dodatków to indywidualna sprawa każdej kobiety. Bukiet pewnie z różowymi kwiatami.
Ja tę samą suknię zamawiam w Lublinie i kosztuje 3000zł :) A w Warszawie podano mi cenę 4200 więc różnica jest spora!
również interesuje mnie ta sukienka
jest dość droga, więc chętnie odkupie ją po 12 czerwca :)
może dasz jakieś namiary i się odezwę
do góry