Widok
oto link do nowego wątku:)
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=172008&c=1&k=11
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=172008&c=1&k=11
fajnie:) w końcu dowiemy się jak suknia się sprawuje "na żywo":)
Gabi, właśnie dlatego co napisałaś będę miała wiązanie, bo też nie mam dużego biustu i bałam się o to, żeby mi ta suknia nie opadała cały czas podczas tańca, bo chyba bym nerwicy dostała:/
tylko właśnie jestem ciekawa jak to wiązanie wygląda:) a Ty Mentorko jak chcesz zawsze możesz spróbować zmienić na wiązanie:)myślę, że to nie problem:)
Gabi, właśnie dlatego co napisałaś będę miała wiązanie, bo też nie mam dużego biustu i bałam się o to, żeby mi ta suknia nie opadała cały czas podczas tańca, bo chyba bym nerwicy dostała:/
tylko właśnie jestem ciekawa jak to wiązanie wygląda:) a Ty Mentorko jak chcesz zawsze możesz spróbować zmienić na wiązanie:)myślę, że to nie problem:)
Moje wiązanie jest z "podkładką biała" no materiał jest pod spodem :) Nie będzie widać pleców. Ja przymierzałam w Warszawie wiązaną a w Płońsku na suwak. mam porównanie. Nie powiedziałabym że suwak usztywnia. Jeśłi chociaż trochę schudniesz to będzie Ci spadała. A dowiązywac możesz się co chwilkę. Weż pod uwagę, że nawet tańcząc na weselu suknia może się trochę na Tobie rozciągnąć. Wtedy można ją będzie zebrać. Mentorka ma obfiry biust więc nie ma sie czym przejmować. Mnie niestety obdarzono mniejszym :))
no właśnie ja też będę miała jednak wiązaną, ale jestem ciekawa jak to wygląda.. nie macie może jakiegoś zdjęcia jak wygląda wiązana giovani?
ostatnio słyszałam, że suwak jednak bardziej usztywnia tę suknię, ale nie wiem czy to jest prawda, dopiero jak będę miała przymiarkę to będę mogła sprawdzić..mam nadzieję, że wiązana będzie wygodna i że ściśnie talię, bo nie chce, żeby odstawała góra bo to fatalnie wygląda.
Mentorko, ale Ty możesz iść lub zadzwonić do swojego salonu, w którym zamawiałaś Giovani i jeśli powiesz,m że chcesz wiązaną to Ci bez problemu zmienią..:)
ostatnio słyszałam, że suwak jednak bardziej usztywnia tę suknię, ale nie wiem czy to jest prawda, dopiero jak będę miała przymiarkę to będę mogła sprawdzić..mam nadzieję, że wiązana będzie wygodna i że ściśnie talię, bo nie chce, żeby odstawała góra bo to fatalnie wygląda.
Mentorko, ale Ty możesz iść lub zadzwonić do swojego salonu, w którym zamawiałaś Giovani i jeśli powiesz,m że chcesz wiązaną to Ci bez problemu zmienią..:)