Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W jakich cenach będziecie chciały odsprzedawać swoje suknie?
byłabym zainteresowana zakupem:)
rozmiar 34-36 ( na dzień dzisiejszy:))
a wzrost?
170 + mini obcas:)
To wzrost i obcas zupełnie jak mój. Tyle że moja będzie 36 rozmiar wiązana z tyłu. Myślę że najtaniej będą miały te które ją najtaniej kupiły. Ja jeśli zdecyduje się swoją sprzedać to min 2,5tys będę chciała za nią wziąć z welonami w przeciwnym razie nie opłaca się jej sprzedawać. Suknia z welonami wyniesie mnie łącznie 4 tys. Do niej mogę dorzucić 2 sukieneczki dla dziewczynek. Ale i tak nawet nie wiem czy ją sprzedam. :) Kiedy Twój ślub?
Sukieneczki dla dziewczynek akurat nie będą mi potrzebne, fajnie by było jakbyś miała w pakiecie garniturki dla chłopców:D

13.08.2011:) więc jeszcze trochę mi zostało...
UUU to spokojnie, może Ci się jeszcze pozmieniać :) Wejdzie kolekcja 2011 sukienek. Napisz swojego meila wyślę Ci zdjęcia mojej sukienki już po, jeśli nadal będziesz zainteresowana a ja zechcę swoją sprzedać to przyjedziesz i sobie przymierzysz. Niestety garniturków nie przewiduję ;) Mentorka coś o chłopcu pisała :)
ja już mam kupca, mam nadzieje że się nie rozmyśli bo co jakiś czas dostaje jakieś zapytania no i już odpowiadam że oferta nieaktualna...

Co do garnituru dla chłopczyka to jeszcze niewiem czy się zdecyduje ...:) trochę się jednak boje że Młody się zestresuje i ciocia będzie musiała go gonić przez miasto:D
Brygida jesli chcesz ja z mi la checia odsprzedam swoja. podaj emaila to do Ciebie napisze, Pozdrawiam
Również zamierzam sprzedać swoją po 14.08.2010. moje gg 11367912
hope_89@o2.pl - czekam na zdjęcia:)

tak,oferta 2011... z tym,że mam ograniczone fundusze, więc raczej na najnowsze trendy się nie skuszę:D
Wyślę Ci kilka z przymiarki :) ale muszę zgrać z telefonu na kompa :) Tyle że ciut przyduża była ta co mierzyłam ale i tak fajnie wygląda. :)
Ja mam do odsprzedania sukienkę po 05.06.2010r. Ja mam sukienke nową z Warszawy ma 10 warstw tiulu , na suwak, itd....
sukienką jest na wzrost 170 , i rozmiar 38 .Chętnych zapraszam
na gg : 3511257
dziewczyny, co tak tu u nas cicho ostatnio?:D:D:D:D
A no bo Mentorko nic sie nie odzywasz to ucichło :) Kupiłam buciki dla dziewczynek :) i opaski :) teraz tylko do krawcowej muszę materiały zanieść bo stwierdziłam, że jednak szyję,
image

Uploaded with ImageShack.us

a buciki takie :)
image

i znalazłam tort hehe tak słodki jak nasza sukienka :)
buciki świetne:D te dziewczynki będą słodko wyglądały.... :)

a tort rzeczywiście pasuje ja się zastanwiałam nad bardzo podobnym, ale tort mamy w cenie więc już nie będę kombinowała:D:D:D

a jednak decydujesz się sprzedać swoją suknie?:)
Nie wiem jeszcze. Zależy ile będę mogła za nią wziąć. Trochę mi szkoda no bo zobacz. Ja zapłacę 4tys., jakaś Pani kupi za 2 tyś, ja stracę 2 tyś i sukienkę a Pani zaoszczędzi 2tyś i zostanie jej sukienka :D dlatego nie wiem, zobaczę, na pewno będę się starała jej bardzo nie zniszczyć. Ja tort pewnie będę miała zwykły biały urany kwiatami. Ten przez przypadek znalazłam ale podoba mi się :)
hmm no niby prawda ale ja wolę wziąć te 2 tyś bo sukni nie mam gdzie trzymac, a przecież drugi raz jej nie założę:D czyli lepsze 2 tyś niż nic :D
Wiesz my mamy ten komfort że łacimy 4 tyś ale suknia jest szyta konkretnie na nas a nowa właścicielka będzie musiała sobie ją dopasować...:)
Dlatego zobaczę. :) Jak narazie jeszcze nie mam tej sukni więc nie będe jej reklamować :) Po ślubie i sesji zacznę. :) Mam kontakty do dwóch dziewczyn, które są zainteresowane wyślę fotki i same ocenią czy jeszcze będą chciały kupić :)

A powiedzcie Wasi narzeczeni widzieli suknię? Mój nie :) Nie ma pojęcia jaką wybrałam :)
do góry