Widok
To wzrost i obcas zupełnie jak mój. Tyle że moja będzie 36 rozmiar wiązana z tyłu. Myślę że najtaniej będą miały te które ją najtaniej kupiły. Ja jeśli zdecyduje się swoją sprzedać to min 2,5tys będę chciała za nią wziąć z welonami w przeciwnym razie nie opłaca się jej sprzedawać. Suknia z welonami wyniesie mnie łącznie 4 tys. Do niej mogę dorzucić 2 sukieneczki dla dziewczynek. Ale i tak nawet nie wiem czy ją sprzedam. :) Kiedy Twój ślub?
UUU to spokojnie, może Ci się jeszcze pozmieniać :) Wejdzie kolekcja 2011 sukienek. Napisz swojego meila wyślę Ci zdjęcia mojej sukienki już po, jeśli nadal będziesz zainteresowana a ja zechcę swoją sprzedać to przyjedziesz i sobie przymierzysz. Niestety garniturków nie przewiduję ;) Mentorka coś o chłopcu pisała :)
ja już mam kupca, mam nadzieje że się nie rozmyśli bo co jakiś czas dostaje jakieś zapytania no i już odpowiadam że oferta nieaktualna...
Co do garnituru dla chłopczyka to jeszcze niewiem czy się zdecyduje ...:) trochę się jednak boje że Młody się zestresuje i ciocia będzie musiała go gonić przez miasto:D
Co do garnituru dla chłopczyka to jeszcze niewiem czy się zdecyduje ...:) trochę się jednak boje że Młody się zestresuje i ciocia będzie musiała go gonić przez miasto:D
Nie wiem jeszcze. Zależy ile będę mogła za nią wziąć. Trochę mi szkoda no bo zobacz. Ja zapłacę 4tys., jakaś Pani kupi za 2 tyś, ja stracę 2 tyś i sukienkę a Pani zaoszczędzi 2tyś i zostanie jej sukienka :D dlatego nie wiem, zobaczę, na pewno będę się starała jej bardzo nie zniszczyć. Ja tort pewnie będę miała zwykły biały urany kwiatami. Ten przez przypadek znalazłam ale podoba mi się :)
Dlatego zobaczę. :) Jak narazie jeszcze nie mam tej sukni więc nie będe jej reklamować :) Po ślubie i sesji zacznę. :) Mam kontakty do dwóch dziewczyn, które są zainteresowane wyślę fotki i same ocenią czy jeszcze będą chciały kupić :)
A powiedzcie Wasi narzeczeni widzieli suknię? Mój nie :) Nie ma pojęcia jaką wybrałam :)
A powiedzcie Wasi narzeczeni widzieli suknię? Mój nie :) Nie ma pojęcia jaką wybrałam :)