Widok
no tak chcemy, bo mam prace za którą nie przepadam a jej zaletą jest to że przez całą ciążę jestem na zwolnieniu w domku spokojnie więc trzeba to wykorzystać bo później jak zmienie to może nie być tak fajnie:)
ok to czekam na fotki:)
tylko zastanwiam się jaki rozmiar miałabym zamówić bo ja ogólnie to strasznie chudziutka jestem tak na rozmiar 34 tylko biust mam rozmia C/D :/ i zawsze mam problem z ciuchami :/
ok to czekam na fotki:)
tylko zastanwiam się jaki rozmiar miałabym zamówić bo ja ogólnie to strasznie chudziutka jestem tak na rozmiar 34 tylko biust mam rozmia C/D :/ i zawsze mam problem z ciuchami :/
http://www.sherrihill.com/dresses/Sherri_Hill_8300.htm o tu jest ta jej sukienka, sa 3 fotki :) ja mam rozmiar 36 w porywach nawet 38 ale mam też ubrania na 34 zależy co.
ja mam np strasznym problem ze strojami kąpielowymi, kiedyś jeszcze nie było tak że się kupowało odzielnie góre i dół to był koszmar...
majtki musze mieć 34 a biustonosz 40 :/
jestem tak niewymiarowa że masakra ehhh dlatego niewiem jaki rozmiar ale chyba się zdecyduje na 36..
a ta suknia piękna:D:D:D i wygląda rzeczywiście tak jak na zdjęciu?
majtki musze mieć 34 a biustonosz 40 :/
jestem tak niewymiarowa że masakra ehhh dlatego niewiem jaki rozmiar ale chyba się zdecyduje na 36..
a ta suknia piękna:D:D:D i wygląda rzeczywiście tak jak na zdjęciu?
Uwierz, że ona wygląda 100 razy piękniej niz na zdjęciu. Jak siostra bedzie miała zdjęcia z ostatniego przyjęcia na którym w niej była to Ci wyślę na meila. sama ocenisz :) A piekne kostiumy ma Victoria Secret nawet ostatnio był model na allegro dół s a góra l zaraz zobaczę czy jeszcze jest. Ja od dawna kupuje Victorii kostiumy bo są rewelacyjne.
Nie wiem jeszcze, moja siostra tę biała kupiła w Centrum Mody w Nadarzynie, przejadę się tam jeszcze zobacze czy ma więcej sukienek tej projektantki, ja mam wesele znajomych w lśrodku lipca więc nie mogę czekac do końca lipca. Ale jeśli nie będzie nic ciekawego to którąś może zamówię, zostanie na przyszły rok.
My nie robimy poprawin, chyba że na działce pod namiotem wtedy sukienka się przyda pod warunkiem że będzie ładna pogoda :) szkoda nam kasy na poprawiny, wesele wyjdzie nas z ubraniami 60 tys, a z jedzenia które nam na sali oddadzą tydzień później chcemy w domu zrobić przyjęcie dla najblizszej rodziny - takie niby poprawiny połączone z parapetówką.
my mamy poprawiny za 1000 zł bez względu ile osób, jedzenie z wesela. I w takiej fajnej Baraniej Chacie z kominkiem, a że wszystko jest w lesie nad jeziorkiem to jak pogoda dopisze może wyjść naprawdę fajnie:)
jeżeli chodzi o tą sukienkę to nie boję się czy mi takiemu chudzielcowi będzie dobrze w takim kroju... tak to bym od razu brała...
co do obrączek to bierzemy złoto od naszych mam i przetapiamy:) chodzi nam żeby było symbolicznie, nie o zaoszczędzenie:) obrączki będą zwykłe, za bardzo się boje że inaczej mogą mi się szybko znudzić:)
mam takie pytanko, za 2 tyg idziemy na ślub do znajomych. Wesela nie będzie tylko obiad.... i niewiem jak się ubrać. Czy w jakąś kiecke jak na wesele czy np spódnica taka w jasnym różu z kokardą satynowa i do tego biała koszula i jakieś ładne korale... co myślisz?
jeżeli chodzi o tą sukienkę to nie boję się czy mi takiemu chudzielcowi będzie dobrze w takim kroju... tak to bym od razu brała...
co do obrączek to bierzemy złoto od naszych mam i przetapiamy:) chodzi nam żeby było symbolicznie, nie o zaoszczędzenie:) obrączki będą zwykłe, za bardzo się boje że inaczej mogą mi się szybko znudzić:)
mam takie pytanko, za 2 tyg idziemy na ślub do znajomych. Wesela nie będzie tylko obiad.... i niewiem jak się ubrać. Czy w jakąś kiecke jak na wesele czy np spódnica taka w jasnym różu z kokardą satynowa i do tego biała koszula i jakieś ładne korale... co myślisz?
To super że tak tanio Was poprawiny wyniosą, może i ja popytam w okolicznych restauracjach bo szczerze mówiąc to tylko w naszej sali pytaliśmy ale tam chyba 60zł od osoby.
My też obrączki będziemy miec z przetopionego złota mojego narzeczonego mamy i też najzwyklejsze na świecie :) Obrączka to obrączka.
A jesli chodzi o to przyjęcie to myślę że tak jak napisałaś bedzie okej, bardzo elegancko i delikatnie, a sukieneczka ale krótka tez byłaby fajna. Oczywiście długie weselne kiecki odpadają :)
My też obrączki będziemy miec z przetopionego złota mojego narzeczonego mamy i też najzwyklejsze na świecie :) Obrączka to obrączka.
A jesli chodzi o to przyjęcie to myślę że tak jak napisałaś bedzie okej, bardzo elegancko i delikatnie, a sukieneczka ale krótka tez byłaby fajna. Oczywiście długie weselne kiecki odpadają :)