Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ato którą opcje wybrać ? jakąś kiecke czy tą różową spódnicę ?
a różowa spódnica jest dopasowana? czy zwiewna? żeby tez za elegancko nie było ale też nei wiem na ile osób to będzie obiad, czy z tańcami czy kameralnie?
dopasowana satynowa. My sami niewiemy jak tam będzie, na ile osób, raczej bez tańców
Myślę, że będzie ok jak się ubierzesz w tę satynową spódnicę. Ostatnio na ślubie też byłam w dopasowanej spódnicy kremowej satynowej i jasno fioletowej koszuli. A skoro po ślubie tylko obiad to będzie bardzo ok.
ok, dzięki:)

słuchaj, a czy wy macie zrobiony kurs przedmałżeński? Podobno u nas w Bydgoszczy nie ma nigdzie miejsc i jakiś Ksiądz mojemu Piotrkowi załatwił termin w jakiś weekend ale ja nie moge bo mam egzamin :(
My mamy zrobiony kurs weekendowy. Też jechaliśmy 60km od swojej miejscowości do Płocka, ale jesteśmy bardzo zadowoleni, fakt dwa dni siedzieliśmy na wykładach ale warto było. Sporo z tego kursu wynieśliśmy.
Witam
Witam wszystkie dziewczyny. Własnie dziś wróciłam z salonu Angel w Warszawie. Zamówiłam sobie suknie Angel Giovanii. Gdy tylko ją założyłam to od razu wiedziałam że to jest ta suknia o której marzyłam. Cena tej sukni może nie należy to najniższych ale ta suknia jest warta tej ceny. We wrześniu biorę ślub więc w październiku wystawie ją na pewno na allegro. Pozdrawiam W razie pytań można pisać na gg 3469321
Ooo, wrześniowa koleżanka :) a którego września?
Witam nową koleżankę :)

Gabi, a co myślisz żeby na ten ślub i obiad ubrać się tak?Wypada ubrać się w taką jasną sukienke? ale do tego dam takie dodatki jak na fotce...
image
No jasne, że wypada, super. bardzo ładnie. Wręcz ślicznie. Z klasą :) A ślub koscielny? Czy tylko cywilny? Ciekawe jaka młoda będzie miała sukienkę ;) Żeby sie nie okazało że ty będziesz bardziej biała niż ona hehe ;)
Mentorko chciałabyś żeby któraś z kobiet na Twoje wesele przyszła w białej bądź ecru sukience?

Wiecie co tak sobie myślę, że ten wątek od jakiegoś czasu mało ma już wspólnego z sukienką Giovani i naprawdę współczuję dziewczynom, które tu wchodzą i czytają cały wątek, połowa zupełnie już nie dotyczy sukienki.
Dziewczyny nie bronie Wam rozmawiać o swoich sprawach, ale niedługo zrobi się tu jeszcze poradnik młodej mamy. Nie odbierajcie tego negatywnie, ale zastanówcie się po co przychodzą tu inne dziewczyny, wg mnie chcą się dowiedzieć wszystkiego o sukience i ewentualnych dodatkach, a nie o wystroju domów i kieckach na inne wesela, proponuje Wam wymienić się numerami gg.

Pozdrawiam Was ciepło i czekam z niecierpliwością na czerwcowe zdjęcia!!!
Eee, nikt im nie broni wchodzić i pytać. Zazwyczaj na forach jest tak, że w pewnym momencie wątek się urywa. Co jakiś czas dziewczyny wchodzą i opowiadają o sukienkach. Nawet wczoraj się dziewczyna pochwaliła, że kupiła juz suknię. Chętnie porozmawiamy z nią o dodatkach itp ale nie rozwijała rozmowy.

Co do sukienki to będzie pasowała pod warunkiem że młoda bedzie miała bogatszą suknię, np długą, co innego jesli bedzie miała białą małą :) wtedy może byc jej przykro. Mi by nie było ale decyzja nalezy do Ciebie. :) A czemu zrezygnowałas z różowej spódnicy? Tamten komplet był fajny :)
Kamilo,
1) sukienka nie jest na żywo biała, a i tak nieważne bo właśnie kupiłam już tą różową spódnice:)
2)jeżeli Ci to tak bardzo przeszkadza że nie piszemy na temat GIOVANI to nie ma problemu, możemy z Gabi pogadać na gg:)

Więc zapraszam Ciebie jak i wszystkie miłośniczki tej pięknej sukni do dyskusji, oczywiście tylko i wyłącznie na jej temat:)
a i bardzo przepraszam jeżeli nasze rozmowy w jakiś sposób przeszkodziły Ci w dyskusji z innym przyszłymi pannami młodymi które będą miały Giovani:) pozdrawiam serdecznie
Mentorko te ironie wcale nie były potrzebne, chciałam tylko pokazać Wam jak to może wyglądać ze strony osób, które wchodzą na wątki i szukają konkretnych informacji. Ktoś wchodzi i widzi, że ten wątek jest długi jak wąż, a informacji po które tu przyszedł jest naprawdę tylko troszkę. Wyobraź sobie, że teraz Ty wchodzisz tu i zaczynasz czytać wszytko od początku, jesteś inteligentna osobą i dobrze wiesz o co mi chodzi.

Widzę że Cię uraziłam, ale nie o to mi chodziło.
Kamilo, takich wątków na tym forum jest wiele, a mi osobiście nigdy nie przeszkadzało że ktoś pisał nie na temat. Wychwytywałam tylko te informacje których szukałam. No ale rozumiem że dla kogoś może to być problem, ok. Dlatego napisałam że pogadamy z Gabai na gg.
Powiedz lepiej czy wybrałaś już biżu?
Ale po co ten cały stres :) Kamila kupiłaś już tę suknię? Opowiadaj bo się nie pochwaliłaś, jaki welon itp... Ile zapłaciłaś? Wiązaną czy suwak?

Mentorko moje gg to 3221433 :)
Biżuterii nie kupiłam jeszcze ale myślałam o czymś takim
image
do góry