Widok
Witam wszystkie dziewczyny. Własnie dziś wróciłam z salonu Angel w Warszawie. Zamówiłam sobie suknie Angel Giovanii. Gdy tylko ją założyłam to od razu wiedziałam że to jest ta suknia o której marzyłam. Cena tej sukni może nie należy to najniższych ale ta suknia jest warta tej ceny. We wrześniu biorę ślub więc w październiku wystawie ją na pewno na allegro. Pozdrawiam W razie pytań można pisać na gg 3469321
Mentorko chciałabyś żeby któraś z kobiet na Twoje wesele przyszła w białej bądź ecru sukience?
Wiecie co tak sobie myślę, że ten wątek od jakiegoś czasu mało ma już wspólnego z sukienką Giovani i naprawdę współczuję dziewczynom, które tu wchodzą i czytają cały wątek, połowa zupełnie już nie dotyczy sukienki.
Dziewczyny nie bronie Wam rozmawiać o swoich sprawach, ale niedługo zrobi się tu jeszcze poradnik młodej mamy. Nie odbierajcie tego negatywnie, ale zastanówcie się po co przychodzą tu inne dziewczyny, wg mnie chcą się dowiedzieć wszystkiego o sukience i ewentualnych dodatkach, a nie o wystroju domów i kieckach na inne wesela, proponuje Wam wymienić się numerami gg.
Pozdrawiam Was ciepło i czekam z niecierpliwością na czerwcowe zdjęcia!!!
Wiecie co tak sobie myślę, że ten wątek od jakiegoś czasu mało ma już wspólnego z sukienką Giovani i naprawdę współczuję dziewczynom, które tu wchodzą i czytają cały wątek, połowa zupełnie już nie dotyczy sukienki.
Dziewczyny nie bronie Wam rozmawiać o swoich sprawach, ale niedługo zrobi się tu jeszcze poradnik młodej mamy. Nie odbierajcie tego negatywnie, ale zastanówcie się po co przychodzą tu inne dziewczyny, wg mnie chcą się dowiedzieć wszystkiego o sukience i ewentualnych dodatkach, a nie o wystroju domów i kieckach na inne wesela, proponuje Wam wymienić się numerami gg.
Pozdrawiam Was ciepło i czekam z niecierpliwością na czerwcowe zdjęcia!!!
Eee, nikt im nie broni wchodzić i pytać. Zazwyczaj na forach jest tak, że w pewnym momencie wątek się urywa. Co jakiś czas dziewczyny wchodzą i opowiadają o sukienkach. Nawet wczoraj się dziewczyna pochwaliła, że kupiła juz suknię. Chętnie porozmawiamy z nią o dodatkach itp ale nie rozwijała rozmowy.
Co do sukienki to będzie pasowała pod warunkiem że młoda bedzie miała bogatszą suknię, np długą, co innego jesli bedzie miała białą małą :) wtedy może byc jej przykro. Mi by nie było ale decyzja nalezy do Ciebie. :) A czemu zrezygnowałas z różowej spódnicy? Tamten komplet był fajny :)
Co do sukienki to będzie pasowała pod warunkiem że młoda bedzie miała bogatszą suknię, np długą, co innego jesli bedzie miała białą małą :) wtedy może byc jej przykro. Mi by nie było ale decyzja nalezy do Ciebie. :) A czemu zrezygnowałas z różowej spódnicy? Tamten komplet był fajny :)
Kamilo,
1) sukienka nie jest na żywo biała, a i tak nieważne bo właśnie kupiłam już tą różową spódnice:)
2)jeżeli Ci to tak bardzo przeszkadza że nie piszemy na temat GIOVANI to nie ma problemu, możemy z Gabi pogadać na gg:)
Więc zapraszam Ciebie jak i wszystkie miłośniczki tej pięknej sukni do dyskusji, oczywiście tylko i wyłącznie na jej temat:)
1) sukienka nie jest na żywo biała, a i tak nieważne bo właśnie kupiłam już tą różową spódnice:)
2)jeżeli Ci to tak bardzo przeszkadza że nie piszemy na temat GIOVANI to nie ma problemu, możemy z Gabi pogadać na gg:)
Więc zapraszam Ciebie jak i wszystkie miłośniczki tej pięknej sukni do dyskusji, oczywiście tylko i wyłącznie na jej temat:)
Mentorko te ironie wcale nie były potrzebne, chciałam tylko pokazać Wam jak to może wyglądać ze strony osób, które wchodzą na wątki i szukają konkretnych informacji. Ktoś wchodzi i widzi, że ten wątek jest długi jak wąż, a informacji po które tu przyszedł jest naprawdę tylko troszkę. Wyobraź sobie, że teraz Ty wchodzisz tu i zaczynasz czytać wszytko od początku, jesteś inteligentna osobą i dobrze wiesz o co mi chodzi.
Widzę że Cię uraziłam, ale nie o to mi chodziło.
Widzę że Cię uraziłam, ale nie o to mi chodziło.