wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
ale z Was laski:):):) a Gabi, z tą ciemna karnacją i ciemnymi włosami będziesz wyglądała fenomenalnie w tej sukni:D juz się nie moge doczekac twoich fotek:)
00
~gabi3d
195.205.163.*
(16 lat temu) 30 kwietnia 2010 o 14:43
:) super :) obie blondynki :) wyłamałam się ;) ja musiałam już wyjść :/ miło Was było zobaczyć :)
UUU a ja nie mogę w pracy na NK wchodzić :( ale w domu wejdę na pewno. Mentorko dokładnie tak sobie Ciebie wyobrażałam, pewnie po tej fotce fryzurki, która wysłałaś kiedyś :) Z tymi blond włosami będzie uroczo wyglądała w sukni :)
no ja się czuje jak ryba w wodzie przy biologii molekularnej, genetyce itd a finanse czu budowanictwo to dla mnie czary mary:)
buciki są śliczne!:)
aż nie chce mi się wierzyć że ten welon taki tani. Tyle kosztują zwykłe, proste welony....
00
~gabi3d
195.205.163.*
(16 lat temu) 30 kwietnia 2010 o 12:57
te buciki mi sie podobają, są takie głaciutki, niestety - obcas jest za wysoki :(
00
~gabi3d
195.205.163.*
(16 lat temu) 30 kwietnia 2010 o 12:38
Kamila przyjedź do Płońska, tam cena jest na metce na manekinie 3500 więc mogą tylko obniżyć :) a mi się nie chce wierzyć że te welony 280zł kosztują, to aż niemozliwe, ja oczywiście podjadę tam w przyszłym tyg bo mam rzut beretem. I zapytam wprost. A co? :)