Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zrobiłam zestawienie z takim bukiecikiem:) różowe róże i białe frezje:)
image

Uploaded with ImageShack.us
Suknie kupiłam w Gdańsku, naprawdę nie miałam kiedy pojechać, za dużo pracy tu na miejscu. Drożej, ale stwierdziłam, że jak nie pójdę do pracy bo pojadę do Płońska to stracę dniówki i w sumie i tak na to samo wyjdzie. No i wzięłam wiązaną.

Mentorko czyli jednak zdecydowałaś się na naszyjnik?
Zrobiłam pierwsze podejście do biżu ślubnego, póki co bardzo delikatnie, ale pierwsze koty za płoty, kolejny zestaw będzie bogatszy. Możesz zobaczyć na blogu.
Kamila, śliczna ta biżuteria:) szczególnie mi się podobają te okrągłe kolczyki przezroczyste z zawieszką:) ile kosztuje taki komplet ?:)
na naszyjnik się chyba zdecyduje bo mój organizm ostatnio szlaeje i na dekolcie pojawiły mi się takie brzydkie paski i jeżeli nie uda mi się ich usnąc to chyba naszyjnik trochę zakryje...
no i czekam na kolejne zestawy:D
http://www.we-dwoje.pl/suknia;giovani;angel,ogloszenie,52283.html jedna z naszych koleżanek jest już po :) może pokażesz nam więcej zdjęć?

Mimo, że osobiście bardziej podoba mi sie suknia z tiulem marszczonym to jednak ta też sie fajnie prezentuje.

Widać trochę świadkową, też miała ciekawą sukieneczkę :) Chyba w kolorze wstążki :)
mentroko wejdz na gg, pokaże Ci podziekowania dla gości jakie ostatecznie bedę robiła
Mentorko komplet 40zł ;)
i dziękuję za miłe słowa.

Gabi a Ty pisałaś do tej dziewczyny coś żeby zdjęcia podrzuciła?
Gabi co masz na myśli pisząc o marszczonym tiulu?
Czy Twoja sukienka jest marszczona?
Chodzi o sposób uszycia, mam taką samą jak Twoja, jeśli nie wprowadzałaś zmian, porównaj sposób uszycia sukni tej dziewczyny a naszą, zobaczysz różnicę.
Gabi, już się odzywam :)

ja też niewiem o co chodzi z tym marszczeniem tiulu...

Kamila, czekam na te kolejne propozycje i może soebie coś od Ciebie wybiorę:)
ja nie widze różnicy między naszą a tą suknią...
ale fakt że prezentuje się pięknie:)
No właśnie Gabi moja suknia też jest taka gładziutka
http://www.angel.com.pl/site.php?id_menu=12&str=10&kol=25&suk=804 zobacz sposób łączenia z gorsetem i porównaj z suknią koleżanki
dziewczyny przecież dół tej sukni jest zupełnie inny niż naszej :) zupełnie :) nasza jest obcięta na dole, koleżanki jest obszyta, no i to marszczenie przy gorsecie w naszej :) od razu się rzuca w oczy
ja już widzę różnicę:)
i właśnie tak wysoko chce mieć upięty welon tylko do kościoła długi:)
Cholera sokole oko masz, w ogóle nie zwracam uwagi na takie szczegóły, ale masz rację.
Ee to nawet nie sokole oko, to nie jest szczegół, zupełnie inaczej suknia sie układa, ja przymierzałam podobnie uszyte i one opadają lekko a ta nasza "sterczy" :) no i fakt że Giovani już 4 razy przymierzałam :) więc znam ją na pamięć :)
Hey dziewczyny ja poczatkowo chcialam kupic od tej pani ta sukienke ale jak kolezanka wspomniala wyzej no nie jest to nasza oryginana dlatego skusilam sie na nowa.

Jakby ktos pytal to odsprzedam swoa Giovani po 18 wrzesnia :)
http://img130.imageshack.us/img130/8458/kolczyk2.png
http://img163.imageshack.us/img163/5417/kolczyki.png

Kamila potrafiłabys zrobic cos takiego? Tylko zamiast niebieskich kamieni oczywiście jasno rózowe?
do góry