Widok
hehe dobre. :) czyli już 3800 :) Kamila poczekamy jeszcze chwilę i będzie 2800 kosztowała :) nie, tak poważnie to kazały 4 miesiące przed ślubem więc 8 maja ostatecznie musze ją zamówić. Ale widać że da się wynegocjować sporo. A z tymi welonami 280zł to aż dziwne nie? Pytałaś czy to na pewno Swarovski? Bo przecież nawet samych kryształków nie da się za tyle kupić. 140 sztuk kosztuje ok 40zł (3mm)
Widzicie zupełnie w innych światach się obracamy, a Giovani nas ściągnęła w to samo miejsce. Rachuneczki i giełda to dla mnie masło maślane, ja nawet nie wiem ile dni urlopu mi przysługuje i ile mi z wypłaty na jakieś ubezpieczenia idzie, nic, kompletnie zielona masa jestem, a biotechnologia to już w ogóle jakieś czary mary. Ja jestem budowlańcem.
O rany kobieto szacun :) hehe. Moje to logistyka a drugi zarządzanie finansami. Moja jedna praca typowo logistyczna na temat spedycji a druga bardziej skomplikowana, wprowadzałam firmę w której pracuję jeszcze raz na giełdę. :) A ten transport to dlatego, że mamy firmę transportową :) tylko dlatego.
teraz będę się bronić z biotechnologii medycznej (chociaż pisanie pracy mgr idzie mi jak krew z nosa:)) a drugi kierunek to zarządzanie i będę pisać o inwestycjach w sektor biotechnologii i jej znaczeniu dla rozwoju nowoczesnej gospodarki:) to tak w skrócie, żebyście się nei zdziwiły dlaczego tak odemienne kierunki soebie wybrałam:D
ja bardzo chciałam tren ale mama przekonała mnie że to kiepski pomysł bo wrześnień jak to wrzesień, może padać, i do tego te suknie juz tak ładnie z podpiętym trenem nie wyglądały:) jak mierzyłam naszą Giovani to miała taki krótki tren ale to musi być strasznie niewygodne jeżeli nie można go podpiąć:)