Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
te pierwsze są cudne:D skąd je wziełaś?:)
Apart, tylko to są diamenty i jeeeeśli dobrze pamiętam (ale moge się mylić) to kosztują ponad 1tyś złotych więc... sama rozumiesz
piękne, bardzo mi się podoba biżuteria w tym stylu:D
jednak sie pomyliłam kosztują te pierwsze 2190 a drugie 2690 nie na moja dzisiejszą kieszeń :(
Jak chcesz z różem to te są fajne:)

http://www.allegro.pl/item990752956_roz_kwadraty_z_cyrkoniami_cyrkonia_cyrkonie.html
Wejdz na stonę apartu w diamenty i tam jest sporo w tym stylu kolczyków, może Kamila zrobi nam wersję ze swarovskim? :) Piękne są takie delikatne, kobiece, słodkie, do naszej sukni bardzo pasują
Cześć dziewczyny!!!
Te kolczyki które Gabi pokazywała z diamentami to wyższa szkołą jazdy, ja nie zajmuję się tak profesjonalną obróbką srebra, ale jeżeli chcesz właśnie takie kolczyki najlepiej idź do jakiegoś złotnika i zamów sobie coś w tym stylu. Są przepiękne.
Planujemy w przyszłym tygodniu podejść do złotnika o obrączki i zapytam czy robią coś w tym stylu.
Jeszcze jedno mnie zastanawia.
Skoro obrączki będziemy mieli z żółtego złota, to kolczyki też raczej powinny takie być?
Ja tak nie uważam, obrączka jest na całe życie, kolczyki do ślubu i ewentualnie na inne okazje. Kolczyki dobieram do sukni i jej dodatków czyli kryształków a nie do obrączki, bransoletka też będzie z białego złota lub srebra. Ty swoje obrączki dobierasz do sukni ślubnej i do kolczyków jakie do niej pasują????
Mój pierścionek zaręczynowy też jest z żółtego złota.
http://www.swarovski.com/Web_PL/en/1039043/product/Louella_Pierced_Earrings.html?CatalogCategoryName=91103&isPromotion=true

te kolczyki mi się też bardzo podobają jeśli miałabym wybierać coś z żółtego złota.
http://www.swarovski.com/Web_PL/en/1051521/product/Lime_Pierced_Earrings.html?CatalogCategoryName=0110

ciekawe czy jest wersja z białym złotem, zdecydowałabym się na te
mój pierścionek zaręczynowy jest z żóltego złota i obrączki też będą z żółtego ale biżuterie na ślub wolałabym w białym złocie lub srebrze:)
Ja też i uważam, że się to nie będzie gryzło.
Mentorko , wy już na 100% wiecie, że będziecie do "It is You" tańczyć?
Ja ciągle szukam czegoś pięknięjszego,ale nic mi się nie podoba :/
Dzisiaj napisałam do zespołu żeby mi coś zaproponowali . I wspomniałam o It is You, jeśli spodoba mi się w ich wykonaniu ta piosenka to się chyba zdecyduję. Mój narzeczony jest średnio zachwycony nią ale sam lepszej nie wymyślił.
A ona jest taka.. bajkowa, magiczna, piękna.
W sobotę zaczynamy kurs, żeby trochę walca podszkolić angielskiego i musimy sie na coś zdecydować.
A Twój zespół ją potrafi?
ja też szukam jeszcze czegoś, ale narazie nic mi sie nie podoba więc zostajemy przy tej piosence:) a na kurs tańca idziemy jakoś o lipca:) licze na to że ktoś kto będzie z nami prowadził zajęcia zaproponuje nam oś fajnego i ułoży do tego choreografie:)
ani ja ani mój narzeczony nie umiemy walca:D ciekawe jak to będzie:)
a z zespołem jeszcze nie rozmawiałam ale dziewczyna śpiewa cudnie (słyszałam ją na żywo) więc licze na to że sobie poradzi:)
Moi też z pewnością z piosenką sobie poradzą ale ja nadal nie jestem zdecydowana. I cóż :) Szukam dalej :)

Bardzo chciałabym zobaczyć Wasz film z wesela :) Wymienimy się płytkami?? :)
pewnie:)
w przyszłym tyg jade do Gdańska zamóić wkońcu te welony, buty itd:D już się nie moge doczekać żeby znowu przymierzyć suknie:D
Ja juz mam zamówione welony. Przymiarka dopiero 3 tyg przed ślubem więc jeszcze mam czas żeby buty kupić.

Dzisiaj zamawiam materiały na sukieneczki dla dziewczynek.
do góry