Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja ramiona będe miała zasłonięte długimi włosami i welonem więc już sama niewiem:) każdy robi według swojego uznania i tak jest dobrze:) jak ostatanio widziałam jakie kobitki kupują suknie z przezroczystymi gorsetami to dopiero się załamałam:D
a moja mama i ciocia prawie zawału dostały:)
ja nie chcę bolerka, a ramiona zasłonie 3 warstwami welonu.
p.s. to bolerko jest z satyny i pieknie pasuje, zreszta bardzo je chce bo takie bolerko przyydaje sie do wszystkiego i jednak wole miec do kosciola..... tu nie chodzi i ludzi ale jakas samozachowawczosc.... ale to moje zdanie
A powiedzcie w ktorym kosciele macie slub i gdzie wesele
No piękny ten wrzesień ;))

jak chcesz pogadac o cenie to wysle Ci na emaila moj numer telefonu ;) Powaga mozna sie dogadac i zanaczam mam z krysztalkami Svarowskiego ;)
No to powiem Ci ze w Langorii kupuje ja taniej niz 3500 negocjowalam dobrze ;)
Żaneta w Płońsku sukienka kosztuje 3500zł ale myślę, że coś jeszcze wynegocjuję, jadę 08.05 więc na pewno dam znać. Domyślam się że też jesteś z okolic Trójmiasta.
Ładnie nam się wrzesień obstawił.

Ja 04.09
Mentorka 11.09
Żaneta 18.09

Teraz już są takie czasy że księża zazwyczaj nic nie mówią jak kobieta z gołymi ramionami w dzień ślubu do kościoła wchodzi. Moja mama sama mi powiedziała żebym bolerka nie brała, gdzie myślałam że będzie robiła problemy. Pani w salonie powiedziała,że bolerko nawet 2 tyg wcześniej można zamówić więc poczekam na prognozy pogody bliżej terminu.
Żaneta napisz mi jakie bolerko będziesz miała tzn z jakiego materiału i jak wygląda?:)
Poza tym mierzylam bolerko i pięknie pasuje. A uwierzcie to bolerko można później wiele razy wykorzystać na różne uroczystości.

Napisz mi prosze ile płacisz za ta sukienke w Płońsku razem z welonami? dzieki ;)
S do kosciola pojdziesz z odkrytimi ramionami????? ja bym te znie brala ale raczej nie wypada.... ale to oje zdanie
i jeszcze jedno pytanie na temat bolerka i tego typu rzezczy... mi się wydaje że do tej sukni nic takiego nie pasuje ale moja mama mnie intensywnie namawia bo biore ślub we wrześniu
Kamilcia, dziękuje za propozycje:) za klika dni pójde do salonu bo jeszcze nie zamówiłam welonów, wtedy poprzymierzam jakąś biżuterie i zobacze w czym mi dobrze (krótkie czy długie itd), co pasuje do sukienki i wtedy się do Ciebie zgłoszę:)
Żaneta ja przymierzałam suknię w Langorii ale zdecydowałam sie na wyjazd do Płońska po tę suknię, a bolerka nawet nie przymierzał, jakoś chyba nie chce, tylko to pogoda zadecyduje.
Welon wybrałam dwa, długi do kościoła a krótki na całą imprezę.
Mentorko wyprzedziłaś mnie z wpisem, myślałam o tych kolczykach co podawałaś link wcześniej.
Mentorka polubiłam Cie bardzo przez to forum i nasz podobny gust i aż mnie serce boli że miałabyś wydać tyle pieniążków na te kolczyki które pokazujesz. Jeżeli tylko zechcesz zrobię Ci je za połowę ceny, oczywiście do niczego nie namawiam tylko potraktuj to jako koleżeńską propozycję.

Gabi jeżeli wolisz krótsze kolczyki to wtedy możesz zdecydować się na bardzo delikatna zawieszkę, myślę że nie będzie raziło.
zakaochałam się w tych kolczykacj z tej stronki alekosztują 630 zł :(
image
image
Nasz dzien to 18 wrzesnia.
Czy kupowalyscie suknie w komplecie z welonem i bolerkiem z Langorii??
bardzo ładne, ale ja bym się bardziej skłaniała ku czemuś wiszącemu:)
podasz stronke na której znalazłaś te cudeńka?:)
image

Uploaded with ImageShack.us

Mi się tez te bardzo podobają :) Też Swarovski z kolekcji o pięknej nazwie "Alicja w Krainie Czarów" Bardzo tematycznie. Tylko, że wolałabym jednak wiszące, ale jeszcze zobaczę, najlepiej do sklepu jechac i przymierzyć. Ja mam małą, szczupłą twarz, więc też zbyt wielkie nie mogą być :)
do góry