Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nad wyborem dodatków intensywnie pracuję :). Generalnie mam problem z kolorystyką, gdyż salę mam w czerwieni i różowy bukieciek/stroiki na stołach strasznie się z tą czerwienią gryzą. Dlatego rozważam rezygnację z szarfy... :/
Justi a nie da się np zmienić koloru szarfu na czerwoną?:) wtedy pasowałoby idealnie:)
Justi ja bym nie rezygnowała z różowej szarfy, skoro sala jest w czerwieni bukieciki na stołach możesz zrobić białe z nutką czerwieni, a Twoja wiązanka może być biała z różem to tylko jedna wiązanka. Zrobisz jak uważasz, ja nie dobieram ubrania do sali. Moja sala jest w zieleni, czerwieni, bieli i złocie natomiast ja nie rezygnuję z różowej wstążki i wiązanki w kolorze różowym z bielą.
Zobacz http://www.arkadiadombankietowy.pl na stołach będą kwiaty dobrane do kolorystyki ścian, kwiaty nad naszym stołem też.
Ale moja wiązanka i wiązanka świadkowej będą dobrane do naszych sukienek :)
Chyba, że lubisz intensywne kolorki, wtedy czerwona wstążka lub biała wstążka i wiązanka z czerwonych róż :) też ładnie :)
Pokaż swoją salę coś pomyślimy.
image

Uploaded with ImageShack.us

moje podziękowania dla gości, nie wiem tylko który tiul zamówić, ten błyszczący czy biały matowy,
hej dziewczyny,
prosze doradzcie cos, jade niedlugo po suknie angel giovani i boje sie zeby nie dostac podrobki jakiejs na okrzei bo naczytalam sie na forum, ze moga wstawic zwykle szkielka zamiast swarowskiego itd. a przy podpisywaniu umowy nie widzialam, ze moge dostac jakas inna giovani Czy wiecie moze, czy daja jakis certyfikat do tej sukienki?
Dziekuje za rady:)
Gdzie takich głupot się naczytałaś, nie sądzę żeby pozwolili sobie na zamianę swarovskiego na zwykłe kryształki, każdy laik to rozpozna i jak możesz dostać na Okrzei podróbkę skoro tam jest salon firmowy??? Jak możesz dostać inną Giovani - ale idiotyzmy ktoś wymyśla :)
Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było tym bardziej pozdrawiam ciepło, ale znowu tylko na chwilkę wpadłam.

Gabi może koleżance chodziło o to, że jest możliwość zamiany swarovskich na jabloneks, żeby zbić cenę sukienki, bo rzeczywiście coś takiego też proponują w salonach. Ja nie polecam.

Tak czy inaczej na pewno poznasz swarovskie, one się wyjątkowo mienią czego nie da się osiągnąć jabloneksem.
mi proponowali zmiane svarowskiego na jakies zwykłe szkiełka i wtedy suknia byłaby 400 zł tańsza ale w życiu bym się nie zgodziła:)
Do MB: nie martw się jeżeli zamówiłaś suknię na Okrzei to nie ma możliwości żebyś dostała podróbkę lub z kryształkami innymi niż Swarowskiego jeśli nie wyrażałaś na to zgody.
MB kiedy jedziesz odebrać suknię? To będzie pierwsza przymiarka czy już po gotową jedziesz?
pierwsza i ostatnia przymiarka, bo nie jestem z Warszawy i umowilam sie ze odbiore ja po pierwszej przymiarce, a teraz mam taki stres, ze moze cos byc nie tak, nikt mnie nie pytal, czy moga byc zwykle szkielka zamiast krysztalkow swarowskiego, a mi nawet nie przyszlo do glowy, ze to nie bedzie swarowski
w standardowej wersji jest swarowski więc skoro nikt Ci nic nie mówił to napewno będziesz miała oryginalne kryształki:) inne opcje są na życzenie:)
Mentorka ma rację, a ilę płacisz za suknię? Zdejmowałaś tiul? Na pewno dostaniesz oryginalną Giovani :) Nie stresuj się bo i my zaczynamy razem z Tobą :)) Kiedy uroczystość???
Ja już jestem po ślunie, suknia sprawdziła sie w 100% była zachwycająca:) Drugi raz też bym się na nią zdecydowała.
ewa, napisz nam coś więcej:D:D wygodnie Ci w niej było? a może przysłałabyś jakąś fotke?:D będziemy bardzo wdzięczne!!! nina210@wp.pl
Tak i na g43riel4@yahoo.com :)))
hej
ja place mniej niz wy, ale zrezygnowalam tylko z trenu, nie zdejmowalam wartsw tiulu ani nie chcialam zamiany swarowskiego, a nizsza cene zaproponowaly mi panie, bo nie jestem z warszawy i musze daleko jechac wiec daly znizke
Jak dla mnie, to ta sukienka jest zbyt królewska. Jakiś czas temu weszła moda na takie suknie i właściwie każda Panna Młoda musiała mieć coś takiego. Niektórym dziewczynom takie kiecki nawet pasują i fajnie w nich wyglądają, zwłaszcza takie o drobnej figurze, ale jak ktoś ma okrąglejsze kształty, to lepiej kupić inną.
Witam Was dziewczyny:)
Ja też będę miała suknię Giovani 28.08. chyba tak jak Gabi jesli dobrze zrozumiałam;) ale moja będzie bez trenu i dwa welony jeden krótki obszyty kryształkami i długi (zamiast trenu).
Czy mogłybyście podzielić się ze mna pomysłami na wiązankę? Bo zamówiłam sobie tylko kwiaciarnię, ale pomysłu za bardzo nie mam, no a wiadomo, że musi to grać z różową kokardką i szarfą:) pozdrawiam Was serdecznie i czekam na odpowiedź:)
do góry