Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kalamarnica, wszystko zalezy od figury, ja bardzo chciałam prostą suknie ale niestety wyglądałam w nich tragicznie... a w giovani czułąm się wspaniale, jakby ta suknia była zaprojektowana specjalnie dla mnie, wszystkie inne księżniczki "wymiękły" :)

a co do wiązanki to ja jeszcze nie zdecydowałam się ale podobają mi się bukiety z piwoni takich bladoróżowych:)
podoba mi się wiązanka jak w tej relacji (tylko be zniebieskiego)
http://forum.trojmiasto.pl/I-see-trees-of-greenred-roses-too-19-06-10-t168967,1,11.html?hl=piwonie#hl
lub taka
image
Niunia!! Będziesz miała identyczną suknię i welony jak ja :) Fajnie, że jest ktoś z mojego dnia :) Pomyślę o Tobie w dniu ślubu :) Że jest w gdzieś w Polsce jeszcze jedna tak samo ubrana i pewnie równie szczęśliwa jak ja hehe :) Miło. O której masz ślub??? Ja na 18 :)

Moim zdaniem nasza suknia nie jest królewska ani trochę, księżniczka i owszem ale nie królewska :)))
A prostą sukienkę można założyć na inne okazje :) taką "księżniczkę" tylko raz w życiu :)

Mentorko ten bukiecik jest tak słodki jak nasza sukienka :) I będzie pasowała do Twoich blond włosów, tak mi się teraz nasunęło pewnie przez te herbaciane róże :)
Wow..nie wiedziałam, że też masz dwa welony:) i do tego ten sam dzień:) Ja mam ślub o 17, więc będę już po i będę mogła trzymać kciuki w myślach za Ciebie:)
Zgadzam się z Tobą, że to jest jedyny taki dzień w życiu,że trzeba wyglądać wyjątkowo i krój Giovani właśni taki jest- niezwykły, inne proste sukienki można założyć na inne okazje chociaż one też mają coś w sobie. Najważniejsze jest to, żeby czuć się w sukni ślubnej jak najlepiej..:)

Mentorko bardzo ładny ten bukiecik, do którego podałaś link. Ja mam mały problem bo podoba mi się jeden bardzo oryginalny bukiet tylko nie wiem jakby się komponował z naszą suknią..Może pomożecie Gabi i Mentorko? Postaram się go tutaj wkleić jak mi się uda;)
image

a Ta podoba mi się najbardziej, ale nie wiem czy by pasowała..:
image
myślałam jeszcze o taki prostym klasycznym z samych róż podobnym jak poniżej ale nie koniecznie z taki samym, ale już sama nie wiem. Ta kula jest fajna ale musiałaby być z jaśniejszych kwiatów, żeby dopasować kolor do wstążki.
image
image
podoba mi się ta kula, bardzo oryginalna tylko rzeczywiście, te róże muszą być jaśniejsze:) myśle w każdej kwiaciarni powinni coś takiego zrobić:)

ja też będe miała dwa welony tylko bez kamyczków:) a jakiej długości będziesz miała ten dłuższy welon?:)

28.08 będę siedziała z zaciśniętymi kciukami za was:)
mi się podoba jeszcze coś takiego:)
image
Śliczne te wiązanki :)
Niunia ta kula będzie pasowała tylko jaśniejsze kwiaty natomiast ten pierwszy bukiecik bardziej do hiszpańskich sukienek pasuje.

Wejdź tu
http://www.brides.com/planning/flowers/gallery/landing/ ogromny wybór bukietów.

Ja mam cały czas problem z piosenką na pierwszy taniec :(((
Wczoraj ten trener walca nie pomógł. I coraz bardziej mnie to stresuje.
Czesc dziewczyny. Co prawda slub mam dopiero w przyszłym roku, ale juz zaczełam szukac sobie sukni i jak zobaczyłam Giovanii- zakochałam sie po raz drugi ;-) I wtedy trafiłam na Wasze forum. Kazdy mi mówi, ze pod koniec roku wejdzie nowa kolekcja, ale ja nie musze juz jej ogladac, bo wiem, ze nic mi sie juz nie spodoba. Mysle nad zmianą koloru wstązki na liliowy + liliowe buty, zastanawiam się tez nad biżuterią z odrobiną iliowych kryształków svarowskiego, tylko nie wiem czy wtedy nie przesadze z tym kolorem. Oczywiscie bukiet tez w kolorze liliowym z dodatkiem białego bądź ecri. Czekam na wasze opinie te pozytywne i negatywne tez...
kolor liliowy mógłby naprawde fajnie wyglądać, ja bym już sobie odpuściła biżuterie w tym kolorze ale to kwestia gustu:)
Dziewczyny, mam pytania do Was. Czy dół sukienki jest cały z tiulu? Ile warstw go tam jest?
Caluteńki :) 10 warstw, ale np Mentorka 3 warstwy zdjęła, także zależy od Ciebie ile sobie zażyczysz.

Kolor liliowy - fajny pomysł :) W tym kolorze jest dużo wiązanek na stronie, którą wyżej podałam Niuni.
Ja byłam suknią zachwycona, drugi raz kupiła bym tą samą. Pięknie wygladała w kościele. Pomimo 10 warstw tiulu była wygodna do tańczenia, przedewszystkim jest lekka i pięknie się kręci, przetańczyłam w niej całą noc:)
Chciałam Wam zdjęcia wstawić ale nie potrafię.
Apropo salonu w Warszawie to dziewczyny które będą u nich odbierać suknie to sprawdzcie dokładnie czy wszystko jest zrobione tak jak powinno być.
eweus a mogłabyś przesłać na meila? nina210@wp.pl
z góry bardzo dziękujemy!!!:)
Ewus, co to znaczy, zeby sprawdzic suknie, bo jutro po nia jade, a boje sie, ze cos bedzie nie tak i chcialabym wiedziec, na co zwrocic uwage, podaje meila, jesli nie chcialabys mowic na forum mg.gm@wp.pl
dziekuje za informacjem
Powiem szczerze że trochę się rozczarowałam wykonaniem suknienki bo skoro płacimy za suknie prawie 4 tysiace to mogłaby być zrobiona dobrze. Moja suknia miała koło od halki sklejone taśmą bezbarwną. Chyba już w trakcie trzeciego tańca się rozkleiło i wyszedł z niej drut. Poza tym chciałam mieć ramiączka odpinane o których całkiem w salonie zapomnieli, nie mówiac już o tym że kiedy przyszlam odebrać suknie to zrobili mi te ramiączka ale nie wyszyli ich kryształami jak było uzgodnione. Dlatego jak będziecie odbierac swoje suknie to sprawdzcie czy wszystko jest ok. Ale suknia jest piena i nie chciała bym innej.
do góry