Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.galeriabizuterii.com.pl/pl/433,438,1549/0/1076/1/naszyjnik.html

ta biżuteria z różowymi dodatkami zamiast błękitu wygląda przepięknie do tej sukni. Cena w salonie różni się od tej podanej na stronie internetowej.
podaję maila ewazawadzka85@o2.pl jeśli ktoś by chciał odkupić giovaniego po 12 czerwca
Biżuteria jest piękna, idealna do tej sukni:)
biżuterię można również zobaczyć w naszym salonie, są również inne propozycje, delikatniejsze, subtelniejsze, bardziej wyraziste oraz w różnych kształtach. Można na miejscu przymierzyć biżuterię wraz z suknią aby mieć 100% pewność że wszystko będzie idealnie pasowało
Zapraszam serdecznie
Pytanie mam do dziewczyn które kupowały sukienkę w Płońsku.
Czy ona rzeczywiście jest tam taka tania? Rozmawiałam dziś z szefem salonu Angel i on powiedział, że to jest niemożliwe ponieważ on pilnuje żeby we wszystkich salonach suknie kosztowały porównywalnie.
Nie wiem co mam zrobić, bo jeżeli jest tak jak piszecie to nawet na paliwo opłaca się wydać, a i tak będzie taniej tylko jak pojadę i wydam 150zł na paliwo, a okaże się że ona kosztuje 3800zł to troszkę się nie kalkuluje.
Podaje maila jakby ktoś chciał napisać prywatnie kamilcia_w@op.pl
Naprawdę nikt nie pomoże?
Ja radzę żebyś uważala, bo w róznych salonach sa takie sukienki, ale sa tylko podobe. Np. zamiast kryształów swarowskiego masz jakieś zwykłe szkiełka, goryszy materiał co powoduje że sukienka nie jest aż tak efektowna.
mi też się wydaje że to troche za duża różnica w cenie...
Hey ;) ja tą sukienkę GIOVANI kupiłam wczoraj jest przepiękna wydaje się taka masywna, cięzka ale jast odwrotnie ;) Sukienka jest idealnie dopasowana ma tren który sie nie podpina ... moze być troche niewygodna podczas tańców ale mi to osobicie nie przeszkadza bo to jeden dzień w życiu ;) Jak ją zmierzyłam to sukienka jest boska ma 10 warstw tiulu ktory sobie mozna rozłozyc według swojego gustu....

Odsprzedam ją po 5 czerwca ;)
Ja swoją kupiłam w warszawie na okrzeji, widziałam podróbki tej sukni w innych salonach ich cena rózniła sie nawet o 1000 zł. ale to nie ten efekt sukni. Orginalna jest warta ceny.
Ewa a czym rózni sie podróbka tej sukni ze ma mniej tiulu czy jak?
pewnie inny materiał i gorsze wykończenie
Dzwoniłam do salonu w Płońsku, Pani powiedziała, że akurat nie pamięta ceny Giovani ale że nie rózni się od ceny w Warszawie. Powiedziała również, że jeżeli ta cena ok 4 tys będzie dla mnie za wysoka to moża ją uszyć taniej. Tak właśnie jak wcześniej pisałyśmy ze zwykłymi kryształkami i mniejszą ilością tiulu. A ponieważ ja znam na pamięć prawdziwą Giovani z salonu na Okrzei z ciekawości sprawdzę również doniesienia koleżanek o sukni identycznej w Płońsku. Do wesela mam sporo czasu więc dopiero w maju zamówię. Jak bedę miała jakieś wieści z Płońska dam znać. Pozdrawiam Was wszystkie :)
Te podróbki które ja widziałam były z innego materiału, nie miały orginalnych kryształów i wykonanie ich było inne. Wiadomo sukienka tania nie jest, ale taką suknie kupuje się raz w życiu i każda z nas ma czuć się w swojej sukni wyjatkowo, dlatego ja na podróbke bym sie nie zdecydowała.
witaj chetnie odkupie ja po 5 czerwca. Jaka bedzie cena?
Ewa z możesz napisać jakiego salonu się wystrzegać, tzn gdzie widziałaś te gorsze materiały i kryształki?
Bardzo proszę o pomoc.
Hey, cieszę sie ze jestes Marta zainteresowana odkupieniem jej ale co do ceny to ja nie powiem Ci teraz o nie wiem .... ja kupilam ją we wtorek w salonie w warszawie i dałam prawie 4000 zł. mysle ze sie dogadamy jak cos to zapraszam na priv. nr. gg : 3511257 ;)
Hey, cieszę sie ze jestes Marta zainteresowana odkupieniem jej ale co do ceny to ja nie powiem Ci teraz o nie wiem .... ja kupilam ją we wtorek w salonie w warszawie i dałam prawie 4000 zł. mysle ze sie dogadamy jak cos to zapraszam na priv. nr. gg : 3511257 ;)
Salon w Płońsku ma umowę z salonem na Okrzei w Warszawie więc to na pewno nie są podróbki. Są szyte dokładnie w tym samym miejscu. Kwestia tylko czy cena o której koleżanki wcześniej mówiły dotyczy faktycznie kryształków svarowskiego i 10 warstw tiulu, bo materiał oraz sposób wykonania w salonie współpracującym z Angel na pewno jest ten sam :)
Ja weszłam w kontakt z salonem w łodzi który oferował suknie giovaniego bardzo tanio wiec chciałam nawet tam pojechać ale jak dostałam zdjęcia giovaniego szytego u nich to juz rozumiałm niską cenę.
A jeśli chodzi o salon w Płońsku to nie wiem jak wygląda tańsza wersja u nich.
Wiem że Angel salon ma też w Radomiu może tam jest taniej niż w Warszawie...
Ja swoja kupiłam w Warszawie, zajmowała się mną pani Paulina jestem bardzo zadowolona z sukni i obsługi.
do góry