Widok
Pytanie mam do dziewczyn które kupowały sukienkę w Płońsku.
Czy ona rzeczywiście jest tam taka tania? Rozmawiałam dziś z szefem salonu Angel i on powiedział, że to jest niemożliwe ponieważ on pilnuje żeby we wszystkich salonach suknie kosztowały porównywalnie.
Nie wiem co mam zrobić, bo jeżeli jest tak jak piszecie to nawet na paliwo opłaca się wydać, a i tak będzie taniej tylko jak pojadę i wydam 150zł na paliwo, a okaże się że ona kosztuje 3800zł to troszkę się nie kalkuluje.
Podaje maila jakby ktoś chciał napisać prywatnie kamilcia_w@op.pl
Czy ona rzeczywiście jest tam taka tania? Rozmawiałam dziś z szefem salonu Angel i on powiedział, że to jest niemożliwe ponieważ on pilnuje żeby we wszystkich salonach suknie kosztowały porównywalnie.
Nie wiem co mam zrobić, bo jeżeli jest tak jak piszecie to nawet na paliwo opłaca się wydać, a i tak będzie taniej tylko jak pojadę i wydam 150zł na paliwo, a okaże się że ona kosztuje 3800zł to troszkę się nie kalkuluje.
Podaje maila jakby ktoś chciał napisać prywatnie kamilcia_w@op.pl
Hey ;) ja tą sukienkę GIOVANI kupiłam wczoraj jest przepiękna wydaje się taka masywna, cięzka ale jast odwrotnie ;) Sukienka jest idealnie dopasowana ma tren który sie nie podpina ... moze być troche niewygodna podczas tańców ale mi to osobicie nie przeszkadza bo to jeden dzień w życiu ;) Jak ją zmierzyłam to sukienka jest boska ma 10 warstw tiulu ktory sobie mozna rozłozyc według swojego gustu....
Odsprzedam ją po 5 czerwca ;)
Odsprzedam ją po 5 czerwca ;)
Dzwoniłam do salonu w Płońsku, Pani powiedziała, że akurat nie pamięta ceny Giovani ale że nie rózni się od ceny w Warszawie. Powiedziała również, że jeżeli ta cena ok 4 tys będzie dla mnie za wysoka to moża ją uszyć taniej. Tak właśnie jak wcześniej pisałyśmy ze zwykłymi kryształkami i mniejszą ilością tiulu. A ponieważ ja znam na pamięć prawdziwą Giovani z salonu na Okrzei z ciekawości sprawdzę również doniesienia koleżanek o sukni identycznej w Płońsku. Do wesela mam sporo czasu więc dopiero w maju zamówię. Jak bedę miała jakieś wieści z Płońska dam znać. Pozdrawiam Was wszystkie :)
Salon w Płońsku ma umowę z salonem na Okrzei w Warszawie więc to na pewno nie są podróbki. Są szyte dokładnie w tym samym miejscu. Kwestia tylko czy cena o której koleżanki wcześniej mówiły dotyczy faktycznie kryształków svarowskiego i 10 warstw tiulu, bo materiał oraz sposób wykonania w salonie współpracującym z Angel na pewno jest ten sam :)
Ja weszłam w kontakt z salonem w łodzi który oferował suknie giovaniego bardzo tanio wiec chciałam nawet tam pojechać ale jak dostałam zdjęcia giovaniego szytego u nich to juz rozumiałm niską cenę.
A jeśli chodzi o salon w Płońsku to nie wiem jak wygląda tańsza wersja u nich.
Wiem że Angel salon ma też w Radomiu może tam jest taniej niż w Warszawie...
Ja swoja kupiłam w Warszawie, zajmowała się mną pani Paulina jestem bardzo zadowolona z sukni i obsługi.
A jeśli chodzi o salon w Płońsku to nie wiem jak wygląda tańsza wersja u nich.
Wiem że Angel salon ma też w Radomiu może tam jest taniej niż w Warszawie...
Ja swoja kupiłam w Warszawie, zajmowała się mną pani Paulina jestem bardzo zadowolona z sukni i obsługi.