Widok
Kochana ja chce grube loki na bok i z boku chyba 3 różowe różyczki wpięte i boję się właśnie o te moje włosy, żeby te loki od tego ciężkiego welonu się nie rozwaliły..
Właśnie nie wiem jaka długość, mam to ustalić przy przymiarce. I czy cekiny jakieś to właśnie tego też nie wiem..
1000zł?? to tragicznie dużo Ci krzyknęły..Słuchaj zawsze możesz kupić biały tiul, biały grzebyk do wpięcia we włosy i dać do krawcowej to Ci zrobi welon o wiele wiele taniej i możesz tez kupić imitacje kryształków i ponaklejać i problem z głowy i to jak tanio;))
Właśnie nie wiem jaka długość, mam to ustalić przy przymiarce. I czy cekiny jakieś to właśnie tego też nie wiem..
1000zł?? to tragicznie dużo Ci krzyknęły..Słuchaj zawsze możesz kupić biały tiul, biały grzebyk do wpięcia we włosy i dać do krawcowej to Ci zrobi welon o wiele wiele taniej i możesz tez kupić imitacje kryształków i ponaklejać i problem z głowy i to jak tanio;))
Ja bym się nie odważyła tak zwlekać :)A gdyby z jakiegoś powodu salon zamknęli? Albo coś w tym rodzaju :) Powieszę ją u rodziców w sypialni :) Hak jeszcze z sufitu wystaje po sukni siostry :) E wolę ją mieć przy sobie :) Już mi się śniło, że się nie wyrobiłam z suknią i w zielonej szłam do ślubu a mój narzeczony w brązowym swetrze. :D
Ja też nie chce aby narzeczony zobaczył suknie ponieważ nie mieszkamy w gdańsku a przed ślubem będziemy kilka dni u moich rodziców (narzeczony pochodzi z jeszcze innego miasta)
zamówiłam bukiet w miejscu gdzie będą nam robić dekoracje, powiedziałam że ma być biało różowy z róż, eustomy, goździków i frezji:)
zamówiłam bukiet w miejscu gdzie będą nam robić dekoracje, powiedziałam że ma być biało różowy z róż, eustomy, goździków i frezji:)
Mój nie zobaczy sukni :) Nie ma szans. Do sypialni moich rodziców sie nie wchodzi :) Z resztą nie mieszkamy razem.
Mentorki wiązanka będzie piękna, już ją sobie wyobrażam.
Mentorko a on bedzie okrągły??? Czy będzie szedł trochę w dół ten Twój bukiecik?
Zamówiłam szarfy takie same jak przy naszych sukienkach dla moich małych druhenek. Krawcowa niestety dopiero po 26 lipca zabiera się do szycia. A ja już się efektu nie moge doczekać.
Mentorki wiązanka będzie piękna, już ją sobie wyobrażam.
Mentorko a on bedzie okrągły??? Czy będzie szedł trochę w dół ten Twój bukiecik?
Zamówiłam szarfy takie same jak przy naszych sukienkach dla moich małych druhenek. Krawcowa niestety dopiero po 26 lipca zabiera się do szycia. A ja już się efektu nie moge doczekać.