Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny a ile płacicie za długi welon z kryształkami ? (jeżeli można spytać) bo mi Pani w salonie powiedziała 1000 zł więc sobie odpuściłam ...
Będę miała do Kościoła zwykły 3,5 metrowy ( mam nadzieje że fryzuru nie popsuje:))
Niunia a jaką fryzure planujesz?
Kochana ja chce grube loki na bok i z boku chyba 3 różowe różyczki wpięte i boję się właśnie o te moje włosy, żeby te loki od tego ciężkiego welonu się nie rozwaliły..
Właśnie nie wiem jaka długość, mam to ustalić przy przymiarce. I czy cekiny jakieś to właśnie tego też nie wiem..
1000zł?? to tragicznie dużo Ci krzyknęły..Słuchaj zawsze możesz kupić biały tiul, biały grzebyk do wpięcia we włosy i dać do krawcowej to Ci zrobi welon o wiele wiele taniej i możesz tez kupić imitacje kryształków i ponaklejać i problem z głowy i to jak tanio;))
Niunia sam welon dług nie jest tak drogi, one sobie dużo liczą za kryształy, jakbyśmy chciały jablonex byłoby taniej, rozumiem że Mentorka pyta właśnie o swarki.
dokładnie, zwykły welon kosztuje 200-300 zł a Pani powiedziała że na takim długim musiałoby być ich bardzo dużo, na początku chciałam tylko na końcu welonu kryształki ale podobno wtedy nie ma efektu :/
Ja długi będę miała gładki 3,5m nie chciałam żadnych świecidełek na nim, sama jego długość jest wystarczająco bogata :) Natomiast krótki będzie obleczony kryształkami.

Ja do kościoła zakładam jeden na drugi bo jak przymierzałyśmy w salonie to bardzo ładnie to wyglądało. Ale czas pokaże.
Dziewczyny, nie chcecie otworzyć nowego wątku? Ten jest strasznie długi.
Ja się zastanawiam nad waszą sukienka ;) może jak się zdecyduję to bym odkupiła od którejś z was
O włosach jakos nie pomyślałam, jeśli będzie za ciężko to zostanie w kościele tylko ten długi, ale skoro martwisz się o fryzurę to tym bardziej nie kupuj welonu długiego ze swarkami bo będzie jeszcze cięższy.
ja nie będę miała welonu ze svarkami tego długiego, tylko ten krótki tak jak Ty cały obszyty svaroskimi, ślicznie sie błyszczą i lux to wygląda. I też mierzyła mi jak zamawiałam suknie ten krótki welon na długi.
Ale ja za długi welon płace coś ok.150 zł.
Gabi i Mentorka kiedy macie przymiarki sukni??
jeszcze nie mam ustalonej ale tak 2 tygodnie przed ślubem:)
Ja na początku sierpnia, czyli 3 - 4 tyg przed ślubem.
Tydzień przed ślubem chyba zabieram ją do domu ale pewności nie mam. Czy w tygodniu przed ślubem? nie pamiętam. :)
No to pochwalicie sie koniecznie jak tam po przymiarkach:))
ja suknie zabieram do domu dzień przed ślubem, poprosiłam o jej "przetrzymanie" ponieważ nie miałabym jej gdzie trzymać:)
Ja bym się nie odważyła tak zwlekać :)A gdyby z jakiegoś powodu salon zamknęli? Albo coś w tym rodzaju :) Powieszę ją u rodziców w sypialni :) Hak jeszcze z sufitu wystaje po sukni siostry :) E wolę ją mieć przy sobie :) Już mi się śniło, że się nie wyrobiłam z suknią i w zielonej szłam do ślubu a mój narzeczony w brązowym swetrze. :D
hahaha dobre masz te swoje sny..;))
ja też zabieram kilka dni przed slubem bo nie mam jej gdzie trzymac a boję się ,żeby sie czasem nie zakurzyła.:)
Ja też nie chce aby narzeczony zobaczył suknie ponieważ nie mieszkamy w gdańsku a przed ślubem będziemy kilka dni u moich rodziców (narzeczony pochodzi z jeszcze innego miasta)

zamówiłam bukiet w miejscu gdzie będą nam robić dekoracje, powiedziałam że ma być biało różowy z róż, eustomy, goździków i frezji:)
Mój nie zobaczy sukni :) Nie ma szans. Do sypialni moich rodziców sie nie wchodzi :) Z resztą nie mieszkamy razem.

Mentorki wiązanka będzie piękna, już ją sobie wyobrażam.

Mentorko a on bedzie okrągły??? Czy będzie szedł trochę w dół ten Twój bukiecik?

Zamówiłam szarfy takie same jak przy naszych sukienkach dla moich małych druhenek. Krawcowa niestety dopiero po 26 lipca zabiera się do szycia. A ja już się efektu nie moge doczekać.
Gabi bukiet będzie okrągły:)
ta eustoma to śliczny kwiat, będzie pasował bardzo do wiązanki:)
Gabi czy te druhenki Twoje będą niosły obrączki?
do góry