Widok
Dzwoniłam do salonu w Płońsku, Pani powiedziała, że akurat nie pamięta ceny Giovani ale że nie rózni się od ceny w Warszawie. Powiedziała również, że jeżeli ta cena ok 4 tys będzie dla mnie za wysoka to moża ją uszyć taniej. Tak właśnie jak wcześniej pisałyśmy ze zwykłymi kryształkami i mniejszą ilością tiulu. A ponieważ ja znam na pamięć prawdziwą Giovani z salonu na Okrzei z ciekawości sprawdzę również doniesienia koleżanek o sukni identycznej w Płońsku. Do wesela mam sporo czasu więc dopiero w maju zamówię. Jak bedę miała jakieś wieści z Płońska dam znać. Pozdrawiam Was wszystkie :)
Hey ;) ja tą sukienkę GIOVANI kupiłam wczoraj jest przepiękna wydaje się taka masywna, cięzka ale jast odwrotnie ;) Sukienka jest idealnie dopasowana ma tren który sie nie podpina ... moze być troche niewygodna podczas tańców ale mi to osobicie nie przeszkadza bo to jeden dzień w życiu ;) Jak ją zmierzyłam to sukienka jest boska ma 10 warstw tiulu ktory sobie mozna rozłozyc według swojego gustu....
Odsprzedam ją po 5 czerwca ;)
Odsprzedam ją po 5 czerwca ;)
Pytanie mam do dziewczyn które kupowały sukienkę w Płońsku.
Czy ona rzeczywiście jest tam taka tania? Rozmawiałam dziś z szefem salonu Angel i on powiedział, że to jest niemożliwe ponieważ on pilnuje żeby we wszystkich salonach suknie kosztowały porównywalnie.
Nie wiem co mam zrobić, bo jeżeli jest tak jak piszecie to nawet na paliwo opłaca się wydać, a i tak będzie taniej tylko jak pojadę i wydam 150zł na paliwo, a okaże się że ona kosztuje 3800zł to troszkę się nie kalkuluje.
Podaje maila jakby ktoś chciał napisać prywatnie kamilcia_w@op.pl
Czy ona rzeczywiście jest tam taka tania? Rozmawiałam dziś z szefem salonu Angel i on powiedział, że to jest niemożliwe ponieważ on pilnuje żeby we wszystkich salonach suknie kosztowały porównywalnie.
Nie wiem co mam zrobić, bo jeżeli jest tak jak piszecie to nawet na paliwo opłaca się wydać, a i tak będzie taniej tylko jak pojadę i wydam 150zł na paliwo, a okaże się że ona kosztuje 3800zł to troszkę się nie kalkuluje.
Podaje maila jakby ktoś chciał napisać prywatnie kamilcia_w@op.pl
Co do dodatków nie zastanawiałam się jeszcze za bardzo ale myślę że biżuterie zrobię sobie sama, bransoletka i długie kolczyki oczywiście z kryształami swarovskiego najlepiej kształt kryształków jak na sukience, co do naszyjnika nie wiem czy jest potrzebny, bo góra sukienki jest wystarczająco bogata, ilość dodatków to indywidualna sprawa każdej kobiety. Bukiet pewnie z różowymi kwiatami.