Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
troche nas jest:)) może dziewczyny napiszecie jakie dodatki będziecie miały bo ja się nie moge zdecydować:)
Ja sprzedam suknie giovani po 12 czerwca, kupioną w Warszawie.
Ja kupowałam suknię Giovani w salonie w Płońsku przemiła obsługa suknia piękna a koszt: 3100 ale warto:) POZDRAWIAM
Czyli ile zapłaciłaś za ta sukienkę?
Odkupię suknię angel giovani rozmiar 38. Nie stać mnie na nową

karolina.j.m@gmail.com
już znalazłam:)
która to jest tamara bo nie moge znaleźć?
Ja kupiłam suknię giovani.
Ale tamara mi się również bardzo podobała jest bardzo kobieca idealna dla osoby z wiekszym biustem, podkreśla kobiece kształty.
widziałam tą suknie i nie zrobiła na mnie wrażenia. Srednio mi sie podobala i nawet ja mierzyłam wyglądałam kiepsko. ale może z Tobą będzie inaczej.
musisz załozyć i wtedy bedziesz wiedziała.
a i mam jeszcze pytanie bo zastanawiam się nad sukienką własnie o której mowa albo nad TAMARĄ czy ktos ja widział albo przymierzał bo akurat nie ma u mnie jej w salonie a widziałam tylko ją w necie na stronie www.angel.com.pl
co myślicie o niej
Witam to ja jestem z płońska i naprawdę ona kosztuje 2650zł bo sama osobiscie ją przymierzałam i jak wczesniej pisałam ta pani co sprzedaje to powiedziała że warszawie ona kosztuje 4000zł a jest również szyta w salonie warszawie naprawde polecam i pozdrawiam
Kupilam dzis w Warszawie na Okrzei i zaplacilam duzo mniej niz 4800 nie wiem skad ta cena, nawet przez telefon Pani podala duzo nizsza, a jeszcze udalo sie sporo utargowac na miejscu. Pozdrawiam
W WARSZAWIE JEST ZA 4800ZL
Witam!
tez zadzwonilam do Plonska i pani w ogole nie chciala podac ceny przez telefon, dlatego jutro jade do Warszawy na Okrzei, zobaczymy, a jesli sie nie uda, to wtedy do Plonska
Dziewczyny, dzwoniłąm do tego salonu w Płońsku i pytałam o cene sukienki bo kolezanka wyzej napisala 2500 zl, ale niesteyy ta pani nie chciala odpowiedziec mi przez telefon. Chyba sie tam wybiore gdyz nie daleko bo 30 km stamtad mieszka moja babcia... wiec moze warto... moze faktycznie jak kosztuje 2500 to nie ma sie nad czym zastanawiac.... Cena w trojmiescie jest powalajaca......

Co o tym sadzicie?
odsprzedam po 14 sierpnia 2010r.:)
Wszystko jak oryginał.
Rozmiar 34, kryształki 10 warstw tiulu:)
wzrost 169 cm, 8 cm obcas:)

mail: misia83@wp.pl
Ja też dziś kupiłam jest boska,
demetrios 933, 939, b155 które mierzyłam się przy niej chowają:)

Szybko szarzeją,bo w salonie takie szare mierzyłąm a ta bielutka:)
Śliczna, a jedyna, wymarzona:)
i ja odsprzedam po 30 sierpnia 2010 - szyta na 170 cm wzrostu, rozmiar 38, obcas ok 5,5 cm.
tel 511-114-994
zapomniałam dodać + obcas ok 5 cm:)
odsprzedam tą suknie po 11 września szyta na wzrost 170 cm i rozmiar ok 36 :) kontakt nina210@wp.pl
do góry