Widok
Dziewczyny :)
także jestem zainteresowana ta sukienka, co prawda była to pierwsza sukienka, która wykluczyłam, bo jestem niska i chcialam dopasowaną, no ale w efekcie, jak przymierzyłam łezka się zakręciła :) natomiast cena w salonie ponad 4000zl jest zbyt wysoka. Jakbyście miały jaką oferte mój mail: zurek_ewa@tlen.pl
także jestem zainteresowana ta sukienka, co prawda była to pierwsza sukienka, która wykluczyłam, bo jestem niska i chcialam dopasowaną, no ale w efekcie, jak przymierzyłam łezka się zakręciła :) natomiast cena w salonie ponad 4000zl jest zbyt wysoka. Jakbyście miały jaką oferte mój mail: zurek_ewa@tlen.pl
Długo szukałam, ale znalazłam :) Absolutnie najcudowniejsza suknia ślubna to Giovani. Konkurencją dla niej była Juwenta z Afrodyty, ale ta ma w sobie coś wyjątkowego.
Wszystkie Panny Młode poszukujące czegoś w stylu księżniczki powinnyście przymierzyć też tą.
Dołączam też do sporego już grona fanek tej sukienki :)
Wszystkie Panny Młode poszukujące czegoś w stylu księżniczki powinnyście przymierzyć też tą.
Dołączam też do sporego już grona fanek tej sukienki :)
Witam,
mam do sprzedania sukienkę giovani z 2010 roku.
rozmiar 36/38
wzrost 168cm
wysokość obcasa 5,5cm
suknie można zmienić na dłuższą lub krótsza bo koło jest regulowane
dodatkowo jest:
różowa kokardka
welon średni (do pasa) z kryształkami
bolerko wykończone koronką z gorsetu.
od soboty suknia widoczna na allegro pod nickiem madziamadi
meil: madziamadi@wp.pl
mam do sprzedania sukienkę giovani z 2010 roku.
rozmiar 36/38
wzrost 168cm
wysokość obcasa 5,5cm
suknie można zmienić na dłuższą lub krótsza bo koło jest regulowane
dodatkowo jest:
różowa kokardka
welon średni (do pasa) z kryształkami
bolerko wykończone koronką z gorsetu.
od soboty suknia widoczna na allegro pod nickiem madziamadi
meil: madziamadi@wp.pl
Suknia ANGEL 2010 GIOVANI
...odkryte ramiona, wcięta talia, 10-cio warstwowy tiul:)
Sprzedam suknie angel giovani po 18 czerwca. Do sukni mam fioletową wstążkę i czarną, taką jaką miała Joanna Jabłczyńska na pokazie:
http://forum.trojmiasto.pl/suknia-ANGEL-2010-GIOVANI-t144714,1,11.html?act=post&t=144714&pp=2068758#fs
Rozmiar sukni to 34 / 36. Uszyta jest na 164 cm wzrostu + 8 cm obcas.
Na maila mogę przesłać zdjęcia mojej sukni.
Mój e-mail to zawadzka.k@onet.eu
Sprzedam suknie angel giovani po 18 czerwca. Do sukni mam fioletową wstążkę i czarną, taką jaką miała Joanna Jabłczyńska na pokazie:
http://forum.trojmiasto.pl/suknia-ANGEL-2010-GIOVANI-t144714,1,11.html?act=post&t=144714&pp=2068758#fs
Rozmiar sukni to 34 / 36. Uszyta jest na 164 cm wzrostu + 8 cm obcas.
Na maila mogę przesłać zdjęcia mojej sukni.
Mój e-mail to zawadzka.k@onet.eu
Sprzedam suknie GIOVANI-ANGEL 34/36 - model 2010/2011
Wiecej szczegolow: suknia 34/36/38 w salonie uwazaja ze nawet 40 sie zmiesci poniewaz jest z tylu patka kryjaca i gorset wiazany. Wzrost okolo 176 cm.
Suknia jak nowa - Panie w salonie zdziowione ze wogole nie byla ubrudzona, jest w bardzo dobrym stanie. Okolo 15.09.2011 odbior z salonu po praniu. cena do uzgodnienia.
Warszawa, mozliwa wysylka. 601332037
Suknia jak nowa - Panie w salonie zdziowione ze wogole nie byla ubrudzona, jest w bardzo dobrym stanie. Okolo 15.09.2011 odbior z salonu po praniu. cena do uzgodnienia.
Warszawa, mozliwa wysylka. 601332037