Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A moze ktoś wie gdzie mogę kupić buty ślubne, gdzie jest wybór. Mam trochę problemów z kupnem bo mam dużą nogę i nie mogę nigdzie dostać. Czy znaćcie moze jakiś sklapy z butami ślubnymi w Warszawie?
Witam to jak wybierasz się do płońska i jak ja kupisz to daj znać pozdrawiam serdecznie
do Płońska mam 50 km :) Dzięki serdeczne :)
witam jak jesteś z Gdańska czy okloic to jak jedziesz do warszawy to przez Płońsk i ten salon tam się znajduje na ulicy Zduńskiej to naprawde warto się przejechać to jak mówisz 1500zł różnicy bo ja sama przymierzałam ją to zapraszam :) do Płońska
Aniu a gdzie jest ten salon , w którym ona kosztuje 2650zł? to jest 1500zł różnicy.
Jak Dla mnie ta sukienka wogóle nie jest ciężka... duzo sukienek mierzyłam w renomowanych salonach w warszawie i tam są dopiero ciężkie sukiemki po 8-10 kg.
składa sie ona z 6 warst tilu a warszawie ona kosztuje 4500 bo powiedziała mi ta pani co sprzedaje jeśli będziecie mieli coś fajniejszego to dajcie znać na aniako83@o2.pl
Witam ja też biore we wrześniu ślub i też się zastanawiam nad tą sukienką przymierzałam ja no w mojm salonie ona kosztuje 2650zł tylko ma delikatny minus bo jest ciężka i myśle żeby doszyć do niej ramiączka bo wyszystko leci w dół pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
chyba pojawiła się nowa gwiazda wśród "księżniczek", w zeszłym roku jak brałam ślub najpiękniejszą księżniczką była Cinderella ale muszę przyznać że ta suknia jest sto razy ładniejsza :) Na pewno będziecie wyglądały w niej jak gwiazdy:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://langoria.pl/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=40&func=viewcategory&catid=5 tutaj masz linka do tej sukienki, Giovanni się nazywa, to jest ta z różową wstążką
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mój email: jgargol@wp.pl
prześlijcie proszę zdjęcie tych bukietów!
Ja zapłaciłam 3600 z kryształkami svarowskiego i mniejszą ilością tiulu.
Witam,tak zachwalacie ta suknie ze az chcialabym zobaczy slub mam we wrzesniu i wlasnie jestem w trakcie poszukiwan pozdrawiam podaje email kwiatki22@amorki.pl
ja też zamawiam swoją na Okrzei. zaraz Ci powysyłam ładne bukieciki :) A welon hmm... ja chcę swój zostawić sobie. Z resztą sukienkę też. :) Na wieczną pamiatkę :)
ja wogóle tam nie byłam w tym salonie.

Kupowałam swoją sukienkę na okrzei w salonie Angel, który bardzo zresztą polecam.
pozdrawiam,
mój meil. marioneta@poczta.onet.pl
p.s. ja też będę miala taki welon wiec możemy kupić jeden :)))
jeśli się coś jeszcze kupuje u nich to można cenę negocjować czy poprostu zaczęłyście pytać o niższą cenę??
Patrzyłyście w salonie langoria??
Jestem umówiona na mierzenie i właśnie nad tą suknią się zastanawiam, przez telefon powiedziały mi Panie, że 4400zł.
Tak podaj maila to wyslę Ci kilka bukietów pięknych , które uważam, że pasują do niej, welon chciałam ten długi obszywany kryształkami, o reszcie nie myślałam jeszcze, slub w sierpniu. Ja właśnie dzisiaj idę negocjować także dzięki za info . :)
Wynegocjowałam cenę 3800 z kryształkami i bez odejmowania tiulu. Uzyskałam rabat na targach w styczniu.
a jakie dodatki do tego sobie organizujesz? jakieś ozdoby? jakie kwiattki? Myslałaś już?
Mi powiedziały 4200, im mniej warstw tiulu tym mniej kosztuje, a jeżeli zdecyduje się zamienic kryształy svarowskiego na zwykle to wtedy 3600 właśnie ale ja je zostawiam bo one dodają uroku. A powiedz Ty wynegocjowałaś 3600 ze svarowskim? Byłoby dobrze.
Zapłaciłam (po licznych negocjacjach) 3600 zl.
Ale uważam, że warto:)
do góry