Widok
Kusząca bardzo oferta tylko 620 km to zdecydowanie za daleko ;(
Pewnie zaraz podniosą się głosy, że skoro ta suknia taka tania to znaczy ze podróbka, choć szczerze w to nie wierzę. Wiem tylko że są salony które narzucają sobie ogromne marże, pewnie głównym powodem jest kosztu wynajęcia lokalu i opłacenie pracowników, a nie oszukujmy się w mniejszej miejscowości te koszta są dużo niższe.
Pewnie zaraz podniosą się głosy, że skoro ta suknia taka tania to znaczy ze podróbka, choć szczerze w to nie wierzę. Wiem tylko że są salony które narzucają sobie ogromne marże, pewnie głównym powodem jest kosztu wynajęcia lokalu i opłacenie pracowników, a nie oszukujmy się w mniejszej miejscowości te koszta są dużo niższe.
Właśnie wróciłam z salonu w Płońsku, suknia identyczna, 10 warstw tiulu, sygnowana metką Angel z certyfikatem do kryształków Svarowskiego. Ale cena też jest taka sama!!!!!!! Nie wiem skąd Wam się wzięło 2900 czy ileś tam, sprawdziłam osobiście. Na manekinie cena jest 3500 i owszem ale bez trenu!!! Z trenem kosztuje 3900 czyli tyle samo ile można wynegocjować na Okrzei w Warszawie. A ponieważ bliżej mam do Warszawy swoją suknię kupię na Okrzei. :) Ale dobrze że pojechałam 4 raz ją przymierzyłam heheh :) Jest boooooooooooooska. Ale będziemy laski w niej :) Moja propozycja żeby każda pokazała swoje zdjęcie po ślubie. :) Co Wy na to?
ja nie będe miała trenu i zdjełam 3 warstwy tiulu żeby była odrobine "mniejsza" :) rzeczywiście każda sukienka którą poźniej przymierzałam wydawała mi się jakaś "bezpłciowa":):):) a ta mi się śniła w nocy i następnego dnia musiałam pojechać i ją zamówić:)
nasz nr 1 jeżeli chodzi o pierwszy taniec to
http://www.youtube.com/watch?v=f0TXOAeu6Gc
ta piosenka wydaje mi się taka bajkowa i magiczna, no i można do niej zatańczyć walca:)
nasz nr 1 jeżeli chodzi o pierwszy taniec to
http://www.youtube.com/watch?v=f0TXOAeu6Gc
ta piosenka wydaje mi się taka bajkowa i magiczna, no i można do niej zatańczyć walca:)
Mentorka ta piosenka rzeczywiście pasuje do "naszego" klimatu, tylko coś nie widzę mojego zespołu jak śpiewają coś takiego, tym bardziej że mam w zespole samych facetów, szczerze o piosence jeszcze nie myślałam.
Co do zdjęć jetem jak najbardziej za.
Dziewczyny a jak wasze terminy ślubu, nie wszystkie chyba napisały.
Ja baluje 04.09.2010
Co do zdjęć jetem jak najbardziej za.
Dziewczyny a jak wasze terminy ślubu, nie wszystkie chyba napisały.
Ja baluje 04.09.2010
iliana, niewiem czy to napewno to o co Ci chodziło bo to jest identyczna wersja jak ta którą ja podałam... :)tylko inny teledysk.
my ślubujemy 11.09.2010:)
dziewczyny powiedzcie jakie dodatki będziecie miały?:) ja planuje mieć jeden długi welon 3,5 metra i po ślubie przebrać go na krótszy. Z biżuterii to tylko kolczyki ale troche większe i z kamieni swarovskiego oczywiście. A bukiet różowy z róż lub tulipanów:)
my ślubujemy 11.09.2010:)
dziewczyny powiedzcie jakie dodatki będziecie miały?:) ja planuje mieć jeden długi welon 3,5 metra i po ślubie przebrać go na krótszy. Z biżuterii to tylko kolczyki ale troche większe i z kamieni swarovskiego oczywiście. A bukiet różowy z róż lub tulipanów:)
My 28 sierpnia, ta piosenka jest przepiękna!!! Dzwonię do zespołu żeby się jej uczyli. Cudowna!!! Na szczęście mam pięknie śpiewającą kobietę w zespole. Wiedziałam, że mamy podobny gust!!!! Ja początkowo chciałam suknię z trenem, ale wczoraj w Płońsku pani założyła mi welon tak piękny że rezygnuję z trenu. Biorę dłuuugi welon obszywany kryształkami a na niego drugi krótszy, który potem zostawię. Wiązanka z róż ułożonych w nieładzie jakby je zerwano dopiero co z łąki. Jak się wstawia zdjęcie to Wam pokażę. Fryzurka super.