Widok
Kochana ja chce grube loki na bok i z boku chyba 3 różowe różyczki wpięte i boję się właśnie o te moje włosy, żeby te loki od tego ciężkiego welonu się nie rozwaliły..
Właśnie nie wiem jaka długość, mam to ustalić przy przymiarce. I czy cekiny jakieś to właśnie tego też nie wiem..
1000zł?? to tragicznie dużo Ci krzyknęły..Słuchaj zawsze możesz kupić biały tiul, biały grzebyk do wpięcia we włosy i dać do krawcowej to Ci zrobi welon o wiele wiele taniej i możesz tez kupić imitacje kryształków i ponaklejać i problem z głowy i to jak tanio;))
Właśnie nie wiem jaka długość, mam to ustalić przy przymiarce. I czy cekiny jakieś to właśnie tego też nie wiem..
1000zł?? to tragicznie dużo Ci krzyknęły..Słuchaj zawsze możesz kupić biały tiul, biały grzebyk do wpięcia we włosy i dać do krawcowej to Ci zrobi welon o wiele wiele taniej i możesz tez kupić imitacje kryształków i ponaklejać i problem z głowy i to jak tanio;))
Gabi czy Ty na długim welonie będziesz miała kryształki jakieś? Powiedz mi znaczy napisz;) jak długi będziesz miała ten welon, bo nie wiem co zrobić z długością a niedługo będę miała przymiarkę.. Trochę się boję, że jak będę miała za długi welon to popsuje sobie włosy..:/
a Ty kiedy masz przymiarkę?
a Ty kiedy masz przymiarkę?
Czesc dziewczyny, poniewaz malymi kroczkami zbliza sie nasz dzien ;) zaczelam sie "otganizowac". I mam do was pytanko. Powyzej dnia 25 czerwca Niunia bodajze wstawila zdjecie bukietu , wykonanegi z rozyczek w formie wachlarza, Zastanawiam sie czy on na zywo wygląda efektownie?? i Czy pasuje do naszej sukni ??? Dzieki za opinie
hehe:) rzeczywiście, robi wrażenie:) ja jak ją przymierzyłami spojrzałam w lustro to pierwsze moje słowa brzmiały "zakochałam się":)
do dziewczyn które już miały ślub, pokażcie nam swoje fotki i powiedzcie jak się suknia sprawowała:) przypuszczam że pisze tylko kilka osób ale napewno są osoby które tylko czytają:)
do dziewczyn które już miały ślub, pokażcie nam swoje fotki i powiedzcie jak się suknia sprawowała:) przypuszczam że pisze tylko kilka osób ale napewno są osoby które tylko czytają:)