Widok
O jej naprawdę? Super, będę bardzo wdzięczna.Może łatwiej byłoby się zdecydować.. No właśnie masz racje to wszystko zależy od naszych rodziców, bo jednym podoba się to innym jeszcze coś innego. Ja też myślałam o takim duuużym obrazie do salonu, ale kiedy to jeszcze.
Podam Ci maila jak już będziesz miała wysyłać:)
Podam Ci maila jak już będziesz miała wysyłać:)
Zależy od upodobań rodziców, same wiecie co im sie najbardziej spodoba, wyraziłam tylko swoje zdanie.
Niunia postaram Ci się wysłac na meila obraz zrobiony na płótnie w eleganckiej ramie bardzo romantyczny z pleneru ślubnego mojej siostry może będzie Ci łatwiej podjąć decyzję??
My mamy zamiar sobie do salonu zrobić duży na płótnie z pleneru.
Niunia postaram Ci się wysłac na meila obraz zrobiony na płótnie w eleganckiej ramie bardzo romantyczny z pleneru ślubnego mojej siostry może będzie Ci łatwiej podjąć decyzję??
My mamy zamiar sobie do salonu zrobić duży na płótnie z pleneru.
Gabi, u nas obraz się nie sprawdzi, moi rodzice są dość młodzi, mają fajnie nowocześnie urządzone mieszkanie i jakoś zdjęcie ślubne na ścianie by tam nie pasowało ;/
a tak na marginesie taki obraz nie wydaje mi się oryginalnym prezentem:)
u moich rodziców skrzynka na wino i kieliszki raczej byłyby używane bo uwielbiają sobie sączyk winko wieczorami:) myślałam jeszcze o jakiejś kolacji, operze a może nawet dzień w spa ale tu jest problem z rodzicami narzeczonego;/ a prezent raczej powinien być taki sam...jeszcze muszę się dobrze zastanowić...
a tak na marginesie taki obraz nie wydaje mi się oryginalnym prezentem:)
u moich rodziców skrzynka na wino i kieliszki raczej byłyby używane bo uwielbiają sobie sączyk winko wieczorami:) myślałam jeszcze o jakiejś kolacji, operze a może nawet dzień w spa ale tu jest problem z rodzicami narzeczonego;/ a prezent raczej powinien być taki sam...jeszcze muszę się dobrze zastanowić...
Niunia dwa tygodnie temu słyszałam o prezencie dla rodziców właśnie w formie obrazu. Fotograf zrobił młodym zdjęcie po mszy, zaprzyjaźniony kolega szybko przegrał fotę, zawiózł do punktu fotograficznego w markecie gdzie zawsze czynne są do 21, wywołali duży format na miejscu, ramy były już przygotowane i na podziękowania były jak znalazł.
Wszytko to tylko kwestia organizacji i dzielnego pomocnika.
Dziewczyny dostałyście może zdjęcia od Ewy?
Wszytko to tylko kwestia organizacji i dzielnego pomocnika.
Dziewczyny dostałyście może zdjęcia od Ewy?
Niunia ja już wkleiłam wyżej swoje podziękowania w wersji z błyszczącym i matowym tiulem.
Obraz bardzo piękny prezent. Możecie je wręczyć po weselu. Na spokonie wszystko zrobić.
Kieliszki tez fajne ale zalezy za co chcecie dziękować, jeśli za pomoc w zorganizowaniu wesela to super ale jeśli za trud wychowania, lata poświęceń itp to jakoś kieliszki mi sie nie widzą, obstawałabym za czymś wyjatkowym, oryginalnym... np właśnie obrazem.
Obraz bardzo piękny prezent. Możecie je wręczyć po weselu. Na spokonie wszystko zrobić.
Kieliszki tez fajne ale zalezy za co chcecie dziękować, jeśli za pomoc w zorganizowaniu wesela to super ale jeśli za trud wychowania, lata poświęceń itp to jakoś kieliszki mi sie nie widzą, obstawałabym za czymś wyjatkowym, oryginalnym... np właśnie obrazem.
Te kieliszki z winem o których pisałaś to wiem jakie:) też Ci powiem, że się zastanawiałam nad nimi, bo to jest to coś innego, ale sama jeszcze nie wiem.
No te migdały Wam powiem bardzo ciekawy pomysł. A czy jak juz zrobicie to mogłybyście wysłać mi fotę na maila? bo jestem ciekawa jak to wyjdzie:) Ja na początku myslałam o takim dużym obrazie z naszym zdjęciem ślubnym dla rodziców, tylko kurcze nie wiem czy przed ślubem byśmy się wyrobili , żeby to zrobić, a wiadomo pośpiech tego dnia niewskazany:):)
No te migdały Wam powiem bardzo ciekawy pomysł. A czy jak juz zrobicie to mogłybyście wysłać mi fotę na maila? bo jestem ciekawa jak to wyjdzie:) Ja na początku myslałam o takim dużym obrazie z naszym zdjęciem ślubnym dla rodziców, tylko kurcze nie wiem czy przed ślubem byśmy się wyrobili , żeby to zrobić, a wiadomo pośpiech tego dnia niewskazany:):)
mentorka ja zamowilam takie cos jesli chodzi o te wlosy.. :)
http://www.allegro.pl/item1062816589_clip_in_jak_natural_piekne_zestaw_50cm_promocja.html
dzis odbieram.. :)
http://www.allegro.pl/item1062816589_clip_in_jak_natural_piekne_zestaw_50cm_promocja.html
dzis odbieram.. :)
Ja nie mam pomysłu na prezenty, do zaproszeń w gratisie dostaliśmy podziekowania dla rodziców w bordowym tekturowym pudełeczku zwinięte w rulon i zalakowane
I chyba to tyle. I ja wolałabym nie dawać im tego przy wszystkich tylko razem z albumami ze zdjęciami ślubnymi juz po weselu.
Ja jestem straszna płaczka nie chcę szopki na weselu. Nie lubię publicznie łez wylewać. Ale jak będzie to zobaczymy bo mój narzeczony chce dać na weselu. Temat do przedyskutowania.
I chyba to tyle. I ja wolałabym nie dawać im tego przy wszystkich tylko razem z albumami ze zdjęciami ślubnymi juz po weselu.
Ja jestem straszna płaczka nie chcę szopki na weselu. Nie lubię publicznie łez wylewać. Ale jak będzie to zobaczymy bo mój narzeczony chce dać na weselu. Temat do przedyskutowania.
Na 150 osób podziękowania wyniosły mnie ok 200zł
46zł - kg migdałów, ja musiałam kupić 3 kg
ok 20 zł wstążka
32 zł kosztują w empiku kartki metalizowane na nich możesz wydrukować podziękowania
tiul miałam ale kosztuje ok 20zł,
Jeśli chcesz to odezwij się na gg mój nr 3221433 i podam Ci sklepy internetowe lub linki na allegro gdzie można to wszystko tanio kupić
Mentorko czekam na zdjęcia Twoich podziękowań z różową wstążką :)
Jestem ciekawa jak Twoje wyjdą :)
46zł - kg migdałów, ja musiałam kupić 3 kg
ok 20 zł wstążka
32 zł kosztują w empiku kartki metalizowane na nich możesz wydrukować podziękowania
tiul miałam ale kosztuje ok 20zł,
Jeśli chcesz to odezwij się na gg mój nr 3221433 i podam Ci sklepy internetowe lub linki na allegro gdzie można to wszystko tanio kupić
Mentorko czekam na zdjęcia Twoich podziękowań z różową wstążką :)
Jestem ciekawa jak Twoje wyjdą :)