Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Book of
love :)
niewiem czemu nie można napisać tego w całości i wyskakuje ta głupia blokada:/
Podobają mi się bukiety z bladoróżowych tulipanów, pasujące do wstążki, boję sie tylko że są nie trwałe i szybko zwiędną. Dziewczyny czy któraś rozmawiała może w kwiaciarni o tulipanch na bukiet?
Ja niestety nie. Uwielbiam róże, mimo że to takie standardowe kwiatki. :)
05.06.2010 r.
Widzę ze chyba pierwsza będę miała :) ja mam bukiecik z białych i rozowych róż a do tego blado-rozowa wstazka taka jak jest w sukience :D
O to Patrycja Ty będziesz miała coś w podobie pewnie do mojego bukietu :) Koniecznie zdjęcie chcemy po ślubie :)
No jasne ze pokaze ;) jezeli ja pierwsza jestem to bardzo chętnie pokazę dodatki do sukienki , bukiecik no i oczywiscie jak prezentuje sie sukienka :)
Ja myśle że zdecyduje się albo na różówe róże albo na różowe tulipany:)
Patryska a masz już wybraną biżuterie i fryzurke?:)
w tym wątku dziewczyna miała śliczny bukiet :)
i fajnie wygląda ten różowy krawat, pasuje do wstążki:)
http://forum.trojmiasto.pl/krotka-suknia-slubna-k_anilorak-for-sale-t70881,1,11.html?hl=for sale#hl
Moj bedzie miał muchę :) Krawat to taki na co dzień do pracy bardziej a mucha to jednak mucha, oczywiście czarny garnitur i biała koszulka do tego pas jedynym elementem ozdobnym będzie rózowa różyczka w kieszonce. :)
image

Uploaded with ImageShack.us

mniej więcej cos takiego, to jest z resztą garnitur z oferty Angel, tam uszyjemy też garnitur na miarę.
ja myślałam o czymś takim ponieważ jemu czarny raczej nie pasuje:)
image
albo cos granatowego:)
ale w sumie to tak samo jak z suknią, trzeba najpierw przymierzyć a my się jeszcze za garniakiem nie rozglądaliśmy:)
Mojemu znowu czarny bardzo pasuje :) Jest dobrze zbudowany, wielkie bary więc musimy to trochę optycznie pomniejszyć :)
mój jasny blondyn z dośc jasną karnacją wyglądałby jak Pan Śmierć a nie jak Pan Młody:) fajnie że twojemu pasuje bo wygląda ten garniak super:)
Witam Was dziewczyny tak się składa że ja też myślę nad tą suknią intensywnie, jestem z Radomia i tu kosztuje 3100 10 warstw tiulu i bez trenu
super cena u nas taka kosztuje 4200 ehhh
kupuj i przyłączaj sie do wątku:)
4200 chyba z trenem na Okrzei kosztuje nie? Bo ja już się w tych cenach pogubiłam. Ja swoją jadę zamówić dopiero 8 maja. W tą sobotę mam wesele u koleżanki :) I juz w końcu nie wiem czy kupic ją w Warszawie czy jechać znowu do Płońska. Bo kawałek tam mam, a tam kosztuje 3500 bez trenu. Mentorko Ty masz bez trenu? I ile zapłaciłaś na Okrzei.
Bo jesli kupiłaś bez trenu za 4000 na Okrzei to dużo bo mi z trenem mówily 4200zł i 10 warstw tiulu, dlatego te ceny wszystkie bardzo odbiegaja od siebie. Chyba kto ile wynegocjuje za tyle kupi. Jak pierwszy raz byłam na Okrzei to mówiły własnie 4200 a potem jak byłam drugi raz to powiedziała 4600zł więc jej przypomniałam że ostatnio było 4200zł to jakoś się zaczęła Pani tłumaczyć. Ale wtedy nie przywiązywałam wagi do tego. A teraz się zastanawiam bo płacić więcej tylko dlatego że to Warszawa to bez sensu. Bo uwierz, że sukienka jest identyczna.
do góry