Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny, a z tymi kwiatami to też tak trzeba szaleć i umawiać się wcześniej w kwiaciarni?
Przepiękne bukiety pokazałyście.
ja kupowałam swoją za 4000 zł w salonie Langoria w Gdańsku, tylko ze ja zdjełam 3 warstwy tiulu. Standardowa wersja kosztuje 4200:) mi nie chodziło o kase tylko jakaś aż za duza mi się wydawała bo ja jestem chudziutka i do tego moja mama zaczeła zrzędzić że nawet usiąść do obiadu nie będe mogła:)
Gabi ile masz km do Płońska? Ja mam 250km w jedną stronę i uważam że i tak warto pojechać.
niewiem czy trzeba umawiać się wczesniej, ja będę brała bukiet tam gdzie dekoracje:)
Mi w Langori same babki podpowiedziały żebym zdjęła 3 warstwy bo jestem niska i w pasie też nie mam jakoś specjalnie dużo.
Mentorka z właściwie czy mogę wiedzieć gdzie wesele robicie, bo widzę z bliskich regionów jesteśmy.
hotel Venus w Łapinie a wy?:)
dziewczyny to jest chyba nasza kiecka tylko z inną wstążką :)
image
fajnie tu się prezentuje:)
Ja http://www.arkadiadombankietowy.pl/ nie no ja mieszkam od Płońska 60 km, pod Warszawą ale pracuję w Warszawie i na Okrzei byłoby mi wygodniej. Pojade na Okrzei zobacze ile wynegocjuje. A różnica była taka jeszcze, że na Okrzei chcą 1500zł zaliczki a w Płońsku 700zł
Byłam na tych targach :) Tam sie w niej zakochałam. Nasza z różową wstążką też była i ta mała obok wisiała na manekinie dla dziewczynki :) Jabłczyńska wyszła w niej jako pierwsza, od razu mnie powaliła. :)
Ja jestem z Malborka, a wesele mamy między Malborkiem a Sztumem w Dworku u Leszczyńskich.
czyli to jest taka sama tylko z inną wstążką?:) bo szczerze mówiąć wszystkie inne zdjęcia wogóle nie oddają jej uroku...
muszę się pochwalić że właśnie przyszły nasze zaproszenia:) są cudne i pasują do sukienki :)
image

zawieszki i winietki jeszcze nie zakupione ale będą takie jak na zdjęciu:)
słodkie, bardzo mi sie podobają, ja może coś z cartalii wybiorę z kolekcji "dotyk bieli" chyba powinnam tez już zamawiać żeby od czerwca zacząć prosić,
ja jestem zachwycona, zaproszenia na żywo wyglądają jeszczec ładniej niż na fotce:) i współpraca przebiegała bardzo sprawnie, chociaż powiem szczerze że obawiałam się zamawiać przez internet a tu pozytywne zaskoczonie:)
zamawiałaś je w Deco Risus?
zamawiałam jej tutaj http://www.fontanessi-polska.pl/
Super te karety - pudełeczka jako podziekowania dla gości, super, sama takie porobię :) wystarczy jedno kupić rozłożyć, wyciąć kształt i poskładać :) super :) do tego powkładam niebieskie migdały :)
tylko najpierw musisz sprawdzić czy Ci jedno przyślą bo zaproszeń to chyba min 15 wysyłają:)
to zamówie 20 :) wesele na 150 osób więc resztę sama zrobię
do góry