Widok

suknia z kołem

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Na innym ślubnym forum wyczytałam, że - chodząc w sukni z kołem - trzeba ją jakoś podnosić, gdy się siada i klęka, żeby nie urwać paska. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w tym względzie. Podnosić - konkretniej na czym to polega. Wiem, ze jak zwykle zadaję dziwne p[ytania, ale nie chcę czegoś urwać od sukni, bo będzie mi potrzebna na plener po ślubie.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam suknię z kołem, miaąłm do wyboru na kole lub halkę, jak przymierzałam halkę to od razu mi się gorąco zrobiło a w kole jest luz między nogami i bardzo przyjemnie sie chodzi, więc wybrałąm koło.
Nie miaąłm z tym żadnych problemów, nawet mi to do głowy wcześniej nie przyszło, siadałam normalnie, tańczyłam i sama chodziłam do łazienki i naprawdę zadnych utrudnień nie odczułam, nawet muszę przyznac że było mi bardzo wygodnie.
Choc czytałąm na tym forum, że nieraz koło pęka, więc warto miec taśmę klejącą, tego też wcześniej nie wiedziaąłm, al ena sczęście nic takiego mi się nei przytrafiło.
Nie bój się i bierz koło, powodzenia
Koło jest wg mnie szałowe:)). Dzięki za radę z taśmą klejącą!

kołą są supr jest chłodno i swoboc\dnie jakbys była w spodniach tylko azjmujesz wiecej miejsca jak siedasz:) ja sie tez niczym nie przejmowałam i normalnie bawiłam a miałam halke na 2 kolach:)
Jak suknia jest z kolem to jest bardziej rozlozysta???

Tak, żadna halka nie miota się wtedy międz nogami, a suknia ekstra się układa.

Dziewczyny czy orientujecie się, gdzie można kupić ewentualnie wypożyczyć halkę z kołem w Gdańsku najlepiej ?
w salonach ślubnych, ja akurat wypożyczałąm w Gdyni kaucja 200zł
do góry