Widok

suknie "rybki":)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
teraz choruje na tego typu suknie ;) (ciekawe jak dlugo), wariacje na temat rybek:
Afrodyta-olsztyn
image

demetrios
image
image
image
image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no... tez fajniutka.... ;))))

ale cudo !!! już mi się moja wydaje gorsza jak to widze ;-(

a jak z fryzurami u Bogny ? zawsze u niej ścinam włosy i czasami jest odjazdowo. Ale strasznie się skrzywiła jak zobaczyła klasyczny kok jaki chce miec na głowie-a mi się tak podoba. Chciałabym miec trochę wpływu na swój wygląd...no i sama nie wiem...
nom meg :) taka pani wiosna ;)

a ta tez mi sie podoba, calkiem slicznie wymyslona :)
St Pucchi:
image
image

ja stawiam na 1 od góry
cudeńko!!!!!!

kilka sukni z kolekcji wiosennych 2005 :) ze strony www.modernbride.com

Carmela Sutera
image

Elizabeth Fillmor:
image

Moniquel Lhuillier
image
image

sabra ;)))))) ale Ty mowisz o farage chyba?;) a ja o lisa ferrera :) a ladne rybki sa tez na stronie sanpatrick, zwlaszcza w kolekcji Milano :) np Cadaques i inne :)

nioooo,
fajniutka jest!!!!!
ale ta laleczka ma ja bez kwiatków... a do mojej jeszcze bedą dołozone kwiatki tak jak w oryginale!!!! :o)))

w przyszłym tygodniu na przymiarke!!!!! ale się ciesze!!!!!

hahahaa Jestdobrze i wszystko jasne:):):)hmmm ja mierzyłam cztery rybki :dwie z kryształkam9JEDNA BEZ ZADNYCH RAMIĄCZEK,A DRUGA ZTAKIMI OPADAJĄCYMI RAMIĄCZKAMI) i hmmmm jedna taką białą wkleiłam wyzej takie małe zdjątko z szalem z przodu i jeszcze jakaś ale ...nie pamiętam teraz:):)

ta pierwsza lasposa(?) :) fajniutka:), a te z LF sa fajne tylko nie wiem ktore mierzylas?:) bo ja taka z rozkami na gorze ;) i taka gdzie z tylu jest taki jakby tren a po bokach takie cos ;) (ale wyjasnilam) obie ladne :) ale kurcze fajnie gdyby sie troszke wiecej na nich dzialo :)

:))) a zapraszam zapraszam :))) będzie mi miło jak będziecie jeszcze tu zaglądać :) już mam swoich faworytów, jesli chodzi o salę, sukienkę, samochód, Kościół, ale wszystko sie jeszcze moze pozmieniać...w wakacje zamawiamy salę i od tego nasze przygotowania sie zaczna :)a potem to juz z górki...mam nadzieję :)

Della :) hihi chciałabym tu zajrzec za rok jak ty sie bedziesz szykować ....strasznie jestem ciekawa :):) Na co się zdecydujesz nasza ekspertko:):)

image
image

ciemny brąz (teraz po farbie aksamitny brąz), pocieniowane miałam leciutko za ramionka, teraz mam pocieniowane z 5 cm za ucho :(...za krótko :( ale mam nadzieję, ze szybko bedą rosły i nawet już się trochę przyzwyczaiłam :)

ech szkoda że jak nie ma nic pewnego na 100% ,raz pójdziesz i jest super a następnymm razem coś się kiepsci:( a jakie ty masz włosy dElla bo nie pamiętam??

nie jest już tak jak dawniej, ze praktycznie nic nie musiałam robic, aby włosy się świetnie układały - teraz po umyciu z 20 minut musze poświęcic na układanie włosków...:( Ale masz rację - Wiesia jest bardzo sympayczna :) i rozmowna :>

image
image

a czemu nie byłaś zadowolona ......;(:( Przykro mi ....wrrr

Tak, byłam ostatnio, ale tak do konca nie jestem zadowolona...Kiedys ścinał mnie Łukasz i po wyjsciu od niego byłam zawsze w 100 % happy...ale przeniósł sie do Starogardu :((((((( buuuuu

tak wiesia a co byłaś też u niej ????? chce moją mamę do niej wysłac, Wiesia jest bardzo miła i ma fajne pomysły:)

do góry