Widok

usunięcie manicure hybrydowego w domu - da się?

Dziewczyny, czy do usunięcia manicure hybrydowego wystarczy zwykły zmywacz z acetonem, czy musi to być koniecznie aceton?
(...) piękność jest formą geniuszu, piękność jest czymś więcej niż geniusz, gdyż nie potrzebuje komentarza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Da się - bierzesz pilnik i piłujesz.
Zwykły zmywacz nie da rady.

Zwykły zmywacz nie da rady, musi być aceton lub jakiś dedykowany niestety :( Ja używam takiego i na razie nie zniszczył mi paznokci: https://www.notino.pl/pierre-rene/nails-hybrid-zmywacz-lakieru-zelowego/

Pewnie już po czasie, ale na przyszłość może się przyda. W każdej galerii są takie małe stoiska z hybrydami (semilac, neonai czy inne) można tam kupić aceton w maleńkich niedrogich buteleczkach 100mil. Najlepiej zdejmować acetonem (remover), bo pilniczkiem można sobie zedrzeć paznokieć szczególnie jak ktoś nie ma wprawy.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (136 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

wróżka - tarot -czary mary? (17 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

do góry